kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się z Wami po przerwie Po lutowym poronieniu, znowu się udało Beta ładnie przyrasta (badałam tylko 2 razy aby niepotrzebnie się stresować) i jestem lepszej myśli niż ostatnio. We wtorek pierwsza wizyta
AgaSY, 0202oliwcia, Asiek2108, antonówka, ayka lubią tę wiadomość
-
Oublier wrote:Witam się z Wami po przerwie Po lutowym poronieniu, znowu się udało Beta ładnie przyrasta (badałam tylko 2 razy aby niepotrzebnie się stresować) i jestem lepszej myśli niż ostatnio. We wtorek pierwsza wizyta
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualnyOublier fajnie, że jesteś Cieszę się bardzo, że się udało teraz tylko same pozytywne wieści będą
Aga - super, że się wybraliście, no i że wyjazd się udał
Dziś mi tak spuchły nogi od ciepła, że szok! Ja nie wiem jak moja mama chodziła w sierpniu A przecież x lat temu było cieplejsze lato niż terazAgaSY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOublier, cudownie to słyszeć!! Gratulacje z całego serca! Teraz musi się udać! Zdrowej i nudnej ciąży życzę. Pochwal się po badaniu.
Aga, super, że się wybawiłaś i szczęśliwie wróciliście jeszcze w dwójkę. Teraz spokojnie czekaj na Synka.
Asiek, współczuję opuchniętych nóg, może pij więcej wody, mocz stopy w wodzie z solą i wklepuj maści z wyciągu kasztanowca? No i trzymaj je wyżej, zwłaszcza jak śpisz. Dobrze by było gdyby już Córeczka zdecydowała się Ci odpuścić. Musisz do niej przemawiać i zachęcać do wyjściaAgaSY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyantonówka wrote:Asiek slonce wspolczuje spuchniecia nog. Rada namocz je w wodzie letniej z sola i pozniej na poduszke do góry.
Dziękuję Kochana, przynosi to ulgę, ale to bym chyba musiała cały dzień w niej się moczyć
ayka wrote:Asiek, współczuję opuchniętych nóg, może pij więcej wody, mocz stopy w wodzie z solą i wklepuj maści z wyciągu kasztanowca? No i trzymaj je wyżej, zwłaszcza jak śpisz. Dobrze by było gdyby już Córeczka zdecydowała się Ci odpuścić. Musisz do niej przemawiać i zachęcać do wyjścia
Wody piję tak 2 litry, dorzucę więcej przy tych wyższych temperaturach. Na moje dzieci nie działają ani 4S ani 5 s, ani 10 s Dom błyszczy, mąż zwiewa, a cicho jak było tak jest
Ciekawa, trzymam kciuki, bo jeśli jeszcze się nie rozpakowałaś, to jutro wielki dzień. Zazdroszczę !
Dziewczyny roześlę Wam zaproszenia do znajomych, żeby w razie czego móc wysłać wiadomość, albo rozesłać zdjęcie jak już sądny dzień nadejdzie :*AgaSY, ayka lubią tę wiadomość
-
No, w końcu belly działa! Haha Asiek to Twój mąż musi być zmęczony .
Odszedł mi czop 2h temu!! Dzwoniłam do lekarki, tak jak myślałam, jak nie ma skurczy ani odejscia wód to mam siedzieć w domu i czekać. Ciekawe ile . Chyba jednak będziemy świętować Dzień Dziecka .Asiek2108, ayka lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
AgaSy Już nie długo kochana doczekasz się odpoczywaj teraz i zbieraj siły
Asiek Słoneczko i na Ciebie przyjdzie lada dzień pora podeślij mi swojego fb będzie wygodniej
Eh jak tam was czytam to sobie myślę że lada dzień zrobi się tu strasznie cicho aż mi się szkoda robi że wcześniej was nie poznałam .... Mam nadzieje że porody będziecie miały szybkie sprawne i lekkie tego wam życzę słonka
ja dziś wegetuje od samego rana noga mnie boli po tym jak skurcz mnie w nocy złapał w łydkę aż się popłakałam makabra .... wczoraj byliśmy w Jura Parku nachodziliśmy się córcia się wyszalała aż do domku nie chciała wracać
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1a1ac50d75bf.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2017, 13:53
Asiek2108 lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny
-
Wam tez belly nie dzialalo caly dzien?grupa na fb fajna sparawa,lubie widziec osobe z ktora rozmawiam:)
Bylam dzis u diabetologa i powiedziala ze cukry sa super:)mala ma dzień aktywny i dzien lenia,ale na usg ciagle sie rusza tylko ja tego nie czyje:/zaczelam patrzec na wozki,matko jaka to ciężka decyzja zeby nie wtopic kase!ayka lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualny