X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr kolejna ciąża po poronieniu
Odpowiedz

kolejna ciąża po poronieniu

Oceń ten wątek:
  • ciekawa87 Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 06:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ayka Kaktus :) wczoraj miałam jakiegoś strasznego dola o to łożysko. Dzwonilam nawet do gin i pytalam go o leżenie mowil żeby odpoczywa dbać o siebie uważać ale odpoczynek nie wpływa na podniesienie lozyska. A kurczę co ma być to będzie. Najwyzej pójdę do szpitala dzidziuś jest najważniejszy

• antonówka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 06:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec moje drogie Gapcio to przeuroczy piesek. Moje dziecko Zzwierzatek to akurat ma sporo. Dwa psy, dwa koty, rybke i chomika i wez to ogarnij wszystko codziennie. Zamknelismy gapciana noc w takiej komodce obok garazu i chyba cala wies postawił na nogi tak szczekal i piszczal. A mi serce pekalo gdybym sie nie bala isc w nocy po niego to bym poszła ale przed 6 nie wytrzymalam. Jakas ckliwa sie zrobiłam w tej ciazy

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ciekawa bedzie dobrze zobaczysz. Nie martw sie slonce. A szpital w razie czego przeciez przezyjesz jak bedziesz odpoczywac to sie wszystko ulozy dobrze

ciekawa87 lubi tę wiadomość

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 06:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ayka jak tam noga dzis? Biedulko pewnie nadal boli.

ayka lubi tę wiadomość

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no i musze sie pochwalic kupilismy wozek wczoraj. Sliczny zielono-szary. Zwinny lekki taki jak chcialam

zi13dqk3oxil4saa.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry moje Panie :-)

Ciekawa spokojnie :-) w razie czego patelni mam pod dostatkiem :-P a tak na powaznie to sluchaj zalecen lekarza odpoczywajcie z Bablem i wszystko sie pouklada. Wazne ze jestes pod dobra opieka.

Antonowka poka poka wozek :-)

A moj fotelik juz przyszedl!!! Jest cudowny Aga bardzo dziekuje za polecenie!!! Mam nadzieje ze Mikus tez bedzie tego zdania i bedzie mu sie dobrze podrozowalo :-)

Ayka jak sie czujesz? Jak noga? Wynegocjowalas z Bablem wszystko jak nalezy?

Oliwcia jak Twoja glowa?

Mi wczoraj wieczorem Mikus urzadzil mecz pilkarski :-) ale radoche mialam :-P
    Rano tez juz mnie powital o stalej porze o ile jest mi wtedy lepiej :-)

Milego dnia Dziewczynki :-)

AgaSY, ayka, ciekawa87 lubią tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokaze zapakowany jest ale postaram sie zdjecie sciagnac z internetu i dodac. Nic takiego specjalnego nadazyla sie okazja odkupic to sie nie zastanawialam uzyewany byl chwilke tylko. Nosidelko wcale bo mieli drugie o niby lepiej im.pasowalo.

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja kochana na patelnie to uwazam od jakiegos czasu;-)

zi13dqk3oxil4saa.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antonówka wrote:
    Ja kochana na patelnie to uwazam od jakiegos czasu;-)

Dla Ciebie to patelni wiecej nie przygotuje. Ale cos wymysle. O rozowa taczka bedzie dobra zeby wywozic wszystkie zle mysli i troski :-)

qdkki09kwrowb7nz.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antonówka wrote:
    Ayka jak tam noga dzis? Biedulko pewnie nadal boli.
    Dziękuję, że pytacie :-* Dziś jest poprawa, noga nadal boli i jest opuchnięta, ale opuchlizna się zmniejsza :-) Mogę na niej stanąć, więc sukces :-)

Mały też się dzielnie trzyma i nie wyłazi :-) Jeszcze chociaż do jutra :-)

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja mam dzisiaj mieszane uczucia, przy podcierakiu zauwazylam taki karmelowy sluz i jakby brazowyni paprochami. I niewiem co o tym myslec czy jechac do lekarza czy odczekac. Niewiem
    co robic. Co radzicie? Teraz znowu jest spokoj i niemam.pojecia co to moze znaczyc.

qdkki09kwrowb7nz.png

• AgaSY Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaktus zadzwoń do swojego lekarza :). Ja tak nie miałam, więc nie wiem co to może być, ale gdyby mi się trafiło to na pewno zadzwoniłabym do swojej ginki. Może to coś normalnego, może każe Ci poleżeć, a może każe Ci przyjechać :). Nie ma co panikować, łap za telefon i będziesz spokojniejsza :).

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzwonilam to poloznej i kazala przyjechac dla wlawsnego spokoju. To jade.

ayka lubi tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 15:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaktus, daj znać jak po wizycie. Ja tak nie miałam w późniejszych tygodniach ciąży, więc warto zawsze sprawdzić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaktus jedź, jedź i daj znać po :)

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec wszystko ok, moze sie tak zdarzac no macica uciska na naczynia glowne juz i moze tak byc nawet do konca ciazy. Od tego nacisku moze sie chwilami zmieniac odcien sluzu jak rowniez od tego robia sie obrzeko. Ale szyjka dluga zamknieta, lozysko daleko od ujscia z tylu. Ale powiedzial ze jak cos lepiej przyjechac i dmuchac na zimne. Dostalam tylko ochrzan bo waga w ciagu tygodnia niewzrosla ale mowie ze niejestem na zadnej diecie jem to na co mam ochote ale jakosciowo jem dla dwojga a nie za dwoje. Serduszko slyszalam Maluszek sie rusza wiec jest ok.

AgaSY, Asiek2108, ayka, ciekawa87, 0202oliwcia lubią tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

• antonówka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O super kaktus ciesze sie barszo ze u was dobrze a i wnioslas cos na przyszlosc dla naszej wiedzy choc pewnie z paniki sama bym pojechala sprawdzic ci sie dzieje. Nie moge cos dodac zdjecia niestety bede walczyla dalej zeby pojazac wozek

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 17:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A reszta ciezarowek jak sie dzis czuje?

zi13dqk3oxil4saa.png
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antonówka wrote:
    O super kaktus ciesze sie barszo ze u was dobrze a i wnioslas cos na przyszlosc dla naszej wiedzy choc pewnie z paniki sama bym pojechala sprawdzic ci sie dzieje. Nie moge cos dodac zdjecia niestety bede walczyla dalej zeby pojazac wozek

Spokojnie niema musu :-) jak sie uda to super :-)

qdkki09kwrowb7nz.png

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wogole Dziewczyny zarejestrowalam sie na bebiprogram i wlasnie dostalamnpierwsza paczke z fajna teczka na dokumentacje medyczna krotkim podrecznikiem i taka szmatka przytulanka z minky z weluru :-)

qdkki09kwrowb7nz.png

‹‹ 236 237 238 239 240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ