kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Przez te upaly odpuscilismy szkole rodzenia mam nadzieje ze dobrze robimy ale dzisiaj jak wyszlam na pare min to potem nieumialam dojsc do siebie i skakalo mi cisnienie niestety. Jeszcze w akceptowalnych poziomach ale dlugo trwalo zanim doszlam do siebie. 32 st w cienii to nienajlepsza temp na wychodzenie na dwor w ciazy.
-
nick nieaktualnyMafalda hej rozgość się Trzymam kciuki za kolejne wizyty i życzę nudnej ciąży
Kaktus dobrze, że to zrobiłaś, z ciśnieniem nie ma żartów, poza tym jaki byłby z Ciebie pożytek w taki ukrop? I tak byś połowy nie słuchałaWiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 21:59
-
Kochane bardzo wam dziękuj za wsparcie i te wszystkie cieple słowa. Gdyby nie wy i wasza patelnia chyba bym zwariowała... Noc przebiegła z krótkimi drzemkami i z netem w ręku żeby sie dokształcić w opiece nad Dawidkiem póki co leze sama bez maluszka bo nie dałabym rady zaraz po znieczuleniu sie nim zajmować.
AgaSY, ayka, 1kaktus, Asiek2108, 0202oliwcia, grisza lubią tę wiadomość
-
Ciekawa zazdroszczę, że jesteście już "pp drugiej stronie" . To Twoje pierwsze dziecko? A ja myślałam, że tylko ja i Kaktus jesteśmy pierworodkami .
Mam nadzieję, że Wasza noc była lepsza. Ja siedziałam na balkonie, a mój mąż stał przy otwartych drzwiach z mieszkania i wietrzyl haha . Teraz jest trochę chłodniej, mam nadzieję, że szybko kimne na jeszcze kilka h i nie obudzę się cała znowu cała mokraMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ciekawa po to jestesmy teraz dochodz do siebie i koniecznie dolacz do fb i pochwal sie Dawidkiem.
Mam troche stresa przed dzisiejsza wizyta bo zawsze wyniki i reszta byly ksiazkowe. Mam nadzieje ze leksrz mnie uspokoini bedzie ok wssystko. Dzisiaj ma tez pobrac gbs. Pamietam jak Wy bylyscie na tym etapie az szok wydawalo mi sie to takie odlegle. -
nick nieaktualny
-
Kaktus - o ktorej wizyta? Trzymam kciuki za wyniki
Mnie dzis rano dopadly mocne mdlosci. Nawet juz bieglam do kibelka, ale koniec koncow nie wymiotowalam. Moze to i glupie, bo niepoparte faktami naukowymi, ale im gorzej sie czuje, tym pozytywniej mysle W tej poprzedniej ciazy nie mialam absolutnie zadnych objawow.1kaktus, ayka lubią tę wiadomość
-
Kaktus - trzymam kciuki, na pewno będzie dobrze .
Mafalda - dobry omen! Ja miałam mega mdłości kilka razy, ale nigdy nie zwymiotowalam. Za to miałam mega wyczulony węch i cycki mi skoczyly o 1 rozmiar .Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Pierwsze pytania odnośnie wyprawki( stres mam przez te moje wrześniówki, kupuja wszytsko jak szalone
Jakie macie wozki? jakie polecacie?
Laktator reczny czy elektryczny? chce karmic piersią ale nie za wszelka cenę, poza tym wiem ze chce zostawiać dziecko z moja mamą...
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Hej laski ale ze mnie sierota. Pies wykopal dziure na podworku i co oczywiscie odbierajac paczke od kurira wyrznelam orla. Szczescie ze nosze duza torebkę to brzuch oparlam na niej ale i tak mam stresa czy z malym wszystko ok. Bede sie obserwowac bacznie a jak bede czula niepokoj nadal to pojade ip. Nie chce panikowac. Brzuch mnie nie boli, maly sie rusza.
-
antonówka wrote:Hej laski ale ze mnie sierota. Pies wykopal dziure na podworku i co oczywiscie odbierajac paczke od kurira wyrznelam orla. Szczescie ze nosze duza torebkę to brzuch oparlam na niej ale i tak mam stresa czy z malym wszystko ok. Bede sie obserwowac bacznie a jak bede czula niepokoj nadal to pojade ip. Nie chce panikowac. Brzuch mnie nie boli, maly sie rusza.Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r.