kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsiek, ślicznie wyglądasz!
Dziewczyny, panikujecie, bo ja już się rozpakowałam i teraz przyszła na Was kolej, haha!! Spokojnie, ja też się bałam i Wam pisałam, przeżyłam i teraz memłam małego Klocuszka Dacie radę i będziemy świętować narodziny Waszych Bąbelków!
Spokojnego tygodnia!Asiek2108 lubi tę wiadomość
-
Po wizycie:)wszystko wyglada ok:)tylko.od dwoch wizyt o 3dni mlodsze...ale idealnie z owulacja wiec sie nie martwie:)
0202oliwcia, Asiek2108, AgaSY, ayka lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Justa suwaczek widzę zajebiście ja tez będę miała wizytę gdzieś ok 4/5/6 maja jeszcze nie wiem bo niema terminów na razie a po za tym majówka jest więc trzeba się liczyć z jakimiś urlopami
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny
-
Ayka a na czym siedzisz karmiac malego bo ja zastanawiam sie nad kupieniem jakiegos fotela. Antosia kamilam siedzac na fotelu od komputera ale kiedys zasnelam i maly mi prawie wypadl z rak. Wiec pozniej zaczelam karmic na lezaco ale wolalabym tego znowu nie robic.
-
nick nieaktualnyantonówka wrote:Ayka a na czym siedzisz karmiac malego bo ja zastanawiam sie nad kupieniem jakiegos fotela. Antosia kamilam siedzac na fotelu od komputera ale kiedys zasnelam i maly mi prawie wypadl z rak. Wiec pozniej zaczelam karmic na lezaco ale wolalabym tego znowu nie robic.
-
Ja mam upatrzony uchacz z ikea tylko cena mnie odstrasza. Strandmon w kolorze miety. Ale jak pojedziemy i bedzie wygodny to bede sie zastanawiala nad nim. Ja mam w salone mega wygodny fotel i mozna go rozlozyc albo pobujac sie ale niestety nikt go na gore niewniesie (nieprzejdzie przez schody a dodatkowo jest piekielnie ciezki wiec niema szans a schodzic na parter na kazde karmienie juz to widze
Justa jaki piekny suwaczek i najwazniejsze ze super wiesci.
Ja nastepna wizyte mam 19.04 juz niemoge sie doczekac. I w sumie to bedzie ostatni dzien 2 trym. A wlasciwie Maly zacznie go wczesniej bo jest wiekszy o 2 dni.
Antonowka i bardzo dobrze ze odpuscilas okna one nieuciekna a Wasze bezpieczenstwo najwazniejsze!!!
Ja wczoraj kupilam nowe zaslony dzisiaj zawiozlam je do skrocenia i jutro Maz bedzie wieszal niby nic a mam radoche jak niewiem bedzie troche odmieniony salon jeszcze musze znalezc nowe firany ale niemoge sie zdecydowac jakie.
-
Dziewczyny, poradzcie.... doszedl do mnie wlasnie ten Acard. I caly dzirndzien zastanawiam sir nad pierwsze tabletka, wziac czy nie wziac... czy to moze w jakis sposób zaszkodzic ciazy ? Boje sie bez konsultacji z lekarzem a z drugiej strony sama nie wiem co robic...
-
A byc moze powinnam potraktowac jako wskazanie moje slabe krazenieni to ze mmam ciagle zimne dłonie i stopy i czasami mi odplywa krew z palcow. Do tego dziadek maa zaawansowana zakrzepice. Moze ten acard dac jakies ze skutki ? Czy któraś z Was bierze profilaktycznie aby zmniejszyć szanse poronienia ?
-
Zolzi ja tak jak juz pisalam biore acard od ok 8-9 tc na kolejnej wizycie bede rozmawiala z lekarzem juz powoli o odstawianiu i od kiedy odstawiac. Lemarz go zapisal wlasnie ze wzgledu na wczesniejsza strate zeby min poprawic okrwienie lozyska.
Antonowka podesli link jak masz cos ciekawego