I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja po USG - sprzęt fakt lepszy, wyraźniej było widać ale sama wizyta też 5 min.
Ale tak, Maluszek ma 23mm tętno 174 hihi (wiek jak 9t0d)
lekarz stwierdził, że ten obszar który moja gin wzięła za odwarstwianie to normalne (było 7x7mm a teraz jest 2x10) i żeby nie dźwigać i tyle. Będzie ok.
Termin potwierdził na 31.12
Szczęśliwa i ja i przyszły tata który z przejęciem oglądał swojego potomka hehekaarolaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
julaa85 wrote:u mnie najgorsze jest to czekanie na tą wizytę , a tu jeszcze tydzień, staram się nie stresować i myśleć pozytywnie, choć dzisiaj jestem rozdrażniona:)_
A co ja mam powiedzieć, prawie 2,5 tyg do wizyty;) hehAntoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
Witam:)Czy moge do Was dołączyc?Jestem świerzynka wczoraj byłam u gina stwierdził młodziutka ciąże nawet nie robił usg bo stwierdził ze to za wczesnie badał mnie normalnie potwierdził ze wszystko w porzadku dostałam lutke dowcipna teraz kolejna wizyta 11.06 i wtedy pierwsze usg ehh...to bedzie chyba najdłużesze 2 tyg
Malenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya Ty już na lutowych mamach się przywitałaś?
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/mamusie-luty-2015,3220.html
ja załapałam się na styczniówki hehehe....a może Ty na styczeń się załapałaś? jak u Ciebie belly pokazuje??
buziolki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 maja 2014, 18:00
-
Malenq wrote:a Ty już na lutowych mamach się przywitałaś?
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/mamusie-luty-2015,3220.html
ja załapałam się na styczniówki hehehe....
buziolki:)
nie jeszce nie narazie odmeldowałm sie tutaj dopiero jak mi gin powie co i jak i kiedy wtedy odmelduje sie i tamMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malenq wrote:ech po prostu niecierpliwiec ze mnie:D:D:D
tutaj na temacie mało osób zagląda, czasami "wieje chłodem"...dobrze, że MY mamy gdzie wracać (na różowej stronie) hehehehe
oj tak powiem Ci ze tak dobrze jak tam to nigdzie nie bedzie:)ekipa jakich małoMalenq lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykiniaczek84 wrote:kurcze ale mnie to spanie meczy juz gdzies od połowy cyklu a teraz to juz kosmos mam tak jak ty spie na stojaco i gdzie głowy nie przyłoże to ucinam komara
Hachette lubi tę wiadomość