X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr kolejna ciąża po poronieniu
Odpowiedz

kolejna ciąża po poronieniu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 19:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dostałam niedawno pakiet startowy folik mama ponad 100 tabletek, ale na 1 trymestr :D Jak ktoś będzie chciał to mogę wysłać :)

• AgaSY Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z bebiklubu można dostać termofor z pestek wiśni, a z Hipp personalizowana zawieszke do auta i chusteczki :-). Dzisiaj dostałam też ulotkę z Pampers, ponoć też można dostać próbki produktów :-)

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale termoforek tylko jak zarejestrujesz sie na poczatku msc. Pod koniec juz niema bo rejestrowalam sie na koniec lutego i taka informacje dostalam :-)

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To bedziem szalec. Z rejestrowaniem sie na stronach. ;-) z hipp tez cos mozna dostac bo kumpela ostatnio mi pisala ze dostala cos tam od nich.

zi13dqk3oxil4saa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antonówka wrote:
    A reszta ciezarowek jak sie dzis czuje?
    Dzielnie się trzymam, Mały nie wyłazi :-) Jeszcze chociaż parę godzin...:-)

Asiek2108, 1kaktus, ciekawa87 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ayka wcale się nie zdziwię, jak syn wziął sobie do serca nasze kciuki i się przylutował na amen haha takie posłuszne dziecko :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2017, 20:22

ayka lubi tę wiadomość

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 15 marca 2017, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co tam zawsze jakies probki dostaniesz i mozesz wyprobowac. Mi ta teczka sie mega podoba wszystko w jednym miejscu :-)

Ayka no mysle ze Babel czeka na Babcie ale od rana juz mozesz mu tlumaczyc ze moze robic co chce :-)

A ja dzisiaj znowu uwage dostalam odnosnie mojej wagi ze nierosnie. A ja jem wszystko na co mam ochote ale raczej kieruje sie tym ze jem dla dwojga a nie za dwoje (no chyba ze rosol to jem za troje :-P ) dzisiaj na pocieszenie po stresie nawet na lodach bylismy :-)

ayka lubi tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 marca 2017, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek2108 wrote:
    Ayka wcale się nie zdziwię, jak syn wziął sobie do serca nasze kciuki i się przylutował na amen haha takie posłuszne dziecko :D
    Haha! No mówię, że jeszcze trochę, a będziecie trzymać kciuki, by jednak już wylazł :-D Mama męża ma bilet powrotny na 2 kwietnia, dobrze by było, żeby Synek się zdecydował przed tym terminem ;-) Jeśli nie, to Mama zostanie dłużej, aż się urodzi, z tym akurat problemu nie ma. Najważniejsze, by jeszcze posiedział chociaż do jutra :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 01:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję za wszystkie kciuki! Mama męża dojechała szczęśliwie! Uffff... Poród rodzinny wchodzi już w grę :-)

AgaSY, 1kaktus, 0202oliwcia, alciak lubią tę wiadomość

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 05:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiec oficjalnie zaczynamy trzymac z Mikusies kciuki zeby Maly sie zdecydowal i zeby poszlo szybko i wmiare bezbolesnie (marzenia), a przedewszystkim zeby obylo sie bez zadnych niespodzianek zebys jak najszybciej mogla tulic Babelka zdrowiutkoego!!!

Asiek2108, ayka lubią tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

• antonówka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ksktus pewnie ze dziekibtakim ajcja z probkami mozna wiele zyskac.
    Ayka to teraz spokojnie maluch moze eychodzic rozumiem ze teraz trzymamy kciuki zeby szybko wylazl:-)

ayka lubi tę wiadomość

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mnie wczoraj coś od rana lekko bolal brzuszek i byl taki napięty a wieczorem zgodnie z mezem stwierdzilismy ze mną urosl wiec pewnie dlatego bolalo.

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaktus to gotuj kochana ten rosol czesciej. Ja tez staram sie teraz jest dla dwojga a nie za dwoje i ostatnio juz mniej przytylam niz na początku tylam ale wtedy jedlam wrecz za troje. Dobrze ze mi sie to uspokoilo

zi13dqk3oxil4saa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    antonówka wrote:
    Ksktus pewnie ze dziekibtakim ajcja z probkami mozna wiele zyskac.
    Ayka to teraz spokojnie maluch moze eychodzic rozumiem ze teraz trzymamy kciuki zeby szybko wylazl:-)
    Tak, już można oficjalnie trzymać za szybki poród, ale żeby nie za szybko, bo w nocy miałam bóle i skurcze i nie wiem czasem czy to nie przepowiadające... Potrzebuję chociaż z 1-2 dni z Mamą, by przekazać opiekę nad Małą ;-)

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonowka czesciej sie nieda :-P ja jestem rosolwe dziecio i moge go jesc codziennie w roznych postaciach :-)

Tatus Nam robi soczki warzywno owocowe wiec witaminek tez mamy pod dostatkiem. Zjadamy cos co okolo 3-4h przewaznie bo inaczej glodni jestesmy :-P jak mamy na vos ochote to to jemy :-)

A Nam rosnie Maly pilkarz chociaz wczoraj wieczorem byl wczesniej aktywny niz zwykle a rano pozniej niz zwykle :-) (moze mu sie troszke przestawiaja godziny :-) )

qdkki09kwrowb7nz.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ayka, to niech syn ze dwa dni sobie odpocznie, a potem do dzieła :)

Ja dziś idę na wizytę.

U nas córka budzi się jak tylko wsadzę nogę do łóżka, albo na chwilę odpocznę :D Czyli głównie wieczorami, ale w ciągu dnia też szaleje. Za to starsza siostra przechodzi jakiś bunt niezależności, chyba osiwieję do porodu, a po nim to osiwiejemy razem z mężem :D

Dobrego dnia Dziewczyny :*

Oliwcia co tam u Was? Bo coś cicho z Twojej strony :)

0202oliwcia, ayka lubią tę wiadomość

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek to trzymam kciuki :-)

Daj znac koniecznie po wizycie jak tam Mala Ksiezniczka :-)

Osiwiejecie dopiero jak zaczna dorastac :-) takze spokojnie :-)

Asiek2108 lubi tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

• 1kaktus Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/52757d84f3c0.png

Cos dla Malej Ksiezniczki a zarazem ostrzezenie na przyszlosc :-)

Asiek2108, 0202oliwcia, ayka lubią tę wiadomość

qdkki09kwrowb7nz.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 marca 2017, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe, mój Mąż dostał na zeszły Dzień Ojca taki prezent, teraz trzeba będzie uaktualnić :D

o9odiw.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 12:22

ayka lubi tę wiadomość

• antonówka Autorytet

Wysłany: 16 marca 2017, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak dzieci maja swoje bunty. U nas najgorszy byl dwulatka myslelismy ze juz nie da sie wychowac naszego dziecka na normalnw dziecko ale przeszlo na szczescie bo siwych wlosow to nam przybylo wtedy. Jak siw uparl to koniami go nie zgielabys zeby zrobil inaczej....

zi13dqk3oxil4saa.png
‹‹ 237 238 239 240 241 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ