kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ciekawa my też jesteśmy z Tobą! Mocno trzymamy kciuki żeby wszystko poszło sprawnie i bez komplikacji . Myśl pozytywnie :-*.
Ayka już bym chciała byc na porodowce . Czop był spory, aż się zdziwiłam, więc myślę, że odszedł od razu cały i czysty. Narazie nic a nic się nie dzieje, nawet te przepowiadajace odpuściły. Ale torby już leżą w pokoju pod ręką .ciekawa87 lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Ayka słonko ty moje a co mi pomoże fizjoterapeuta na Skórcz w łydce ??? Może i jestem uparta jak osioł ale bark już nie boli mogę spać na lewym boku od dwóch nocy ale sie odzwyczaiłam i jest mi po prostu na nim nie wygodnie ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 00:58
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaSY wrote:Ayka już bym chciała byc na porodowce . Czop był spory, aż się zdziwiłam, więc myślę, że odszedł od razu cały i czysty. Narazie nic a nic się nie dzieje, nawet te przepowiadajace odpuściły. Ale torby już leżą w pokoju pod ręką .
AgaSY lubi tę wiadomość
-
Ayka masz rację, nadal odchodzi . Nadal czysty cholerka . Ale mam nadzieję, że to nie będzie trwało aż 2 tygodnie w takie upały . Mam w sypialni 28,6 st (okna na wschod), przenioslam się rano do salonu, ale już nie zasnęłam . Świetna pogoda dla zaawansowanej ciąży, lapska i stopy puchna mi już od rana... Dobrze, że chociaż mąż mi wiatrak z piwnicy przyniósł . Gdybym nie myślała o zamianie mieszkania niedługo to na pewno założyłam klime, bo przy ostatnich upalnych latach na pewno się przyda... Współczuję Wam Kaktus, Antonowka, Oliwcia . Ja w sierpniu może już bez obaw do basenu skoczeMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
Jeszcze może być wina zatrzymywania wody w organizmie, ale jeśli nie tyjesz 3kg na tydzień to nie ma się czym przejmować . U mnie ewidentnie wina temperatury. Jak jest chłodniej to nic mi nie ma. A też Ci tak dretwieja ręce? Kurcze czasem nie mogę dobrze zupy w garnku zamieszać bo już mi ręka odpada .Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
3 litry, nieźle ja mam problem 2 w siebie wcisnąć . Ale temperatura sprzyja to jakoś to idzie . A Tobie zostały tylko 3 dni do TP! Może będziesz w gronie tych 4% kobiet które rodzą idealnie w terminie .
Asiek2108 lubi tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyAgaSY wrote:3 litry, nieźle ja mam problem 2 w siebie wcisnąć . Ale temperatura sprzyja to jakoś to idzie . A Tobie zostały tylko 3 dni do TP! Może będziesz w gronie tych 4% kobiet które rodzą idealnie w terminie .
Ja zawsze dużo wody piję, więc te 3 to nie jakieś poświęcenie, od dziecka w rodzinie mam pseudonim kaczka
Haha Kochana aż z brzucha dobiega śmiech mojego dziecka, które chyba się przylutowało
Antonówka Kochana trzymam kciuki za wizytę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 maja 2017, 11:15
-
A ja dziś zadbałam o siebie:) brwi, paznokcie, jutro rzeski:P a co:)
Myslicie ze nie za wcześnie na kupno rzeczy dla dziecka? jakas fobie kupowania mam:(
Ciekawa powodzenia !!! kciuki zacisniete:)Asiek2108, AgaSY, ayka, ciekawa87 lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualny