kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa super wieści
Co do mojej Oliwi to mały potwór ciągle chciała tylko szaleć w wesołym miasteczku i na placu zabaw
A ja potrzebuje dziś ta naszą słynną patelnie bo mam mega doła chyba muszą mi odciąć dostęp do internetu jak boga kocham ostatnio w ciągu dwóch tygodni już słyszę o 4/5 porodzie w okolicach 25 tc jestem tym przerażona a jaki bilans tego dwójka dzieci nie żyje a jedno właśnie przechodzi przez CC
Nie rozumie tego w ogóle czemu musi się tak dziać a na dodatek załącza mi się schiza co z moja kluseczkąWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2017, 14:37
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Justa87 wrote:Wiem Oliwcia ...tez tak mam,jak przeczytalam o mamie ginekolog,Bartku z wrześniowek...
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Zastanawiałam się czemu piszecie o Mamie Ginekolog, weszłam na fb i już wiem... Nie wyobrażam sobie takiej straty. Cała ciążę martwiłam się czy dotrzymamy do końca, a teraz najważniejsze przed nami. Rany, jak mi się źle zrobiło .
Asiek później dołączę do grupy tylko wejdę na lapka bo z poziomu telefonu nie umiem tego ogarnąć.Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualnyJusta, tak trzymać!
Oliwcia, błagam, nie czytaj takich historii Aż mnie ciarki przechodzą na samą myśl. Z Twoją Kluseczką będzie dobrze! Musi być! Nie biorę innej możliwości pod uwagę!
Aga, trzymam mocno kciuki za łatwy, bezpieczny i optymalnie szybki poród Ale emocje! Już lada chwila będziesz mieć Leosia przy sobie! Myśl pozytywnie i skup się na Dziecku. Powodzenia!
Asiek, na Ciebie też przyjdzie kolej i to jest pocieszające To nasze Bąble decydują, kiedy chcą się pojawić na tym świecie. Żadne 4S czy 5S ich nie wypchnie jak im za dobrze w brzuchu Mamy Po prostu masz wygodny brzuszek i Mała leży w nim jak na kanapie i ani śni wyjść
Ciekawa, czy już mamy Ci gratulować, czy czekamy do jutra? Kciuki za Ciebie ciągle zaciśnięte
Dziewczyny, kurcze, jak ja mam do Was dołączyć? Ja niefejsbukowa, buuu...
P.S. Oliwcia, piękne z Was Dziewczyny! Mała przeurocza!Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2017, 17:01
AgaSY, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
-
Antonowka ja sobie nie przypominam . Mega spanie miałam w I trymestrze, potem już chyba nigdy. Nawet teraz położyłam się koło męża, bo poszedł spać po pracy i leżę już tak 1,5h z otwartymi oczami .
Ayka załóż konto . Nie musisz przecież od razu wpisywać wszystkich swoich prywatnych danych i wrzucać zdjęć. Asiek potem grupę utajni i nic poza nią nie wyjdzie . A to na pewno jest sposób na utrzymanie kontaktów :-*Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
nick nieaktualny
-
Asiek2108 wrote:https://www.facebook.com/groups/1942670269301213/\
Nazwa robocza, jak ktoś ma lepszy pomysł to piszcie
Grupę utajnię jak się zapiszecie
Justa wspaniałe wiadomości
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A wiec bylam dzisiaj na badaniach krwi i pod katem cholestazy to wyszlo bilirubina teoche za niska, alat, aspat ok, fosfoteraza troche przekroczona ale niby moze byc. Morfologia ok gorzej z moczem wyszlo mi obecne bialko w moczu (bez okreslonego poziomu) i dodatkowo bakterie. W srode mam wizyte wiec zobaczymy niby przy bakteriach moze byc obecne bialko i niejest to jakos tragiczne. Jak na teraz cisnienie sie unormowalo. W sobote mialam skoki minimalne byly a dzisiaj po 3 pomiarach jest ok. Zaraz bede robila kolejny pomiar.
Ja tez widzialam wpis mamyginekolog intez mna ta wstrzasnelo strasznie. Takie cos jwst naprawde niewyobrazalne.
Justa my zdecydowalismy sie na wozek jedo koda. Jeszcze go niemam w domu ale mam nadzieje ze sie sprawdzi.