kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOliwcia, koniecznie zajrzyj do rehabilitanta. Niestety większość przypadłości jest od ciąży i rosnącej dzidzi. Przed Tobą jeszcze parę tygodni i to tych najcięższych, więc im szybciej to załatwisz, tym lepiej. Mojej siostrze w ciąży aż się zrobiła blokada barku i obojczyka. Dziecko nie musi być duże, ale wody, większy brzuch itd. rozpychają chociażby żebra, jest też ucisk na kręgosłup. Od kręgosłupa też jest masę dziwnych objawów, czasem nawet byś ich nie powiązała. Bluzką się nie przejmuj
-
nick nieaktualny
-
Oliwcia szoruj do lekarza, bo się biedna zamęczysz tym bólem...
Kaktus super wieści! Pamiętam jak tutaj dołączyłam i byłaś wtedy w okolicach 15 tygodnia a teraz już prawie na końcówce jesteś
Antonówka również życzę zdrowia dla synka.
Ayka, Ty to chyba najbiedniejsza z Nas wszystkich jesteś wiecznie coś...
Migdały pomogły i zgaga odpuściła, dzięki dziewczynyayka lubi tę wiadomość
-
Oliwcia narzekaj ile chcesz to naprawde przynosi ulge bluzke albo wybiel wybielaczem albo zostaw szara ostatnio kolor w modzie i powoli ale biegoem.do rehabilitanta.
A jak masz buedronke gdzies blisko to sa fajne ciuchy dla ciezarowek ja niestety sie niezalapalam na letnie spodnie
Ayka Slonce Ty mialas miec 18 wizyte jak poszlo? Co Ci lekarz powiedzal?
Buma no za 9 tyg mam termin porodu:-) a za troche ponad 6 Maly bedzie donoszony ale jak przekroczyl 2 kg to juz taki wiekszy spokoj jest
To moze byc Twoja wiercipieta chociaz ja zadnego bulgotania ani plywania nieczulam u Nas odrazu do mnie zapukal
Asiek, Aga, Ciekawa jak tam u Was? Ciekawa trzymam bardzo mocno kciuki za pobiedzialkowq wizyte.
Antonowka zdrowka dla Synka i trzymam kciuki zeby szybciutko mu przeszlo i zebys nic niezlapala.buma, ayka lubią tę wiadomość
-
Buma super, że zaczynasz czuć maluszka! U mnie tak jak u Kaktusa, nie było żadnych "musniec motyla", od razu dostałam 2 kopy, ale dopiero na koniec 19 tc .
Kaktus nie wszystkie dziewczyny zostają na forach na dłużej, miejmy nadzieję, że Amy jest z tych, które wchodzą na forum jak jest źle, a potem jest już wszystko dobrze i nie wracają . Na pewno jest dobrze!
U nas też wszystko ok, chociaż zauważyłam, że brzuszek mi już opadł. Jeśli jest to oznaka porodu za 2-3 tygodnie to urodzimy na chwilę przed terminem . Byłam dziś u fryzjerki, pierwszy raz mam na głowie włosy jaśniejsze niż moje i mega mi sie to podoba . Późnym popołudniem zaliczylismy sesje zdjęciową, chyba fajnie wyszła, czekamy na efekty . Buziaki :-*ayka lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny1kaktus wrote:Ayka Slonce Ty mialas miec 18 wizyte jak poszlo? Co Ci lekarz powiedzal?
-
nick nieaktualnyBuma, fantastycznie! Kopniaczki Maluszków to niezapomniane przeżycie Im dalej w las tym będzie ciekawiej
Ulala Aga, szykuj się Mi tak brzuch opadł na 2 tygodnie przed porodem
Antonówka, jak Synek? Jak walka z cukrami?
Ciekawa, Asiek, Oliwcia, Justa jak się czujecie?
Cudownego weekendu Dziewczyny!AgaSY lubi tę wiadomość
-
Ayka kochanie nawet sobie nie mogę tego wyobrazić jak ty to wszystko ogarniasz dla mnie jesteś THE BEST
Antonówka byłam u niego ale nie było go jest na urlopie .... będzie dopiero środa/czwartek według kobitki z którą tam rozmawiałam to najprawdopodobniej mam ucisk przez macicę i maleństwo i może być tak że nic mi nie pomoże aż do samego porodu bo już mieli podobny przypadekayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
ayka wrote:Miałam i czeka mnie fizjoterapia. Na razie czekam na wyznaczenie terminu w poradni. Dostałam leki przeciwzapalne i silniejsze przeciwbólowe. Nie bardzo chcę ich brać, bo karmię Do tego idę prywatnie do ginekologa w przyszły piątek na USG spojenia i na sprawdzenie piersi, bo jeszcze jak byłam w ciąży wymacałam guzka pod piersią. Muszę zrobić sobie przegląd
Oj zdecydowanie rob przeglad i oby nieskonczylo sie na kapitalnym remoncie.
Daj koniecznie znac po usg spojenia co Ci lekarz powie. Siostra juz jest u Ciebie? Zawsze to spore odciazenie. Te Nasze Male kochane pasozyty wyciagaja z Nas wszystko. A jak noga? Dbaj o siebie Kochana!!!ayka lubi tę wiadomość
-
A ja mam dzisiaj gorszy dzien wcziraj pewnie przez upal bardziej mnie brzuch na dole pobolewal dzisiaj na szczescie chlodniej wiec odpoczywamy. Troszke ogarne dom i potem jak sily zostanie to dalej bede prasowala a jak nie to wroce do tego w poniedzialek. Musze z lekarzem porozmawiac bo po zjedzeniu sniadania i lekow pojawia mi sie chwilowy skok cisnienia i pulsu. Cisnienie nawet do 130 kilku skacze a plus nawet ponad 100 po chwili to mija i mam przez reszte dnia dobre cisnienie. Zastanawiam sie juz czy to nie po acardzie. Albo Malywtedy jak do niego dotrze glukoza cos zaczyna uciskac bo jak mi cos uciska to tez nieraz potrafi mi puls skoczyc albo mi sie slabo zrobic.
Buma kopniaki sa cudne ale tez potrafia zabolec Maly upatrzyl sobie moj bok uwielbialm to ale tez czasem boli albo jak przejezdza koscistym kolanem lub lokciem pod skora uwielbiam to niesadzilam ze bede lubila bol