kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
ayka wrote:Widziałam, że można ją kupić na polskim Ebay'u, ja u siebie mam ją w sklepach ze zdrową żywnością, naturalnymi lekami itd. Ja kupiłam na Amazonie. Ta pompka to taka: www.haakaa.co.nz/products/haakaa-silicone-breast-pump-150ml. Najlepiej obejrzyjcie sobie na Youtube co się z tym robi i jak działa
-
antonówka wrote:Co do laktatora to oblukam. Ja ostatnio zaczelam sie zasatanawiac nad szumi misiem. Co wy o tym myslicie? Najbardziej boje sie znowu kolek bo moj Antos mial straszne kolki ale nie jest powiedziane ze i Hubi bedzie je mial.
Ja mam termoforek z pestek wosni w razie w, ale kupilam go bo niestety z bebiklubu niedostalam. Na szumisia bylam.strasznie nakrecona ale stwierdzilam ze najpierw sprawdze czy Malemu podejdzie puszczajac mu szum poprostu z odtwarzacza jak bede widziala efekt to kupie a jak bedzie efekt jak u Bruna to niewydam kasy -
Czerwcowki też gadają teraz o "urokach" porodów i mąż zabronił mi wchodzić na to forum, bo wczoraj cały wieczór miałam czarne scenariusze przed oczami i beczalam ze strachu o maluszka i o siebie .
ayka, 1kaktus lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyDziekuje Dziewczyny! Ja po prostu miałam za szybki poród i za dužo ciąż, poronień i porodów w krótkim czasie. Organizm nie miał szansy na regenerację, a podczas zbyt szybkiego porodu na elastyczne dopasowanie organizmu. Was to nie musi spotkać, więc spokojnie, nie bójcie się rodzić naturalnie!
-
nick nieaktualnyTeż mam termoforek z pestek wiśni, ale jest do mnie w drodze Ciekawe jak działa i czy ukoi brzuszek Maluszka. Kupiłam też tradycyjny, ale taki mini 0,6 l, też jest w drodze do mnie A Szumiś samą mnie doprowadza do obłędu, więc co tu się dziwić dziecku Ale wierzę, że działa na inne Maluchy. Ja kupiłam tego małego Szumisia i przypięłam do łóżeczka. Najbardziej zainteresowana jest nim moja Córka Najchętniej mu wyciąga tą pozytywkę zza suwaczka
Pompeczka Haakaa jest super, ale jedynie się zastanawiam czy działa na różnej wielkości piersi. Ja mam też laktator Medela Swing i on zdecydowanie więcej ściąga pokarmu, no ale ta Haakaa jest dobra na podróże, do szpitala i zdecydowanie wygodniejsza, gdy jednocześnie się karmi. Podczas karmienia dosysam Haakaa i swobodnie ściągam 70-80 ml, czasem więcej. Można mrozić na kryzys laktacyjny Z laktatorem ręcznym Medeli czy Aventu myślałam, że oszaleję. -
Wiadomo kazdy porod inny. Ja jakos strasznie boje sie porodu naturalnego nie wiem czemu. Juz bylo kilka dni ze mowilam ok co bedzie to bedzie ale teraz znowu mi sie zmienilo i bardzo chcialabym ciecie. A ogolnie bylam z tesciowa szukac sukienki na komunie i jej i sobie i co dupa. Nic nie ma a jak jest to rozmiar 40 za maly w brzuszku a 42 za duzy w biuscie kosmos.
-
nick nieaktualnyAyka się namęczysz Bidulko :*
Co do porodu to staram się nie nastawiać na nic, zwłaszcza, że na dyżurze zawsze można trafić na partacza lub fanatyka
Dziś zrobiłam zdjęcia ciążowe, tzn takie już bardziej ostateczne, bo powoli wyglądam jak wieloryb, wolę jeszcze jako tako na nich wyglądaćayka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny1kaktus wrote:Ayka cos.masz pecha normalnie. Zagipsowali Cie? Moze spojenie latwiej dobsiebie dojdzie jak wiecej bedziesz odpoczywac?
Trzymaj sie tam Kochana!!!0