Jaki miałyście progesteron na początku ciąży?
-
WIADOMOŚĆ
-
witam, wg kalendarza mam 4tydzien +0 dni i progesteron 56,37 ! wcześniej miałam normalnie 0,8 i brałam dupka a teraz taki skok!
wyczytałam w internetach że to może znaczyć ciąże mnogą? wiecie może czy to prawda? a jak nie to skąd jeszcze aż taki skok ? od 3 dni już nie biore dupka jutro ide do gin ustalić co dalej... -
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Ja progesteron w 3 tyg i 6 dni miałam 24,4 ng/ml po dwóch dniach 21,2 ng/ml a po trzech dniach spadł na 15,6 ng/ml wystraszyłam się że tak spada bo cztery miesiące temu poroniłam byłam u lekarza i przepisał mi luteinę 3×1 kwas foliowy 15mg ×1 mam nadzieję że teraz będzie dobrze .Trzymam za was kciuki kochane i życzę dużo zdrówka .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2014, 12:12
-
nick nieaktualny
-
kis twój progesteron jest w normie normy 9-47 ng/ml - do 12. tygodnia ciąży ja miałam taki w 3 tyd 6 dni po czterech dniach spadł mi na 16 ng/ml i dostałam luteinę a mam pytanie czy luteina wpływa na wynik progesteronu .
-
nick nieaktualny
-
w 32dc zrobiłam wyniki HCG-B 140,80 a progesteron 11,65. Nie jestem w stanie powiedzieć, który to dpo przez wcześniejsze cykle bezowolacyjne (!) ale gin mówi, że to normalny wynik i jutro mam powtórzyć. Miał ktoś tak?
Aniołek † 11.09.2010 (6tc), Aniołek †28.02.2015 (8t4d), Aniołek †14.03.2016 (6tc) i jeszcze 6 Aniołków... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny