I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja odliczam do wizyty wtorkowej;) moj pecherzyk powinien liczyc 18,1 mm takze nie ukrywac ze licze na zobaczenie mojego dzidziusia:)) bede wtedy w 6+3tc
kiniaczek84 lubi tę wiadomość
Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
szpilka wrote:no to juz niedługo, mój gin niestety nadal na L4, więc musze umówić się gdzie indziej a dziś się niestety nigdzie nie udało dodzwonić lub mają terminy gdy jestem w pracy
oj to kiepsko powiem Ci szczerze ze ja to chyba sobie nie wyobrażam gdybym miała iśc do jakiegoś innego lekarza no ale co poradzic pewnych rzeczy nie przeskoczymy -
szpilka wrote:miał operacje jakąś na początku maja, zdążył mi monitoring zrobić po clo i ovu potwierdzić i kazał dzwonic 2 tyg po pozytywnym teście, bo może będzie przyjmował a jak nie to na pierwszą iść gdziekolwiek
no tak gdzies trzeba sie wybrac a tak zapytam który to tydzień,albo ile po tescie jestes? -
szpilka wrote:jutro będzie dwa tyg po teście
6 tydzień wg potencjalnego zagnieżdżenia a wg om jutro zacznę 7 czyli 6t 0d
kurcze to tylko ja taka swierzynka ja pierwszy test robiłam w niedziele kolejny w poniedziałek i kolejny wczoraj hihihi...co prawda u lekarza juz byłam potwierdził ciąze ale usg nie robił bo to bardzo młodziutka ciąża włąsnie na tej kolejnej wizycie ma mi robic usg mam nadzieje ze usłysze serduszko:) -
szpilka wrote:mi kazał gin przyjechać, żeby potwierdzić czy na pewno jest w dobrym miejscu, no i po poronieniu to jednak bardziej dmuchają na zimne
własnie dlatego mi tez kazał przejechac od razu zeby sprawdzic czy wszystko wporzadku jestem dobrej mysli ze jak sie w końcu udało to musi byc juz teraz wszystko dobrze -
a co myślicie o farbowaniu włosów? czy można taką farba bez amoniaku? mnie pokazuja się już 2 centymetrowe odrosty i nie wiem czy mogłabym je zafarbować czy lepiej poczekać do II trymestru? na pewno zapytam o to lekarza ale to dopiero w przyszłym tygodniu. A wy jak sądzicie?
-
a co myślicie o farbowaniu włosów? czy można taką farba bez amoniaku? mnie pokazuja się już 2 centymetrowe odrosty i nie wiem czy mogłabym je zafarbować czy lepiej poczekać do II trymestru? na pewno zapytam o to lekarza ale to dopiero w przyszłym tygodniu. A wy jak sądzicie?
-
julaa85 wrote:a co myślicie o farbowaniu włosów? czy można taką farba bez amoniaku? mnie pokazuja się już 2 centymetrowe odrosty i nie wiem czy mogłabym je zafarbować czy lepiej poczekać do II trymestru? na pewno zapytam o to lekarza ale to dopiero w przyszłym tygodniu. A wy jak sądzicie?Antoś 15.01.2015, 11:25 3850 g i 55 cm
Leoś 29.05.2017, 8:54 - 3940 g i 58 cm
Aleks 31.03.2021, 9:25 3520 g i 55 cm
Wincent 30.08.2023, 10:46 3930 g i 54 cm
[*] 2014 i 2016 -
julaa85 wrote:a co myślicie o farbowaniu włosów? czy można taką farba bez amoniaku? mnie pokazuja się już 2 centymetrowe odrosty i nie wiem czy mogłabym je zafarbować czy lepiej poczekać do II trymestru? na pewno zapytam o to lekarza ale to dopiero w przyszłym tygodniu. A wy jak sądzicie?
oj powiem Ci ze ja to byłabym chyba ostrozne lepiej dmuchac na zimne aczkolwiek z drugiej strony teraz sa farby bez amoniaku na bazie olejków roślinnych nawet mamy takie w aptece az poczytam czy cos na ten temat pisza w ulotce -
julaa85 wrote:a co myślicie o farbowaniu włosów? czy można taką farba bez amoniaku? mnie pokazuja się już 2 centymetrowe odrosty i nie wiem czy mogłabym je zafarbować czy lepiej poczekać do II trymestru? na pewno zapytam o to lekarza ale to dopiero w przyszłym tygodniu. A wy jak sądzicie?
nom i juz wiem mozna stosowac własnie doczytałam na stronie odnoscie tych farb które akurat u nas są dostepne color&soin