kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to jesteś zaopiekowana Skóra na brzuchu swędzi, rośnie i się rozciąga, to normalne, warto się codziennie smarować kremem. Bardziej miałam na myśli nietypowe miejsca typu spody stóp, rąk, czy szyja
Z nerkami to moja dwójka dzieci upodobała sobie skopywanie mojej prawej nerki i boli dość często A mam też tam kamień, więc nerka pobolewa, a wyniki wszystkie są w normie.AgaSY lubi tę wiadomość
-
Ja juz po fryzjerze, az mi lepiej jak niemam odrostow. A pierwsze raz od dawna mam jednolite wlosy bo wczesniej to ombre w roznych odncieniach.
Z tymi planami to u mnie tez sie ktos ze mna smial. Ja planowalam ze kolo 30 urodze 2 dziecko. I co? Pierwsze urodze majac juz skonczone 30.
Z tym swedzeniem to u mnie tez przewqzne brzuszek albo piety raz mnie stopa swedziala. A jak o tym czytam albo pisze to nagle co chwile gdzies mnie smyra
ayka lubi tę wiadomość
-
Co do nerek to nie podzielę się z Wami żadnymi cennymi uwagami, bo dostalam dziś tylko skierowanie na badanie moczu i usg. Dzwoniłam ten do gin odnośnie bólu w pachwinie i powiedziała, że w ciąży takie rzeczy są normalne, mam kilka dni odpocząć i spać na prawej stronieMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
1kaktus wrote:Ja juz po fryzjerze, az mi lepiej jak niemam odrostow. A pierwsze raz od dawna mam jednolite wlosy bo wczesniej to ombre w roznych odncieniach.
Z tymi planami to u mnie tez sie ktos ze mna smial. Ja planowalam ze kolo 30 urodze 2 dziecko. I co? Pierwsze urodze majac juz skonczone 30.
Z tym swedzeniem to u mnie tez przewaznie brzuszek albo piersi raz mnie stopa swedziala. A jak o tym czytam albo pisze to nagle co chwile gdzies mnie smyra -
Zamilkłam na chwilkr i już ciężko nadrobić Was
Byłam dzisiaj na kontroli, bo znowu sir pojawila krew na papierzr rano no i na szczescie nie ma sladu krwi w pochwie najwidoczniej to od luteiny.
Lekarz nic nie mierzyl na usg ale powiedzial, ze jest pecherzyk z cialkiem i bardzo slabo widocznym echem zarodka, czy to oznacza, ze zaczyna juz bic serduszko??? -
Hej babeczki jesteśmy w połowie drogi powrotnej z tej całej kliniki genetycznej (Nadrobie was jak dojade do domku czuje się dobrze kapke mi tu nie wygodnie ale sobie radze
Co do wyników badan wszystkie są ok kariotyp trabofilia itd jedynie ta mutacja wyszła o ktorej juz wiem ......
Jej zdaniem ta mutacja na pewno nie jest przyczyna poronień nawykowych u Mnie bo jej zdaniem może to być np niedobór witaminy d3
W zaleceniach mam miedzy innymi kwas zmetylowany witaminy metylowane i d3 powiedzialam jej jaka mam supl. Ze względu z ciąża to powiedziała ze jestem idealnie obstawiona i teraz musi być dobrze co do clexan stwierdziła ze niema żadnego ale skoro branie go mnie uspakaja bo nie jest nigdzie udokumentowane iz heparyna w czy kolwiek pomaga .....
Jej zdaniem na koniec moja homocysteina 14.50 wyszła taka wysoka bo pewnie dzien wcześniej się najadlam czerwonego mięsa buuuuuu i tyle
Na koniec życzyła mi szczęścia i zdrowego bobusia powiedziała ze trzyma kciuki ....ayka, 1kaktus, Asiek2108 lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualnyKarola, dobrze, że zdecydowałaś się jechać do lekarza to sprawdzić. Ja plamiłam po Duphastonie, to się zdarza.
Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że lekarzowi raczej rozchodziło się o pole płodowe, zwie się echem zarodka, czyli kształtuje się Maluszek w pęcherzyku, a bijące serduszko powinno być widoczne na dniachkarola_aa lubi tę wiadomość
-
ayka wrote:Karola, dobrze, że zdecydowałaś się jechać do lekarza to sprawdzić. Ja plamiłam po Duphastonie, to się zdarza.
Nie jestem pewna, ale wydaje mi się, że lekarzowi raczej rozchodziło się o pole płodowe, zwie się echem zarodka, czyli kształtuje się Maluszek w pęcherzyku, a bijące serduszko powinno być widoczne na dniachayka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgaSY wrote:Co do nerek to nie podzielę się z Wami żadnymi cennymi uwagami, bo dostalam dziś tylko skierowanie na badanie moczu i usg. Dzwoniłam ten do gin odnośnie bólu w pachwinie i powiedziała, że w ciąży takie rzeczy są normalne, mam kilka dni odpocząć i spać na prawej stronie
-
Agasy wazne ze to konsultujesz.
Tymbardziej ze za chwile Baczk moze sobie upatrzec jedna z nerek jak Dzieci Ayki.
A pilnujesz odpowedniej ilosci plynow w ciagu dnia? To tez ponoc b wazne.
Ayka plamilas po duphastonie doustnym? Bo innego niewidzialam w sumie. -
antonówka wrote:Fakt skora na brzuchu i piersiach czasami swedzi jak się rozciąga.
Mam pytanko tez macie takie problemy z cera bo ja bardzo. Przez chwile byl spokój a teraz znowu krosta na kroscie. I na plecach i na dekokdzie i na twarzyJULIA - godz. 7:27; 19.12.2016 r.
57 cm, 3750 g szczęścia
TYMON - godz. 9:16; 19.02.2020 r.
57 cm, 3700 g szczęścia -
Kaktus to masz dziś super humorek po fryzjerze mam nadzieje ze cie mocno zrelaksowali.
Oliwcia odpoczywaj kochana bo podróże mecza i to ostro.
Co do nerek i picia plynow to ja od 2 dni ciągle musze pic. I oczywiście sikanie za dwoje przy okazji tez jest. Ja będę robił badania w przyszłym tygodniu wiec zobaczymy co będzie. -
Alciak mi nie jest to dane. Problemy z cera przed ciaza miałam raczej tylko przed miesiaczka albo jak zaniedbalam chodzenie do kosmetyczki na szczęście miałam ja w samym nie tam gdzie pracowałam wiec mogłam korzystać często. Teraz chyba tez będę musiała sie do niej uśmiechnąć o poradę. Dzis zaatakowalam je seria kremów i maska eksfoliujaca. Może pomoze
-
nick nieaktualny1kaktus wrote:Ayka plamilas po duphastonie doustnym? Bo innego niewidzialam w sumie.
-
1kaktus wrote:Agasy wazne ze to konsultujesz.
Tymbardziej ze za chwile Baczk moze sobie upatrzec jedna z nerek jak Dzieci Ayki.
A pilnujesz odpowedniej ilosci plynow w ciagu dnia? To tez ponoc b wazne.
Ayka plamilas po duphastonie doustnym? Bo innego niewidzialam w sumie.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Aga pij dużo bo to pomaga i jest teraz ważne dość. Ja mowie zawsze lepiej więcej wypic niz za malo bo można nabawić sie infekcji. Ja nie pójdę spać jak przy łóżku nie stoi szklanka z woda i nawet nie wiem kiedy ja wypije. Rano tak jak teraz szklanka wody z sokiem i tez znikam zanim o 7 znowu zasne:)