I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Modelka wrote:Jeszcze mam kolejne - jakie herbatki mogę pić? Bo czytałam już tyle różnych opinii o mięcie, rumianku itp, że na razie tylko pokrzywę piję i wodę
Aaaa - i od kiedy mogę zacząć stosować kremy przeciw rozstępom?
Miętę można ale tylko pieprzową, nie wolno pić polnej.Limerikowo lubi tę wiadomość
-
Ja mam już cały brzuch w rozstępach, bo przytyłam przez ostatnie dwa lata dosyć dużo. Więc w sumie teraz się już tak mocno nie martwię, bo wiem, że i tak mi wyjdą, czym bym nie smarowała. Nawet na rękach i udach mam, taka skóra... Pierwsze mi się zrobiły w okresie dojrzewania;(
-
Dorjano,ja sama nie wiem z tym serduchowaniem, my nie mielismy zakazu, nie serduchowalismy ze wzgledu na poprzednie poronienie.. Poza tym jak sie podniecam, to brzuch boli pare godzin, a co dopiero bedzie, jak dojdzie do czegos wiecej.. Nie tylko dla dzidzi sie wstrzymujemy,ale tez dla komfortu, bo chwila przyjemnosci, a pozniej pare godzin w bolach i niepokoju.. sama nie wiem.
-
Dziewczyny jestem, wrocilam z pracy, w trakcie pracy pojechalam na usg:)
I plakalam ze szczescia:) I nie mogla pani dzidzi zmierzyc, musiala poczekac Moj maz chcial pierwszy zobaczyc, jak dziecko:)
Dzidzia od glowy do pupy ma 5,4cm, a mam drugi wymiar 6,3cm, ktory oznacza chyba cala dzidzie:) Wszystko jest w najlepszym porzadku, serducho bije jak dzwon, a wyniki mam wszystkie idealne Wkroczylam wielkim krokiem w drugi trymestr jak zreszta wiekszosc z Was i wciaz nie moge w to uwierzyc:)
Bede najszczesliwasza mama pod sloncem
Niestety nie mam tak wielu wymiarowjakie Wy posiadacie, bo tu w UK chyba bardziej na luzie podchodza do tych wszystkich liczb, ale pani zazartowala,ze mozliwe, ze to dziewczynka, bo widac mozg, a u chlopcow mozg przeciez sie przeksztalca w penisa hahaha, ale mnie rozbawilaKota, Modelka, lusia22, Limerikowo, fler, nutka lubią tę wiadomość
-
mi polozna mowila zeby popijac melise bo jest dobra o i uspokaja dodatkowo:-) czytalam zeby nie pic rumianku. a tak to wiadomo wszystko z umiarem ja oije duzo wody i herbate z zurawina bedzie dobrze dzialala na drogi moczowe. trzeba duzo pic wtedy nie wystepuja bole przy sikaniu ja tak mam przynajmniej.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMychowe wielkie gratulacje, super , że wszystko jest w porządku a dzidzia ma się świetnie:) Pewnie już się tak nie zamartwiasz. Ja również się poryczałam na USG i tak sobie myśle, że chyba za każdym razem będę płakała ze szczęścia jak będę widziała dzidzie na ekranie. Wspaniałe uczucie