kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ayka Kaktus wczoraj miałam jakiegoś strasznego dola o to łożysko. Dzwonilam nawet do gin i pytalam go o leżenie mowil żeby odpoczywa dbać o siebie uważać ale odpoczynek nie wpływa na podniesienie lozyska. A kurczę co ma być to będzie. Najwyzej pójdę do szpitala dzidziuś jest najważniejszy
-
A wiec moje drogie Gapcio to przeuroczy piesek. Moje dziecko Zzwierzatek to akurat ma sporo. Dwa psy, dwa koty, rybke i chomika i wez to ogarnij wszystko codziennie. Zamknelismy gapciana noc w takiej komodce obok garazu i chyba cala wies postawił na nogi tak szczekal i piszczal. A mi serce pekalo gdybym sie nie bala isc w nocy po niego to bym poszła ale przed 6 nie wytrzymalam. Jakas ckliwa sie zrobiłam w tej ciazy
-
Dzien dobry moje Panie
Ciekawa spokojnie w razie czego patelni mam pod dostatkiem a tak na powaznie to sluchaj zalecen lekarza odpoczywajcie z Bablem i wszystko sie pouklada. Wazne ze jestes pod dobra opieka.
Antonowka poka poka wozek
A moj fotelik juz przyszedl!!! Jest cudowny Aga bardzo dziekuje za polecenie!!! Mam nadzieje ze Mikus tez bedzie tego zdania i bedzie mu sie dobrze podrozowalo
Ayka jak sie czujesz? Jak noga? Wynegocjowalas z Bablem wszystko jak nalezy?
Oliwcia jak Twoja glowa?
Mi wczoraj wieczorem Mikus urzadzil mecz pilkarski ale radoche mialam
Rano tez juz mnie powital o stalej porze o ile jest mi wtedy lepiej
Milego dnia DziewczynkiAgaSY, ayka, ciekawa87 lubią tę wiadomość
-
antonówka wrote:Ja kochana na patelnie to uwazam od jakiegos czasu;-)
Dla Ciebie to patelni wiecej nie przygotuje. Ale cos wymysle. O rozowa taczka bedzie dobra zeby wywozic wszystkie zle mysli i troskiciekawa87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyantonówka wrote:Ayka jak tam noga dzis? Biedulko pewnie nadal boli.
Mały też się dzielnie trzyma i nie wyłazi Jeszcze chociaż do jutra -
Dziewczyny a ja mam dzisiaj mieszane uczucia, przy podcierakiu zauwazylam taki karmelowy sluz i jakby brazowyni paprochami. I niewiem co o tym myslec czy jechac do lekarza czy odczekac. Niewiem
co robic. Co radzicie? Teraz znowu jest spokoj i niemam.pojecia co to moze znaczyc. -
Kaktus zadzwoń do swojego lekarza . Ja tak nie miałam, więc nie wiem co to może być, ale gdyby mi się trafiło to na pewno zadzwoniłabym do swojej ginki. Może to coś normalnego, może każe Ci poleżeć, a może każe Ci przyjechać . Nie ma co panikować, łap za telefon i będziesz spokojniejsza .Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A wiec wszystko ok, moze sie tak zdarzac no macica uciska na naczynia glowne juz i moze tak byc nawet do konca ciazy. Od tego nacisku moze sie chwilami zmieniac odcien sluzu jak rowniez od tego robia sie obrzeko. Ale szyjka dluga zamknieta, lozysko daleko od ujscia z tylu. Ale powiedzial ze jak cos lepiej przyjechac i dmuchac na zimne. Dostalam tylko ochrzan bo waga w ciagu tygodnia niewzrosla ale mowie ze niejestem na zadnej diecie jem to na co mam ochote ale jakosciowo jem dla dwojga a nie za dwoje. Serduszko slyszalam Maluszek sie rusza wiec jest ok.
AgaSY, Asiek2108, ayka, ciekawa87, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
-
antonówka wrote:O super kaktus ciesze sie barszo ze u was dobrze a i wnioslas cos na przyszlosc dla naszej wiedzy choc pewnie z paniki sama bym pojechala sprawdzic ci sie dzieje. Nie moge cos dodac zdjecia niestety bede walczyla dalej zeby pojazac wozek
Spokojnie niema musu jak sie uda to super