kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis w koncu po w miare przespanej nocy bo poprzednia to bylo wycie psa takie ze slychac go bylo przez okna (dzis spal pod lozkiem w sypialni i byl spokój) wzielam sie za porzadki i calkie sprawnie mi idzie. Na jutro ro juz chyba tylko podlogi mi zostana a w sobote slodkie lenistwo
-
Witajcie słoneczka dziękuje że pytacie u mnie po malutku jakoś leci jak na razie głowa odpuściła (wczoraj mnie tylko delikatnie ćmiła ale to tylko jakoś pół godzinki) , dziś z samego rana byłam na krwi tą całą Papp-a musiałam zrobić i do tego Koauologię pełną (Jeśli dobrze piszę ) krew mi z dziąseł leci podczas szczotkowania i gin woli sprawdzić czy nie musimy czasem zmniejszyć dawki Heparyny zobaczymy ....
Która z Was miała robione to całe usg genetyczne prywatnie i płaciła ??? ile cena u was bo ja od dawna wiem że u Nas Papp-a 200 zł (które dziś wydałam ) a usg 250 zł chciałam żeby mi podgląd z tego usg wrzucili na płytkę żebym mogła córci pokazać i co muszę do usg dopłacić 70 zł ???????? no chyba pogłupieli
Ayka zajebiście że teściowa już przyjechała odpoczniesz trochę psychicznie i nie będziesz się musiała już tak stresować że nie zdąży przyjechać . Kochana a jak Twoja noga???
Antonówka Moja córcia też by chciała pieska ale my z mężem jesteśmy zdania że w bloku pies to jedna wielka porażka ...
Kaktus nie przejmuj się tym że lekarz się czepia o Twoją wagę no co ty możesz więcej zrobić najważniejsze że z dzidzią jest wszystko ok . Tez uwielbiam rosołek moja córcia jest jego maniaczką
Asiek dziękuje za pamięć Czekamy na wieści z wizyty co do dzieci to moja 4 latka codziennie po kilka razy się mnie pyta Czy JEJ dzidziuś już urósł
AgaSy ten termofor jest świetny też go chciałam ale niestety się nie załapałam mam tą szmatkę sensoryczną ala przytulankę jak ja to mówię
Starałam sie chociaż częściowo nadrobić mam nadzieje że nikogo nie pominęłam jeśli tak to przepraszam z całego serduszkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 14:03
Asiek2108, ayka lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
W klinice w Katowicach za I usg płaciłam 200 zł. Rejestracja na płytkę +40 zł, film w 3d na płytce +100 zł. Pappa nie wiem, bo nie robiłam . II i III usg 220 zł. I to ceny dla ciąży pojedynczejMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Dziekuje Wam dziewczynki za odpowiedz Dzwoniłam jeszcze raz do swojej przychodni podpytać bo mój mąż sie uparł że jednak chce dopłacic i mieć filmik i zdjęcia w 3/4 D ale no położna mi odradziła że troszkę szkoda pieniazkow bo bobus jest jeszcze mały i ze jeśli chcemy to ok ale na USG polowkowym a nie teraz
Aniołki
No wlasnie na polowkowym będziemy robić o mamusiu kochane trzymajcie mnie córcia właśnie pije kubusia jak on mi tu śmierdzi no zaraz chyba zwymiotuje
Kaktus a jak ty sie czujesz kochana co słychać jak samopoczucie ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 16:22
Aniołki
Kurcze to nacie drogie te pappa ja u siebie w toeuniu zaplacilam gdzies 160 zl ale mialam znizke 20%. A usg prwnatalne robila mi moja lekarka z przychodni wiec nic nie placilam.
Tez wybieram sie z mezem na polowkowe usg w 3d ale szcczerze nie pytalam czy bede placila cos za nagranie plytki. Bede sie umawiala w przyszlym tygodniu to zapytam z ciekawosci -
Ja chodze do przychodni normalnie na nfz i raczej rzadko korzystam z wizyty prywatnej bo troszke chce zaoszczedzic kasy. Jak na razie zaczelam dogadywac sie z lekarka i nawet moj prywatny gin mowi ze jest spoko aczkolwiek i tak wole do niego chodzic. Zawsze do niego dzwonie jak mam problem
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja za Pappa płaciłam 170 zł krew + 270 usg. Także sporo kasy niestety ;/
Ja po wizycie, Mała ok, waży ok. 1400 g, machała do nas na usg hehe. Poza tym zaczynamy 30 tc i na razie ułożona miednicowo.
Ściskam :*
0202oliwcia, ciekawa87, ayka lubią tę wiadomość
-
Też bym chciala na NFZ bo to tyle pieniędzy kosztuje ze makabra pamietacie jak wam ostatnio pisalam ze z mężem sie poklucilam no to wlasnie temat finansowy nas troche poróżnił niestety ale juz sie dogadalismy wiec jest ok ... Trudno dzidzia dla mnie ważniejsza a lekarza mam drogiego ale moim zdaniem bardzo dobrego jak ja to mowie ze dzięki niemu jestem w ciąży to sie smieja ze mnie ze miałam skok w bok
Aniołki
Asiek2108 wrote:Dziewczyny ja za Pappa płaciłam 170 zł krew + 270 usg. Także sporo kasy niestety ;/
Ja po wizycie, Mała ok, waży ok. 1400 g, machała do nas na usg hehe. Poza tym zaczynamy 30 tc i na razie ułożona miednicowo.
Ściskam :*
Co do ułożenia miednicowego to miejmy nadzieje ze zaraz sie prawidłowo ułożyAsiek2108 lubi tę wiadomość
Aniołki
nick nieaktualny
-
No rozumie kochana ja rodzilam SN i pomimo ze bardzo zle to wspominam to teraz tez bym chciała rodzic naturalnie jakos bardziej sie boje CC niż SN
Jeszcze co do wydatków to u mnie ostatnio w ciągu 3 tygodni tak to sie prezentuje
W poniedziałek w zeszłym tygodniu badania 1 trymestru 160 zł
Przy dni później wizyta z USG 200 zł
Po 3 dniach recepta Duphaston też 3 razy dziennie i clexan zastrzyki 0.6 razem 200 zł
Dziś Papp-a 200 zł plus badania krzepliwosc krwi ze wzgledu na clexan 66 zł
Witaminy prenatalne plus moje ze wzgledu na moja mutacje jakieś 150 zł
A za dwa dni mam USG genetyczne i kolejne 250 zł jeszcze nie koniec miesiaca a juz prawie 1250 zł
Ciekawa ja niestety nie pomoge bo nie mam zielonego pojeciaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 marca 2017, 17:21
Aniołki
Ciekawa łożysko nisko ulozone oznacza ze jwst nisko ale niezakrywa ujscia macicy, lozysko przodujace zakrywa ujscie i jest min wskazaniem do cc, lozysko odklejajace to lozysko ktore odkleilo sie od sciany kazde lozysko moze sie odkleic czy jest z tylu czy z przdu wysoko czy nisko. Bardziej narazone na odklejenie jest lozysko na przedniej scianie ze wzgledu na mozliwe uszkodzenia mechaniczne oraz lozysko przodujace ze wzgledu na ulozenie. Lozysko moze wedrowac.
ayka lubi tę wiadomość
-
Oliwcia u mnie ok kregoslup boli i spojenie daje popalic ale Maly najwazniejszy. Po wczorajszym i dzisiejszym meczu pilkarskim jak 11 trenowal przez caly dzien sie do mnie nieodzywa ale sie nienakrecam. Dzisiaj sluzu jest mniej.
Koszty to masz ogromne ale jak niemasz alternatywy w lekarzu to nic niezrobisz. Ja planowalam prywatnie prowadzic ciaze u lekarza ktory jest ginekologiem i andrologiiem i chodzilismy do niego rowniez w sprawach meskich przez Nasz problem z armia ale ze mialam wybor a tennlekarz jest bardzo dobrym fachowcem i specjalista od usg to zdecydowalam sie na leczenie w luxmedzie. Dzieki temu sporo kasy jest zaoszczedzone a wydaje tylko kase na prenatalnr a badania i lekinrefundowane.0202oliwcia, grisza lubią tę wiadomość