I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A co do serduszkowania,to mialam straszna ochote w 6 i 7 tygodniu, pozniej mi przeszlo.. teraz az tak mi sie nie chce.. w poprzedniej ciazy mialam plamienia po i okropne bole podbrzusza.. teraz jak sie tylko podniecam to mam bole.. wole nie ryzykowac.
-
nick nieaktualnyJa mam tak umysł cofniety ze szok lekarz po badaniu do mnie żebym założyła bieliznę i nie ubierala sie i na wagę wskoczyła więc ja ok ubrania w łapę buty tez i hop na wagę
zorientowałam sie co zrobiłam jak już wagę lekarzowi podalam wstyd było mi sie przyznać jaka ja inteligentna jestem
Dorjana, zozol, mychowe, juicca lubią tę wiadomość
-
Dobre
Miriam - to musiało wyglądać śmiesznie
Dzięki za info - uspokoiłyście mnie
- wnioskuję że na przybieranie mam jeszcze ze 4-8 tygodni)
...to na bank nadrobię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2013, 06:55
mychowe lubi tę wiadomość
-
Witajcie jestem po wizycie: robaczek umiejscowił się w dobrym miejscu, teraz zostaje tylko czekać do 17 października na kolejną wizytę.
Co do wagi to wydaje mi się, że nigdy w życiu nie cieszyłam się z tego, że będę musiała kupować ciuchy o dwa rozmiary większe.magdalena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny mam takie pytanie. Jestem w ciąży, beta 2 dni po spodziewanej miesiączce 133. Ponieważ dopiero jutro będę się umawiać na wizytę do lekarza i na razie biorę tylko kwas foliowy, powiedzcie mi proszę czy powinnam kupić sobie jakieś witaminy dla kobiet w ciąży i jeśli tak to jakie. Czy raczej powinnam poczekać na wizytę i zobaczyć co lekarz mi przepisze? Z góry przepraszam za głupie pytanie i z góry dziękuję za odpowiedzi
-
czekajajaca wrote:Dziewczyny mam takie pytanie. Jestem w ciąży, beta 2 dni po spodziewanej miesiączce 133. Ponieważ dopiero jutro będę się umawiać na wizytę do lekarza i na razie biorę tylko kwas foliowy, powiedzcie mi proszę czy powinnam kupić sobie jakieś witaminy dla kobiet w ciąży i jeśli tak to jakie. Czy raczej powinnam poczekać na wizytę i zobaczyć co lekarz mi przepisze? Z góry przepraszam za głupie pytanie i z góry dziękuję za odpowiedzi
lepiej poczekaj na wizyte u lekarza;) kwas foliowy sam nie zaszkodzi ale witaminy to już lepiej po konsultacji lekarskiej;) witamy w gronie przyszłych mam;) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czekajajaca to sprawa myslę indywidualna ale większość dziewczyn ma te bóle chwilami i w I trymestrze sa bardziej wyczuwalne, ja mimo II trymestru też czasami je mam. to rosnąca macica zazwyczaj dlatego te bóle sa.
jesli nie są jakieś bolesne to nie ma powodu do obaw;)