kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Z bebiklubu można dostać termofor z pestek wiśni, a z Hipp personalizowana zawieszke do auta i chusteczki . Dzisiaj dostałam też ulotkę z Pampers, ponoć też można dostać próbki produktówMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A co tam zawsze jakies probki dostaniesz i mozesz wyprobowac. Mi ta teczka sie mega podoba wszystko w jednym miejscu
Ayka no mysle ze Babel czeka na Babcie ale od rana juz mozesz mu tlumaczyc ze moze robic co chce
A ja dzisiaj znowu uwage dostalam odnosnie mojej wagi ze nierosnie. A ja jem wszystko na co mam ochote ale raczej kieruje sie tym ze jem dla dwojga a nie za dwoje (no chyba ze rosol to jem za troje ) dzisiaj na pocieszenie po stresie nawet na lodach bylismyayka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiek2108 wrote:Ayka wcale się nie zdziwię, jak syn wziął sobie do serca nasze kciuki i się przylutował na amen haha takie posłuszne dziecko
-
nick nieaktualny
-
A wiec oficjalnie zaczynamy trzymac z Mikusies kciuki zeby Maly sie zdecydowal i zeby poszlo szybko i wmiare bezbolesnie (marzenia), a przedewszystkim zeby obylo sie bez zadnych niespodzianek zebys jak najszybciej mogla tulic Babelka zdrowiutkoego!!!
Asiek2108, ayka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyantonówka wrote:Ksktus pewnie ze dziekibtakim ajcja z probkami mozna wiele zyskac.
Ayka to teraz spokojnie maluch moze eychodzic rozumiem ze teraz trzymamy kciuki zeby szybko wylazl:-) -
Antonowka czesciej sie nieda ja jestem rosolwe dziecio i moge go jesc codziennie w roznych postaciach
Tatus Nam robi soczki warzywno owocowe wiec witaminek tez mamy pod dostatkiem. Zjadamy cos co okolo 3-4h przewaznie bo inaczej glodni jestesmy jak mamy na vos ochote to to jemy
A Nam rosnie Maly pilkarz chociaz wczoraj wieczorem byl wczesniej aktywny niz zwykle a rano pozniej niz zwykle (moze mu sie troszke przestawiaja godziny ) -
nick nieaktualnyAyka, to niech syn ze dwa dni sobie odpocznie, a potem do dzieła
Ja dziś idę na wizytę.
U nas córka budzi się jak tylko wsadzę nogę do łóżka, albo na chwilę odpocznę Czyli głównie wieczorami, ale w ciągu dnia też szaleje. Za to starsza siostra przechodzi jakiś bunt niezależności, chyba osiwieję do porodu, a po nim to osiwiejemy razem z mężem
Dobrego dnia Dziewczyny :*
Oliwcia co tam u Was? Bo coś cicho z Twojej strony0202oliwcia, ayka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oj tak dzieci maja swoje bunty. U nas najgorszy byl dwulatka myslelismy ze juz nie da sie wychowac naszego dziecka na normalnw dziecko ale przeszlo na szczescie bo siwych wlosow to nam przybylo wtedy. Jak siw uparl to koniami go nie zgielabys zeby zrobil inaczej....