kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa ja zaczęłam przymierzac się do kupowania jak poznałam plec (19 tc) ale to były jakieś niebieskie bodziaki, bardzo powoli... A na Twoim etapie to już się tak rozkrecilam, że do końca 7 miesiąca chyba miałam już wszystko .Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Ja chciałam taraz poszperać po necie, zapisać linki i zacząć od początku lipca...i chyba tak zrobie...
U mnie po burzy, cudne powietrze!ayka lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualnyAga, no to czekaj na czop podbarwiony krwią lub skurcze lub odejście wód i wtedy do szpitala Na razie jak czop czysty to masz jeszcze chwilkę Co do drętwienia rąk, mi potwornie drętwiały, nie tylko po nocy, ale ja miałam zespół cieśni nadgarstka. Teraz drętwieją mi ręce jak mam za dużo pokarmu w cyckach
Współczuję Wam Dziewczyny popuchniętych nóg i rąk, no i gorąca. Wszystkim przyszłym Mamom współczuję katorgi w wakacje. Mi się upiekło, bo w Irlandii lata de facto nie ma. Nie ma takiego jak u nas, więc żar z nieba mnie ominął
Justa, powolutku już się przymierzaj do zakupów Na spokojnie, na razie sobie pooglądaj, poszukaj, poczytaj, zrób listę, a potem ruszaj pełną parą! Nic nie zapeszysz, wszystko będzie dobrze! Zakupy to dobry omen
Antonówka, powodzenia na badaniu.
Buma, życzę dobrej weny do pisania pracyWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 15:23
-
A i chyba zapomnialam wam napisac jak bylo na badaniach. Otoz wszystko ok. Szyjka ma 3.4 cm jest zamknieta. Jutro wizyta u endokrynologa wiec zobaczymy co powie madrego bo troszku ft4 mam za niskie wedlug pani ginekolog. Nastepna wizyta 20.06 czyli tuz przed wyjazdem
AgaSY, Asiek2108 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny, moge sie dolaczyc do watku? Mam synka 2,5-letniego, od zeszlego lata staramy sie o rodzenstwo dla niego. W styczniu tego roku poronilam w 9 tyg, ciaza nie rozwijala sie prawidlowo. Teraz znowu jestem w ciazy (5-6 tydzien) i boje sie jak cholera, zeby historia sie nie powtorzyla. Do wizyty u gina mam jeszcze dwa tyg i staram sie w miedzyczasie nie zwariowac
-
mafalda wrote:Czesc dziewczyny, moge sie dolaczyc do watku? Mam synka 2,5-letniego, od zeszlego lata staramy sie o rodzenstwo dla niego. W styczniu tego roku poronilam w 9 tyg, ciaza nie rozwijala sie prawidlowo. Teraz znowu jestem w ciazy (5-6 tydzien) i boje sie jak cholera, zeby historia sie nie powtorzyla. Do wizyty u gina mam jeszcze dwa tyg i staram sie w miedzyczasie nie zwariowacMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Mafalda witaj słonko wśród nas gratuluje kochana pozytywnego testu musi być dobrze każda z nas fiksowała zachodząc w kolejną ciąże i powiem Ci szczerze że ja nadal fiksuje ale bedzie dobrze bo musi być także uszy do góry i myśl pozytywnie
Ciekawa najszczersze gratulacje wyniki na 100% będą dobre odpoczywaj teraz i cieszył się maleństwem ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 19:06
ciekawa87 lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe