X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr I trymestr ciąży
Odpowiedz

I trymestr ciąży

Oceń ten wątek:
  • maggda Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja byłam i się nie doczekałam lekarza przez 4 godz bo miał jakaś operacje co miała trwać godz ale się przedłużyła. także dopiero za tydz będę mogla iść do lekarza

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • mindusia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    maggda wrote:
    a ja byłam i się nie doczekałam lekarza przez 4 godz bo miał jakaś operacje co miała trwać godz ale się przedłużyła. także dopiero za tydz będę mogla iść do lekarza

magda to czego tak dziwnie. Bylas z nim umowiona czy poszlas w ciemno. jesli bylas to powinnien cie przyjac

m3sx3e3ky5bi25o3.png
    https://www.maluchy.pl/ci-67721.png
  • benitka Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i jak tam modelka po wizycie u gina...

bhywkrhmf2hztwyl.png MOje 3 aniołki ...kocham i tęsknię...
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 listopada 2013, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak miło Was sie czyta dziewczyny :) ja tez widziałam serduszko na wizycie 2 tyg temu. Teraz odliczam dni do następnej środy bo mam kolejna wizytę. Będzie to wtedy już 11 tydzień :) już sie nie mogę doczekać, mam nadzieję ze dzidzia sie prawidłowo rozwija :) trzymajcie sie dziewczynki :)

• eta Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dołączam do Was dziewczyny :) w piątek mam USG, mam nadzieje że zobaczę dzidzie i bicie serca. nie może być inaczej :))) 2 tygodnie temu tylko pęcherzyk był, więc na piątek czekam już jak na szpilkach :) i myślę pozytywnie :)

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • mindusia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eta życzę powodzenia :)

m3sx3e3ky5bi25o3.png
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powodzenia;) A jak u was z serduszkowaniem możecie?:)
    Ja mam kolejna wizyte 19 listopada;)

w4sq9n73aewk7yvf.png

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • kiki Znajoma

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane.
    Pozwólcie że do was dołączę:) właśnie dziś byłam u mojego gin i okazało sie że jestem w 6 tyg ciąży.ZALECIŁ MI TERAZ BADANIA i mamy się spotkać za 3 tygodnie:) jestem taka szczęśliwa a jednocześnie tak boję się tego pierwszego trymestru...

mindusia lubi tę wiadomość

rl2nn3dqk3islwu3vz.png[/u]
  • ivv Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agusia2312 wrote:
    Dziewczyny powodzenia;) A jak u was z serduszkowaniem możecie?:)
    Ja mam kolejna wizyte 19 listopada;)

w4sq9n73aewk7yvf.png

Aga, ja zawsze mogę ;)

tb73ej2889smms8d.png
    tb73qtkfof50vibw.png
  • Margotka87 Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez dzis po 1wszej wizycie :) usg nie bylo tylko badanie i zalozenie karty ciazy plus witaminy i skierowanie na morfo mocz cukier wasermanna i alloprzeciwciala :) za 3tyg kolejna wizyta mam nadz ze juz z usg :) pozdrrawiam

zpbndf9hsafopz9u.png
  • mindusia Autorytet

Wysłany: 6 listopada 2013, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiki wrote:
    Witajcie kochane.
    Pozwólcie że do was dołączę:) właśnie dziś byłam u mojego gin i okazało sie że jestem w 6 tyg ciąży.ZALECIŁ MI TERAZ BADANIA i mamy się spotkać za 3 tygodnie:) jestem taka szczęśliwa a jednocześnie tak boję się tego pierwszego trymestru...

kiki to masz tak samo jak ja. Ja też mam obecnie 6 tydz ciąży, To pewnie będziemy rodziły tego samego dnia.
    Ja też się boje tego pierwszego trymestru jest chyba najbardziej stresujący bo cała czas obawa czy ciąże się doniesie, ale musimy myśleć pozytywnie

Limerikowo lubi tę wiadomość

m3sx3e3ky5bi25o3.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 08:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh jak ja bym chciała żeby już była kolejna środa. Jednak czekanie na kolejna wizytę 3 tyg to za duzo jak dla mnie. Po 2 tyg już sobie wkrecam dziwne rzeczy. Chciałabym już ponownie zobaczyć serduszko, żeby być pewnym ze wszystko jes ok. Tak sie naczytalam o tym ze serduszko może przestać bić i nie koniecznie jest krwawienie w tym czasie, ze teraz sie cały czas tym stresuje, czy z moim szkrabem jest wszystko w porządku. Jeszcze 6 dni do wizyty. Sroki za smety z samego rana.

Limerikowo, Anielka27 lubią tę wiadomość

• mirka14 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam tak samo najlepiej za dużo nie czytać wczoraj byłam u lekarza po czterech tygodniach stresu i okazało się że wszystko ok i dzidzia pięknie rośnie wiec życzę pozytywnego myślenia i pozdrawiam :)

Aniołeczek 08.05.2013
    jwzh2b5.png
    mbm7spn.png
  • mindusia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mirka14 wrote:
    Ja miałam tak samo najlepiej za dużo nie czytać wczoraj byłam u lekarza po czterech tygodniach stresu i okazało się że wszystko ok i dzidzia pięknie rośnie wiec życzę pozytywnego myślenia i pozdrawiam :)

dokładnie, dlatego ja zbyt wiele nie czytam na internecie. Tłumacze sobie że wszystko będzie dobrze z moją kropeczką i za 12 dni zobacze już nie kropeczke tylko troszke większą kruszynke i usłysze jego serduszko.
    Mnie też wczoraj podczas rozmowy koleżanka straszyła że lekarz na nast wizycie stwierdzi czy ciąża nie jest martwa, ale nie dopuszczam nawet takiej mysli

m3sx3e3ky5bi25o3.png
  • kiki Znajoma

Wysłany: 7 listopada 2013, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kiki to masz tak samo jak ja. Ja też mam obecnie 6 tydz ciąży, To pewnie będziemy rodziły tego samego dnia.
    Ja też się boje tego pierwszego trymestru jest chyba najbardziej stresujący bo cała czas obawa czy ciąże się doniesie, ale musimy myśleć pozytywnie[/QUOTE]

Mindusia, bardzo się cieszę, że będziesz przez ten czas razem ze mną:) będziemy się dzielić wrażeniami na bieżąco:) a kiedy teraz masz kolejną wizytę? I masz jakieś objawy obecnie, bo mi strasznie się spać chce i obrzmiałe piersi.. aż czasami jak idę po schodach to tak mnie bolą:( ale wszystko wytrzymam żeby tylko mój skarb był dzielny i zdrowo rósł:)

rl2nn3dqk3islwu3vz.png[/u]
  • Agusia2312 Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wg miesiączki mam 7t1d ale na usg mam tydzień młodszą fasolke;) Też tak jak wy boje sie I trymestru. CHce żeby teraz serduszko nie przestało bic i żeby wszystko było dobrze;)

w4sqsg18dydmngv7.png[/url]

w4sqskjo7ajwjkso.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak ja to wszystko wiem dziewczyny żeby nie czytać w internecie, ale to akurat na innym wątku na ovu przeczytałam. Nic nie ma co sobie wkrecac. Musi być dobrze :)

• eta Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 12:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja to też sram trochę po gaciach bo jutro jest moje "być albo nie być" - zobaczę moją fasolkę i bicie serca - a oczywiście się boję że nic nie zobaczę, staram sie odganiać te myśli ale wiecie jak jest. musimy myśleć pozytywnie!!!

4y2jjaw.png
    8h6qm5d.png
  • maggda Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tez dopiero za tydz zobaczę swoja fasolkę mam nadzieje ze będzie ładnie rosła no i oczywiście by była zdrowa :)

yuuds65g3xczefvz.png

twfgs7p.png

63nqryl.png[/url]
  • mindusia Autorytet

Wysłany: 7 listopada 2013, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    eta wrote:
    ja to też sram trochę po gaciach bo jutro jest moje "być albo nie być" - zobaczę moją fasolkę i bicie serca - a oczywiście się boję że nic nie zobaczę, staram sie odganiać te myśli ale wiecie jak jest. musimy myśleć pozytywnie!!!

ja miałam to samo wczoraj jak byłam na 1 wizycie też się bałam czy zobacze maleństwo, byłam cała w strachu. Bedzie dobrze powodzenia

m3sx3e3ky5bi25o3.png
‹‹ 278 279 280 281 282 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również: