Kiedy pierwsze USG?
-
WIADOMOŚĆ
-
Kleopatra wrote:dzięki bardzo, właśnie się zastanawiam czy jak pójdę w czwartek, to będzie 5 tyg i 7 d będzie coś widać czy w ogóle sobie darować i iść dopiero w 8 tyg?
W 7tyg juz powinnas widziec ladne bicie serduszka
A tak wogole to gratulacje!!!!Kleopatra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna_w wrote:Hej, ja byłam na pierwszym usg w ubiegły czwartek był to moj 5tydz i 5 dzien ciąży i juz widać i słychać bylo bijace serduszko. Ale dużo zależy od jakości usg jakim dysponuje lekarz.
Anna, to bardzo szybko! U mnie w tym tygodniu z ledwością było widać zarodek:)anna_w lubi tę wiadomość
-
ja dzisiaj pierwszy raz zobaczyłam moją fasolkę i jej malutkie bijące serduszko:)gin termin wyznaczył na 1 października, czyli dzisiaj ciąża ma 7t3d. teraz do mnie dopiero dochodzi, że pod sercem noszę małe szczęście:)z niecierpliowścią czekam na nastepne w 12 tyg.
Nina, Asia26, mała_mi lubią tę wiadomość
-
Troche mnie pocieszylyscie dziewczyny. Ja bylam na usg we wtorek 6 tydz i 1 dzien i nie widac bylo serduszka tylko malutki zarodek. Lzy stanely mi w oczach, ale troche poczytalam i rzeczywiscie jakosc sprzetu usg jest wazne. Moja ginka ma dosyc archaiczny i mysle tez ze jeszcze bylo wczesnie. Wiem ze jest we wlasciwym miejscu i ze nie mam zadnych plamien i czuje sie dobrze. Nie kazala mi na razie przychodzic, mowi ze nie mozna tam za czesto zagladac, bo to tez nie jest bez znaczenia dla maluszka. Dalam sobie wiec na uspokojenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2013, 09:29