I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:Kobietki jakie macie domowe sposoby na walkę z bólem głowy, niestety napar z imbiru dzisiaj nie zadziałał, żelowy wkład zimny na czole również prawie nie pomógł....jakieś rady?
Odpoczynek ,dużo wody , coś słodkiego na niedocukrzenie organizmu , spacer ,okłady.
U niektórych kobiet w ciąży niestety pojawiają się migreny ,na która nie ma wpływu. -
nick nieaktualnyAg...niestety nie...no cóż, będę w środę u gina, zapytam się czy paracetamol mogę, niby wszędzie jest napisane, że jedna tabletka nie zaszkodzi, ale ja się wolę podpytać...cóż, zostało mi leżenie i modlenie się, żeby jutro już nie było śladu po bólu...
niestety chyba ja będę tą szczęściarą z migrenami....
dziękuję:)zmykam do łóżka:)
Miłego wieczorku:) -
Malenq wrote:Ag...niestety nie...no cóż, będę w środę u gina, zapytam się czy paracetamol mogę, niby wszędzie jest napisane, że jedna tabletka nie zaszkodzi, ale ja się wolę podpytać...cóż, zostało mi leżenie i modlenie się, żeby jutro już nie było śladu po bólu...
niestety chyba ja będę tą szczęściarą z migrenami....
dziękuję:)zmykam do łóżka:)
Miłego wieczorku:)
Wiesz co do 14 tygodnia ,gdzie rozwiają się wszystkie narządy nic nie powinno się brać. Ja w 15 tyg wziełam pół paracetamolu ,a i tak miałam mętlik w głowie i wyrzuty sumienia. Najważniejsze żeby póki rozwiaja się każdy narząd nic nie brać. -
Cześć kobitki, przyszłe mamy
Czytam Was od jakiegoś czasu, ale byłam zbyt nieśmiała, żeby się odezwać. U mnie w brzuchu też rośnie fasolka. Jak do tej pory czułam się nieźle, ale ostatnio chwyciły mnie okropne mdłości. Poczytałam trochę o Waszych sposobach na radzenie sobie z nimi i zamierzam za chwilę wypróbować ten z bananem - oby zadziałał.
Jestem już po pierwszym USG i badaniach. Na razie lekarze mówią, że wszystko w porządku. Bardzo cieszyłam się, że nie mam objawów ciąży, a tu - bum, od dwóch tygodni wszystko naraz. Nic, wytrzymać trzeba.
Pozdrawiam! -
jedynka wrote:Cześć kobitki, przyszłe mamy
Czytam Was od jakiegoś czasu, ale byłam zbyt nieśmiała, żeby się odezwać. U mnie w brzuchu też rośnie fasolka. Jak do tej pory czułam się nieźle, ale ostatnio chwyciły mnie okropne mdłości. Poczytałam trochę o Waszych sposobach na radzenie sobie z nimi i zamierzam za chwilę wypróbować ten z bananem - oby zadziałał.
Jestem już po pierwszym USG i badaniach. Na razie lekarze mówią, że wszystko w porządku. Bardzo cieszyłam się, że nie mam objawów ciąży, a tu - bum, od dwóch tygodni wszystko naraz. Nic, wytrzymać trzeba.
Pozdrawiam!
U mnie zadziałały wafle ryżowe z masłem orzechowym -
Ja dołączę się do rozmowy Brak apetytu jest u mnie obecny od tygodnia mało gotuję mimo, że siedzę w domu, bo jak otwieram lodówkę to od razu mnie odrzuca.Muszę też radykalnie zmienić swoją dietę, bo po smażonym od razu mam gniecenie w żołądku a po owocach i warzywach zgagę I co tu jeść,żeby było zdrowo i nie męczyło
-
nick nieaktualny
-
Witam:)chciałam się przywitac po fioletowej stronie mocy :)To sam początek i jeszcze nie wiem dokładnie co tu u Was i jak ale myslę że niedługo się rozeznam w tym kalendarzu itp Miłego dzionka życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2014, 10:12
kittykate, Malenq, kaarolaa, maaartinka lubią tę wiadomość
-
M4DZI4 wrote:Witam:)chciałam się przywitac po fioletowej stronie mocy :)To sam początek i jeszcze nie wiem dokładnie co tu u Was i jak ale myslę że niedługo się rozeznam w tym kalendarzu itp Miłego dzionka życzę
Zdrówka dla Ciebie i Maluszka!!!!!M4DZI4 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny