kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Buma migdaly w tej brazowej lupince, len mielony odtluszczony taka papka z tego, mleko. Ja jak mnie bardzo meczylo to zajadalam migdaly i pilam mleczko. Teraz wieczorem kolo lozka mam szklanke mleka i nieraz w nocy jak mnie zlapie to tez biore. Dopytalam tez lekazs to pozwolil mi malox ale jeszcze go niebralam.
buma lubi tę wiadomość
-
Ja ze zgaga nie pomogę bo jej nie mam na szczęście ale za to mdłości do mnie wracają dość systematycznie
Słonka co ja mam zrobić z tym swoim barkiem od wczoraj znów bardziej boli jutro będzie już tydzień a mój ginekolog na urlopie wizyta dopiero 3 czerwca .... wczoraj i dzisiaj brałam już przeciwbólowy bo ból się nasilił najgorzej jest przy wdychaniu powietrza lekarz rodzinny bardziej umywa ręce niż pomaga
Na wrześniowych mamusiach jedna z mamci już urodziła wczoraj jestem przerażona jej synek ma tylko 680 g 30cm urodzony 24+4 tcWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 13:34
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Buma no sama nie wiem słonko bo mnie boli nie tylko bark ale kark,żebra,łopatka,pierś pod piersią no dosłownie cała lewa strona makabra
Trzymam kciuki za tego malucha mam nadzieje że da rade , a Ty jak się czujesz słonko ??
Aniołki
Oliwcia to tymbardziej do ortopedy powinien Cie przyjac w ciagu 7 dni. Do smarowania jak bylo bardzo zle s biodrami lekarz pozwolil amol. Wiec moze chocaz ten bark nasmaruj w okolicach brzucha bym do niestosowala. A ma Ci to kto rozmasowac chociaz troche?
Moze to kwestia niewygodnej pozycji spania na tam mialam z barkiem i lopatka problem jak zmienilam poduszkr to reka odjal. -
Kochana to raczej nie od spania bo ja nawet na plecach nie mogę się położyć a na lewym boku to już nawet nie wspomnę taki ból że oddychać nie można ....
A do smarowania to próbowałam raz amolem ale to nic nie dało jedyna osoba która mogła by mnie posmarować to 4 letnia córeczka bo mąż od poniedziałku w delegacji i przyjedzie chyba dopiero na komunie 10 czerwca
Aniołki
Dziewczyny Maly wazy ponoc 2100g takze jest spory, tydzien temu bylo ponoc 1400g ale wiadomo tolerancja usg. Zobaczymy na kolejnej wizycie.
Wszystkie parametry Malego ok rozwija sie prawidlowo
Dziekuje za kciuki!!!Asiek2108, AgaSY, 0202oliwcia, ayka, buma lubią tę wiadomość
-
Kaktus no i super słonko
Co do mojej wizyty u internisty to byłam w poniedziałek i nic Powiedziała że wszystko jest okWiadomość wyedytowana przez autora: 18 maja 2017, 20:03
Aniołki
nick nieaktualnyBuma, oprócz tego, co napisała Kaktus, mi lekarz pozwolił ssać Rennie. Czasem na mnie od razu działał, a czasem nie działało nic.
Oliwcia, pewnie Maluszek gdzieś coś Ci uciska. Najgorsze, że w ciąży niewiele można zrobić. Nie prześwietlą Cię i nie sprawdzą, co może być powodem, ale moja siostra miała np. USG barku i łopatki (problemy też po ciąży), a to jest bezpieczne w ciąży. Warto też odwiedzić dobrego rehabilitanta/masażystę, oni jak nikt inny szybko się orientują, skąd ucisk i ból. Ci dobrzy mają Rtg w oczach ale Ci dobrzy, bo inni to zawsze coś znajdą byleby wyciągnąć kasę od człowieka. Ja też miałam ucisk na żebra i łopatkę, wszystko z lewej strony. Teraz po porodzie nie mogę leżeć na plecach, czy też położyć się w wannie, bo lewa łopatka jest jakby wyżej, powoduje ucisk, nerwoból i chwilowy bezdech Nasze Maluchy dewastują nasze ciała. Rozciągają je od środka i przemieszczają narządy. A może jakiś rehabilitacyjny krzyżak na plecy by Ci pomógł? Ty też masz duży biust i może wszystko razem powoduje wadę postawy i ból?
Kaktus, gratuluję Pączka!buma lubi tę wiadomość
-
Ayka kochanie ja już sama nie wiem na prawdę zaraz zgłupieje jak boga kocham boli jak cholera nie spie już od jakiejś 7 bo mnie napierdziela mam ochote płakać i bluźnić na zmianę .... co do ucisku maleństwa to nie wiem Przecież moja Kluska jeszcze taka malutka i jeśli to ona by była powodem to co to będzie później
Mamy tu nie daleko takiego dobrego rehabilitant/masażysta chyba sie do niego przejde bo zwariujeWiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 08:16
Aniołki
Oliwcia ty sie nie zastanawiaj tylkobidz do tego masazysty jak jest dobry moze on cos zaradzi a swoja droga co ro za internista ze nie dal ci skierowania do orropedy zeby cie obejrzal. Kuruj sie kochana bo najwazniejsze zeby i robie i malenstwu bylo dobrze i wesola a nie zeby bol wam doskwieral
-
Wczoraj miałam zły dzień dzis mam od rana zły dzień wszystko jest do dupy ...... bark Napier.... Wczoraj przeciwbólowy przedczoraj tez dziś od świętu nie spie bo boli i na dodatek zjebałam sobie nowa bluzkę przepraszam za słownictwo ale jestem mega rozgoryczona .... Wczoraj kupilam sobie w h&m dwie bokserki ciązowe (a jak wiadomo maja tam ladne ceny) jedna czarna a jedna sniezno biala idealna na upały na placu zabaw corcia płakała przytulila sie do mnie i mi ja upackala wieczorem wstawiam pranie chce je wieszac a tam bluzka szara jak by ja popiołem wysmarował getry sie zaplataly gdzieś w pranie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 maja 2017, 08:43
Aniołki
Oliwcia slonce spokojnie kochana to ttlko bluzka. Wsadz w vanish i bedzie dobrze a z reszta szary tez modny. Sloneczko wiem ze jak boli to jest sie wkurwionym. I wyzywaj sie slownictwem ile chcesz wytrzymamy byle nerwy ci puscily. Hormony troszke dzialaja wiec jestes tez bardziej drazliwa.
U nas tez nie wesolo od wczoraj mlody goraczkuje w nocy wymiotowal wiec snu malo i wstal o 6 dzis. A w przychodni o 7.30 pani powiedziala mi ze juz nie ma miejsca i musimy czekac do 18az pogotowie bedzie czynne. I cos czuje ze to angina ropna..... byle bym sie nie zarazila od niego. A jeszcze lepiej w niedziele jedziemy na przyjecie......