kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Mamuśki! Jeśli tu jeszcze zaglądacie to napiszcie proszę jakie stosowałyście witaminki po porodzie . Czy te, które w ciąży czy zmieniłyście na jakieś inne, lepsze dla mam karmiących?Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Ayka słonko Aleś nawywijała kochana makabra wspolczuje ... Trzymaj sie
AgaSy ja po urodzeniu córeczki nie bralam żadnych witaminayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny
-
Kochane i juz po wizycie u diabetologa. Oroz niby pani doktor nie widzi tyowej cukrzyce ciazowej ale ze wzgledu na to ze w poprzedniej ciazy mialam wiec lepiej byc pod jej opieka i nadal mam byc na diecie. Rozpisala mi caly dzien wiec teraz bede chodzic jak w zegarku z jedzeniem. W sumie mam az 7 posilkow na dzien i w tym 19ww. Normy faktycznie sie zmienily i nawet te po posilku wiec mysle ze bedzie ok. Ketony mam w moczu badac raz w tygodniu. Mowila ze dobrze ze sama sobie przeszlam na diete ze to lepiej dla dziecka
ayka, AgaSY, Asiek2108 lubią tę wiadomość
-
antonówka dobrze ze trafiłaś na taką lekarkę. Trzymam kciuki za dietę. Maluszek jest najwazniejszy
U mnie jutro wizyta kontrolna 37 tc. Już coraz blizej narodzin. Jutro po wizycie zamierzam zacząć się pakować hehe. Martwi mnie jednak to, ze kiedys idąc ulica stuknęły się dwa samochody i ja złapałam się wtedy za twarz. Boję się żeby mały nie miał jakies myszki płomienicy czy cos w tym stylu... -
nick nieaktualnyciekawa87 wrote:antonówka dobrze ze trafiłaś na taką lekarkę. Trzymam kciuki za dietę. Maluszek jest najwazniejszy
U mnie jutro wizyta kontrolna 37 tc. Już coraz blizej narodzin. Jutro po wizycie zamierzam zacząć się pakować hehe. Martwi mnie jednak to, ze kiedys idąc ulica stuknęły się dwa samochody i ja złapałam się wtedy za twarz. Boję się żeby mały nie miał jakies myszki płomienicy czy cos w tym stylu... -
nick nieaktualny
-
Ciekawa tych zabobonow jest tyle ze w sumie musialybysmy zyc w szklanej kuli trzymam.kciuki za wizyte!!!
Antonowka pewnie ze ogarniesz!!! Wazne zebyscie zdrowo jedli!!!
Buma najlatwiej jak pisze Antonowka. Super ze sie zdecydowalas dla.mnie to bylo wqzne
Ayka a jak Ty sie czujesz? Odpoczywasz chociaz troche?
Justa co u Ciebie? Jak szyjka? Cukry?
A my z Mikusiem po wizycie. Maly rosnie wqzy ok 1400g ma dlugie nogi o tydzien dluzsze lekarz mowi ze wszystko ok ale moze byc duzy. Niewidzi przeciwskazan do porodu sn na chwile obecna. Dostalam tez skierowowanie na badania pod katem xholestazy przez te swedzenia dziwne. Kolejna wizyta 31.05. A i szyjka zamknieta prawidlowa. Troche mnie stres zlapal.jak mi powiedzial ze Maly moze byc duzy. Usg przed porodem pokaze jezeli bedzie wazyl do 4500 to pozwola mi rodzic sn.buma, Asiek2108, ayka lubią tę wiadomość
-
Aaaaa jaram się suwaczkiem
W końcu się odważyłam, a to chyba dlatego, że wczoraj byłam na wcześniejszym usg połówkowym (przez to zwiększone nt w 1 usg). Pani doktor bardzo dokładnie zbadała Maluszka i stwierdziła że wszystko jest w porządku!! mało tego sprawdziła mi wyniki z badania genetycznego i według niej tamten lekarz zrobił świetny przekrój do zdjęcia i zmierzenia nt ale machnął się w zaznaczeniu o 2mm, że to gołym okiem widać. do programu obliczającego ryzyko nie wpisał też kości nosowej i dlatego wyszło mi takie a nie inne ryzyko. Powiedziała że biochemia super i ona widząc te wyniki nie miałaby się do czego przyczepić więc jestem przeszczęśliwa i w końcu mogę tu częściej zaglądaćAsiek2108, AgaSY, 0202oliwcia, 1kaktus lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBuma wspaniałe wiadomości no i super suwaczek
Kaktus, super, że po wizycie same dobre wieści
Ciekawa, weź Ty już nie zamartwiaj się przesądami, wpisz sobie najgłupsze ciążowe to padniesz po 3 punktach
Antonówka dobrze, że cukrzycy brak, a lekka dieta wiadomo nie zaszkodzi
My dziś zaczynamy 38 tc, mam też wizytę u lekarza. Matkoooo czuję stres1kaktus, ayka lubią tę wiadomość
-
Kaktus fajnego masz juz babelka w brzuchu. Niech rośnie. Chyba watpie zeby pozwolili ci rodzic jak maly bedzie miał 4500 kilo.... chyba ze sie machnelas i chodzilo ci o 3500kg. Ja mam teraz pozno wizyte bo dpiero 30.05 cale 5 tygodni bede czekala zeby zobaczyc moje kopiace sloneczkow
-
Asiek super ze juz 38tydzien ciazy w sumie to zaczynamy juz czekac kiedy przedstawisz nam swoje sloneczko. Juz nie moge sie doczekac kiedy kolejne bedziemy sie rozpakowywac. Teraz troszke tego bedzie. Chociaz szkoda troszku bo juz nie bedziecie mialy tyle czasu zeby do nas zagladac ale dzieci najwazniejsze.
Asiek2108 lubi tę wiadomość