kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawa my też jesteśmy z Tobą! Mocno trzymamy kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i bez komplikacji
. Myśl pozytywnie :-*.
Ayka już bym chciała byc na porodowce. Czop był spory, aż się zdziwiłam, więc myślę, że odszedł od razu cały i czysty. Narazie nic a nic się nie dzieje, nawet te przepowiadajace odpuściły. Ale torby już leżą w pokoju pod ręką
.
ciekawa87 lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Ayka słonko ty moje a co mi pomoże fizjoterapeuta na Skórcz w łydce ??? Może i jestem uparta jak osioł ale bark już nie boli mogę spać na lewym boku od dwóch nocy ale sie odzwyczaiłam i jest mi po prostu na nim nie wygodnie ...
Co mi lekarz pomoże? Co mi fizjo pomoże? Nie pójdziesz na konsultację, to nie będziesz wiedzieć. Mnie wołami nie można było zaciągnąć na konsultację i teraz mam. Teraz za to będę się konsultować co chwila i nie z chęci, a z przymusu. Idź chociaż sprawdzić czy nie masz rwy kulszowej, bo pisałaś wcześniej, że masz obawy. Skurcze łydek wiadomo, będą się nasilać aż do końca ciąży. Bark, plecy, miednicę sprawdź przy okazji. Masz duży biust, spory brzuszek i to są ogromne przeciążenia dla kręgosłupa. Lepiej zapobiegać niż leczyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 00:58
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaSY wrote:Ayka już bym chciała byc na porodowce
. Czop był spory, aż się zdziwiłam, więc myślę, że odszedł od razu cały i czysty. Narazie nic a nic się nie dzieje, nawet te przepowiadajace odpuściły. Ale torby już leżą w pokoju pod ręką
.
AgaSY lubi tę wiadomość
-
Ayka masz rację, nadal odchodzi
. Nadal czysty cholerka
. Ale mam nadzieję, że to nie będzie trwało aż 2 tygodnie w takie upały
. Mam w sypialni 28,6 st (okna na wschod), przenioslam się rano do salonu, ale już nie zasnęłam
. Świetna pogoda dla zaawansowanej ciąży, lapska i stopy puchna mi już od rana... Dobrze, że chociaż mąż mi wiatrak z piwnicy przyniósł
. Gdybym nie myślała o zamianie mieszkania niedługo to na pewno założyłam klime, bo przy ostatnich upalnych latach na pewno się przyda... Współczuję Wam Kaktus, Antonowka, Oliwcia
. Ja w sierpniu może już bez obaw do basenu skocze
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
Jeszcze może być wina zatrzymywania wody w organizmie, ale jeśli nie tyjesz 3kg na tydzień to nie ma się czym przejmować
. U mnie ewidentnie wina temperatury. Jak jest chłodniej to nic mi nie ma. A też Ci tak dretwieja ręce? Kurcze czasem nie mogę dobrze zupy w garnku zamieszać bo już mi ręka odpada
.
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
3 litry, nieźle
ja mam problem 2 w siebie wcisnąć
. Ale temperatura sprzyja to jakoś to idzie
. A Tobie zostały tylko 3 dni do TP! Może będziesz w gronie tych 4% kobiet które rodzą idealnie w terminie
.
Asiek2108 lubi tę wiadomość
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyAgaSY wrote:3 litry, nieźle
ja mam problem 2 w siebie wcisnąć
. Ale temperatura sprzyja to jakoś to idzie
. A Tobie zostały tylko 3 dni do TP! Może będziesz w gronie tych 4% kobiet które rodzą idealnie w terminie
.
Ja zawsze dużo wody piję, więc te 3 to nie jakieś poświęcenie, od dziecka w rodzinie mam pseudonim kaczka
Haha Kochana aż z brzucha dobiega śmiech mojego dziecka, które chyba się przylutowało
Antonówka Kochana trzymam kciuki za wizytę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 11:15
-
A ja dziś zadbałam o siebie:) brwi, paznokcie, jutro rzeski:P a co:)
Myslicie ze nie za wcześnie na kupno rzeczy dla dziecka? jakas fobie kupowania mam:(
Ciekawa powodzenia !!! kciuki zacisniete:)Asiek2108, AgaSY, ayka, ciekawa87 lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualny