kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Zołzi kochanie ja biorę acard od października czyli juz od etapu starania o maluszka i nie robie żadnych przerw w sobote byłam na wizycie i mieliśmy od stawiać juz całkiem acard ale ze wzgledu na wyniki badan genetycznych acard zostaje ze mną najprawdopodobniej do samego konca ciąży .... Takze moim zdaniem jest on bezpieczny ja ufam swojemu ginekologowi
Antonówka świetny ten fotel jestem bardzo ciekawa jak to sie sprawdza w praktyce
Kaktus powiem ci szczerze ze tez sie zastanawia nad zakupem detektora moze bym byla troche spokojniejsza no nie wiem sama nie potrafie sie zdecydować
Asiek wygladasz pięknie słoneczkoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 07:25
Asiek2108 lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Czytam o detektorze i zaczynam myslec. Na razie chce wychaczyc kolyske dla malego w miare w rozsadnej cenie zeby nie zagracac sypialni lozeczkiem od razu bo nie wiem czy me dziecie bedzie tam spalo czy nie. Fotele sa oki tez sie zastanawiam nad funkcjonalnoscia tego i wygoda ale fajne jest to ze jak przestaniesz karmic nie stoi i dodatkowy mebel bez potrzeby w sypialni.
-
a zapomniałam napisać wczoraj również bez noszenia córeczki trochę buntowała się na początku że idziemy do jej łóżeczka a nie do naszej sypialni ale mama się uparła i po chwili me dziecie już spało
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 09:04
AgaSY, ayka lubią tę wiadomość
Aniołki
Super Oliwcia taka konsekwencja zaprocentuje
Antonowka ja mam pufe z granulatem tego typu http://sklep.fatty.pl/p/pl/15/fatty+king+ekoskora.html
I owszem jest bardzo wygodna ale niewyobrazam sobie wstawac z niej trzymajac Dziecko na rekach. Ciezko sie z niej wstaje samemu bo zapadasz sie do srodka. Ale te dmuchane to moze byc fajny pomusl bo bedzie sztywniejszy. -
1kaktus wrote:Super Oliwcia taka konsekwencja zaprocentuje
1kaktus, Zołzimagic, ayka lubią tę wiadomość
Aniołki
O prosze jaka kochana i madra Dziewczynka ciekawe jak zareaguje na mlodsze Rodzenstwo jak bedzie juz na swiecie
Co do detektora to powiem Wam zr ciesze sie ze go mam bo dzieki temu jak Maly jest mniej aktywny to przyloze detektpr i jestem spokojniejsza ze jest ok tylko ma.dzien leniuszka. -
Fotel jest super i nie drogi, ciekawe co mąż by na niego powiedział jedyne miejsce, gdzie zmieszcze dodatkowy mebel to pod oknem. Chciałam tam zostawić miejsce do zabaw, ale zanim mały zacznie się bawić to fotel już nie będzie potrzebny .
Pozdrowienia od Leona
1kaktus, Asiek2108, ayka lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga, pięknie wyglądasz!
Oliwcia, brawo za konsekwencję! Masz cudowną, kochaną Córeczkę i drugi cudowny Skarb w drodze! Dzieci są tak pięknie szczere, ciepłe i ujmujące, zero w nich zawiści, sama miłość.
Antonówka, super fotel, też się zastanawiałam nad taką opcją, muszę przemyśleć czy to wygodne.0202oliwcia, AgaSY lubią tę wiadomość
-
Antonówka ja tez dodaje przez zapodaj tak jak Kaktus po lewej stronie masz opcje wybierasz na forum nastepnie wgrywasz zdjęcie Wybierasz zdjęcie oraz rozmiar zdjęcia jakie chcesz aby było dodane na forum później kopiujesz 3 link jaki ci wyskoczy czyli Bbcode
Ayka dziękuje kochana za mile slowa a ty jak sie czujesz kochana ??? Jak twoje dzieciaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 16:17
Aniołki
Wiecie co dziewuszki dzisiaj rano wstalam z zaropialymi oczami jedno o drugie poklejone a jak pamietacie moja gwiazda tydzień temu miala ropne zapalenie spojówek trzymajcie kciuki żebym od niej nie złapała i ze był to jednorazowy incydent ....
Aniołki
Oliwcia to trzymam kciuki!!!
Ja tez dzisiaj gorszy dzien w nocy bylo mi potwornie goraco a od rana boli mnie biodro:-( jak Maly sie wypial dzisiaj to wczesniej zabolal mnie w tym miejscu brzuch ale po chwili przeszlo. Ogolnie mam kiepski dzien. Pachwiny tez ciagna i dol brzucha czasem bo bokach pobolewa. Ech marudna jestemWiadomość wyedytowana przez autora: 11 kwietnia 2017, 17:08