kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mnie tak zestresowalo, że leżę i liczę skurcze... Co 9, 9, 12, 10, 6, 6 minut... Schizuje nieźle, pewnie co 2 z tych "skurczow" to wypinanie tyłka przez malucha... ParanojaMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Asiek masz racje ale glowka pracuje. Inxo najwazniejsze jest Mikus:-* :-* :-*
Aga no wydaje sie ze Ty raczej na komunie niepojedziesz. W sumie oby sie rozkrecilo niz mialabys przenosic.
Asiek negocjuj mocno moze cos pomoze.
Antonowka jak sien
czujesz?
Oliwcia jak Twoj bark?
Ayka jak po wizytach? -
Kaktus u mnie w sumie dzis juz lepiej z ta zgaga odpuscila. Cukier pozniej spadl tak jak powinien. Male skurcze nadal sa czasami ale to nic strasznego. Czekam na poniedzialek zeby zo aczyc czy wszystko ok i z Hubciem i z szyjka i ze mna. W poprzedniej ciazy mialam dosc szybko lekkie rozwarcie mam nadzieje ze teraz to sie nie powtorzy. A jak tam u ciebie. Mialas ta konsultacje
-
Bardzo porodowo sie tu zrobiło widze super słonka już nie długo przytulicie swoje bobasy jeszcze tylko chwila cierpliwości i będzie po wszystkim ❤❤
Kaktus dziekuje ze pytasz ogolnie jest miodzio w dzień nie boli praktycznie wcale pobolewa ale tylko troszke rano po całej nocy i wieczorem po całym dniu spać nadal nie moge na lewym boku ale za to juz jest postęp bo z 5 minut na nim wytrzymuje co wczesniej nie było możliwe dodam ze spie na 4 poduszkach na łóżku
Już nie długo wizyta stresuje sie bardzo czy ta moja Kluska cos nadrobilaWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2017, 22:31
ayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Antonowka niemialam bo wcziraj internisty niebylo. Dopiero dzisiaj ma byc a polozne mi powiedzialy ze niewiedza czy da rade przyjsc bo jest tez anestezjologiem. Wiec dzisiaj manwizycie zapytam co jak internista nieprzyjdzie. Wczoraj robili mi tsh sod i potas i wyniki super. Mam juz strasznego dola bo boje sie ze kaza mintu siedziec w czasie weekendu. Cisnienie mam caly czas super. 100-120/60-80. Tetna niemierza. Ktg mialam 4 razy wszystko prawidlowo. Dzisiaj rano pewnie znowu bedzie. Dwa poranki mialam po 2h bo lekarz niemial czasu ocenic i Nas nieodpieli. Wczoraj byly jeszcze wredne polozne wiec juz wogole. Ale zobaczymy condzisiejszy dzien przyniesie. Oby dobre wiesci.
-
nick nieaktualny1kaktus wrote:Ayka jak po wizytach?
Ja byłam w poradni fizjoterapii. No więc czeka mnie rehabilitacja do pół roku. Poszło mi spojenie i jedno biodro jest wyżej. Mięśnie próbują ustabilizować miednicę i stąd ciągnięcie w kroczu, pachwinie i ból. Dostałam pas, ćwiczenia, masaże i wizyty co tydzień. Nie wolno mi dźwigać, podnosić dzieci, mam zakaz sprzątania w domu, mam siedzieć bądź leżeć, w zależności co sprawia mniejszy ból. Nierealne. Na razie musimy się skupić na wyeliminowaniu bólu. Dziś czeka mnie jeszcze USG, ginekolog i badanie piersi...
Aga, oj chyba z Komunii nici Ale za to już za chwilę na pocieszenie będziesz ściskać Leosia
Asiek, może warto zastosować metodę 4 czy 5 "S" Może wypchniesz tym Córeczkę szybciej?
Oliwcia, a byłaś już u rehabilitanta? Kiedy idziesz sprawdzić Bąbelka?
-
Ayja no to kosmos przy dwojce dzieci wez nie dzwigaj i lez albo siedz. A przeciez miedzy twoimi skarbami wcalenie ma takiej duzej roznicy wieku i oboje potrzebują mamci. Biedna ty jeste slonko. Oby masaze i cala reszta szybko pomoglo. Trzymam kciuki za dzisiejsza wizyte zeby choc u gina poszlo lepiej.
ayka lubi tę wiadomość
-
No i wróciłam do rzeczywistości;/
Wczorajszy dzień nie należy do najlepszych...podczas podcierania zauważyłam z trzy krople krwi, takiej żywej...zaraz poleciłam do męża, wsiedliśmy samochód i pędem do mojego lekarza, okazało się ze skończył na dziś postanowiłam ze pojadę na IP ale tam potraktowali mnie hmmm dziwnie, nie zrobili usg, nastraszyli i chcieli przyjąć na oddział... Na szczęście odebrał mój lekarz i kazał przyjechać do siebie do innej miejscowości...
Okazało się ze szyjka, łożysko, przepływy super ale pochwa cala podrażniona:/ możliwe ze początek grzybicy...może przez nową wodę, nowy płyn do higieny który mnie szczypał...
Chociaż wiem ze kruszyna ma się dobrze:) wazy już 560g i podróż nie zaszkodziła jej:)Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Ayka makabra kochanie wsppolczuje bólu j w ogóle rehabilitacja pół roku o losie aż tyle czasu ??? Jakoś nie jestem sobie w stanu wyobrazić że Przy dwójce małych dzieci ty masz nic nie robić niby jak się pytam ??
Co do wizyty u rehabilitanta nie byłam bo mnie puściło i nie chciałam ryzykować że od nowa zacznie boleć ..
Antonowka ja Tez to uwielbiam i tak sumie jakoś to do mnie nie docierało że my w następnej kolejności dopóki tego nie napisałaś makabra
Justa lipa kotek ciągle coś eh wspolczuje takiej infekcji dostałaś jakieś globułki czy coś takiego do stosowano ??
Co do mojej wizyty to dopiero 3 czerwca a ja już się martwieayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe