I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
julaa85 wrote:a ciekawa jestem czy pojawiły się u Was jakieś specjalne zachcianki?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie dziewczyny, mam takie pytanie, może będziecie wiedziały. Chodziłam do jednego gina, a teraz chcę zacząć chodzić do innej, bo pracuje w szpitalu, w którym będę rodzić. Jak to wygląda później z tym zaświadczeniem do becikowego? Będę u nowej po 10tc, jak jej pokażę książeczkę ciąży to wystawi bez problemu?
-
szpilka lubi tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny
U mnie dopiero 4t1d. 11dpo wyszła mi jasna kreska na teście o czułości 10 mlu/ml. Dzisiaj - 12dpo zrobiłam taki sam test i krecha wyszła jaśniejsza, prawie niewidoczna. Nie chce robić bety bo to jest dla mnie ogromny stres. Zaczekam jeszcze kilka dni.
Jestem po jednej ciąży pozamacicznej i jednej biochemicznej.
Czuję się inaczej niż w poprzednich ciążach. Jestem śpiąca, kręci mi się w głowie, mam powiększone piersi ale bolą tylko czasami przy dotyku.
Dziewczyny.. myślicie, że może być dobrze? Bardzo, bardzo Was proszę o wsparcie.. -
Izzy wrote:Cześć Dziewczyny
U mnie dopiero 4t1d. 11dpo wyszła mi jasna kreska na teście o czułości 10 mlu/ml. Dzisiaj - 12dpo zrobiłam taki sam test i krecha wyszła jaśniejsza, prawie niewidoczna. Nie chce robić bety bo to jest dla mnie ogromny stres. Zaczekam jeszcze kilka dni.
Jestem po jednej ciąży pozamacicznej i jednej biochemicznej.
Czuję się inaczej niż w poprzednich ciążach. Jestem śpiąca, kręci mi się w głowie, mam powiększone piersi ale bolą tylko czasami przy dotyku.
Dziewczyny.. myślicie, że może być dobrze? Bardzo, bardzo Was proszę o wsparcie..