kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Antonowka kochanie faktycznie mieszkamy nie daleko wczoraj nawet byłam u ciebie w Toruniu Bardziej przejazdem bo do Solca jechalismy ..
Dziękuje Wam kobietki za mile słowa chumorek juz mi się trochę ogarnął ale noga nadal boli makabra aż tak długo
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny
-
antonówka wrote:Oliwcia a ty sie wczoraj za mocno nie nachodzilas?
Aniołki
Ja zawsze miałam skurcze w udach, właśnie wtedy jak się nachodziłam sporo. Brałam Slow-Mag z B6 i pomogło, więc polecam .
Leon fiknął dość wcześnie, bo w 32 tc. I na każdej kolejnej wizycie jest głową w dół .
Mój mąż siedzi obok mnie i gada do Małego żeby już wychodził, bo mu się nie chce do pracy iść .ayka, Asiek2108 lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
Kochane torba pakowana jutro planowane cc. Trochę myśli żeby mały był zdrowy żeby wszystko poukładane sie dobrze. Boję sie tej cesarki i czy dam radę przy małym z karmieniem przewijaniem itp. Proszę o zdrowsze żeby maluszek był zdrowy.
ayka, 0202oliwcia, Asiek2108, AgaSY, Justa87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCi faceci to lenie Mój też przemawiał do Synka, by wychodził, bo by nie musiał iść do pracy A mój drugi leniuszek się ociągał chyba tacie na złość Albo... niedaleko pada jabłko od jabłoni Teraz mój leniuszek też jest miśkowaty. Je, śpi i rośnie.
Oliwcia, ja miałam potworne skurcze łydek i ud, ale i do tego rwę, stąd nie bardzo pomagał magnez, nawet większe ilości. Błagam Cię Kobieto, idź do fizjoterapeuty! Marsz i to już!!
Antonówka, ogromnie się cieszę, że z Małym wszystko dobrze.
Kaktus, bakterie w moczu u kobiet ciężarnych to norma, gorzej z białkiem. Też jest w śladowych ilościach, ale powinni byli określić ilość. Koniecznie dopytaj lekarza, choć bardzo możliwe, że nie ma o co się martwić. Super, że ciśnienie jest teraz OK.
Aga, ja myślałam, że Ty już na porodówkę się szykujesz Mi czop zaczął odchodzić na 2 tyg. przed porodem, ale gdy wyskoczył całkowicie jak korek z szampana, to urodziła w godzinę 15AgaSY lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiekawa, jestem z Tobą myślami i będę słała prośby do Tego tam z góry, by wszystko skończyło się pomyślnie. Jak dojdziesz do siebie i będziesz na siłach, to pochwal się Maleństwem. Wracaj szybko do zdrowia i wracajcie do domu. Dasz radę! Jesteś dzielna i silna kobieta i będziesz cudowną Mamą!
ciekawa87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ayka słonko ty moje a co mi pomoże fizjoterapeuta na Skórcz w łydce ??? Może i jestem uparta jak osioł ale bark już nie boli mogę spać na lewym boku od dwóch nocy ale sie odzwyczaiłam i jest mi po prostu na nim nie wygodnie ...
Ciekawą będzie dobrze bo musi być a my kochana będziemy trzymały cały czas kciuki i czekały na wieści od ciebie
AgaSy ja biorę tez Slow Mag ale ten zwykły bo ze wzgledu na moja mutacje nie moge brać tej witaminy B6 mam dwie tabletki dziennie plus to co mam w witaminach prenatalnych w sobotę mam ginekologa wiec pogadam z nim czy aby nie zwiększyć dawki bo i tak ja biorę dwie dziennie gdzie on mi kazał jedna
Kaktus co do białka i moczu to albo nie określiło ci konkretnie jaka ilość ??? Ja z moja Oli od 30 tc się borykałam z tym przeklętym białkiem już do końca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2017, 20:26
Aniołki
Kaktus, bakterie w moczu u kobiet ciężarnych to norma, gorzej z białkiem. Też jest w śladowych ilościach, ale powinni byli określić ilość. Koniecznie dopytaj lekarza, choć bardzo możliwe, że nie ma o co się martwić. Super, że ciśnienie jest teraz OK.
Dlatego bede z nim w srode rozmawiala o tym
Pozostale wyniki sa ok wiec niepanikuje jak narazie. Mam nadzieje ze dobrze robie. Czytalam ze bialko moze byc przy infekcjach rowniez. Jakby bylongo duzo to pewnie by ilosc okreslili. A pewnie i tak zleci dalsza diagnostyke. Niepojawia sie (odpukac) puchniecie.
Ciekawa myslami bede jutro przy Was!!! Trzymam mocno kciuki!!!
-
Aga, Asiek doczekacie sie i wy swoich maluszkow. Mezowie odpoczna zobacza co to jest dopiero praca. I kochane wykorzystujcue ile sie da po porodach ze beda w domu. Moj po pierwszym porodzie jako ze radzilam sobie swietnie z mlodym i dobrze sie czulam wyremontowal cala werande tynk polozyl. Wykorzystal ile sie da. A tym razem planuje ja jego wykorzystywać przy dzieciach
ayka lubi tę wiadomość