X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr kolejna ciąża po poronieniu
Odpowiedz

kolejna ciąża po poronieniu

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2017, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dziś złożyliśmy, jak chcesz jutro wrzucę Ci zdjęcia :) Przetestowane - lokatorka chyba zadowolona ;)

Co do majtek obciskających ja bym poczekała chociaż do końca połogu.

• AgaSY Autorytet

Wysłany: 14 czerwca 2017, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asia poproszę :-) widziałam, że w Smyku i w Empiku sa w promocji to wyślę chłopa w piątek :-).

No co do majtek też mi się tak wydawało... Ta moja położna środowiskowa jest wgl jakas lewa.

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 czerwca 2017, 23:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga, fantastyczne wieści, wiedziałam, że zuch z Ciebie dziewczyna i szybko ogarniesz sytuację! Brawo! Uściskaj Leonka!
    Majtki... może położna miała na myśli taki specjalny pas po cesarce? Majtki wyszczuplające to raczej później, rana musi się zagoić, a i mięśnie jeszcze wiotkie...

Oliwcia, gratuluję wyników!

Janina, kciuki mocno zaciśnięte za piątkową wizytę!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 czerwca 2017, 23:16

• AgaSY Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 06:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno mówiła o majtkach wyszczuplajacych, bo nawet polecala mi konkretny sklep z bielizną :-P i kazała zakładać na leżaco. Daje sobie jeszcze te 5 tygodni, później zapytam moja gin co ona na to. A brzuszek faktycznie nie dość, że pusty w środku to jeszcze taki żelek :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2017, 05:51

12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga a polozna podpisala jakas umowe ze sklepem ze swiezo upieczonej mamie po cc poleca sklep z takimi majtkami. Absolutnie nie wolno teraz zaslaniac rany po cc. Niestety brzuch robi sie taka galaretka po porodzies ale z czasem mozna przywrocic mu dawna swietnosc;-)

AgaSY, ayka lubią tę wiadomość

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga widze ze Leos wstaje wcześnie. Nie da pospac mamusi. Ucaluj szkraba kochanego

AgaSY lubi tę wiadomość

zi13dqk3oxil4saa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2017, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny :*

Nie no ja z tymi majtkami bym nie szalała, wczoraj ginekolog mój mówił, że pomimo ściągnięcia szwów trzeba te przynajmniej 6 tygodni dbać o siebie żeby to wszystko ładnie w środku się zrosło. Więc ja tam nie szaleję, wytrzymam ze swoją galaretą :D

A tu leżaczek :)
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fe005b849ae2.jpg

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/791d587e32be.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2017, 09:59

AgaSY, ayka lubią tę wiadomość

• AgaSY Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonowka raczej nic nie podpisała, bo to taki mały osiedlowy sklep z bielizną. Ale może jest jej albo męża haha :-P.

Asiek fajny ten bujaczek :-). Karuzela się obraca, gra? Ten materacyk jest w zestawie czy to Twój? No i czy leżaczek wibruje?

Dziewczyny chyba przestanę głośno chwalić swojego synka, bo zawsze potem wystawia rogi :-(. Od 5 rano miał dziś tylko 2 godzinne drzemki. Cały czas tylko cyc albo kupa albo płacze nie wiem czemu. I nie chce jeść z prawej piersi... Masakra już nie wiem co robić.

12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • AgaSY Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze dzisiaj teście z babcią przychodzą do wnuka... Już wiem, że będą kwasy bo będą chcieli go brać na rece i podawać sobie non stop. A pewnie będę musiala ich uświadomić, że fajnie by było jakby jr najpierw umyli... Wszystko fajnie, oni sobie dziecko ponoszą, a ja potem będę z nim chodzić cała noc na rękach bo będzie niespokojny...

12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2017, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga karuzela gra i świeci, materac był w zestawie. Co do wibracji to też są ;)

Aga co do wizyt i teściów, to niestety to trudny temat. U nas jeszcze będzie problem z córką, bo wszyscy pchają się do najmłodszej, a do starszej córki na chwilę tylko. A jak zwrócisz uwagę to obraza majestatu ;/ Na szczęscie będą dopiero w lipcu :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 czerwca 2017, 10:19

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2017, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle Dziewczyny zostały mi dwa opakowania nowej luteiny 100 i chyba jedno 50. Mi się już nie przyda, jeśli któraś chce niech piszę wyślę, tzn oddam za darmo ;)
    Mam jeszcze witaminy folik to też mogę oddać ;)

• antonówka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga fakt z tymi odwiedzinami rodzinki to roznie bywa. Ja pamietam ze przy pierwszym dziecku wszyscy z rodziny meza zlecieli sie zaraz nastepnego snia jak wrocilismy ze szpitala. Moja zlosc i wkurwa przechodzily wszystkie zenity. Ja tu po cc mlody jeszcze taki nieogarniety bo zmiana miejsca a tu 10 ludzi w domu i masz kapac dziecko pierwszy raz. Nosz az musialam ppwiedziec ze naja isc sobie. To nie zagladali chyba z miesiac i dobrze spokoj byl...

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lezaczek ekstra tez ogladalam na allegro cis podobnego ale stwierdzilam ze kupie w razie czego jak maly nie bedzie chcial lezec sam w sypialni. Z reszta mam ttoszeczke inny po mlodym wiec w ostatecznosci coś jest.

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 15 czerwca 2017, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek a niech sie obrazaja. Wiecie czego ja sie boje ze bede wyrozniala wlasnie starsze zeby nie czulo sie odrzucone szczegolnie ze od lipca bede z nim cale dnie w domu juz nie bedzie chodzil do przedszkola. Moja mama twierdzi ze zawsze dziadki ci co mieszkaja z nami beda bardziej wyrozniac wlasnie Antosia. Nawet wczoraj chcielismy otworzyc paczke ktora przyszla dla Huberta a babcia powiedziala ze nie bo to dzien Antosia i on jest dzis wazny..... z reszta widac ze z wnukow z nim i najstarsza wnuczka sa najbardziej zwiazani.

zi13dqk3oxil4saa.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 czerwca 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w ogóle w pierwszej ciąży i w tej zapowiedziałam, że wizyty dopiero jak dojdę do siebie. Na początku były fochy i dziwne miny, ale teraz już wiedzą, że dzień po szpitalu nie mają się pchać do domu na kawkę i ciasto, no sorry. Teraz jeszcze właśnie skupiamy się nad starszą córką, bo ona mimo, że znosi całą sytuację dzielnie, ale widzę, że przeżywa to po swojemu. Moja mama przyjechała na czas kiedy byłam w szpitalu i jak podchodziła do młodszej córki to ona tak biedna chciała zwrócić na siebie jej uwagę. Wiadomo, przez ponad 3 lata była jedynaczką i troszkę jej to zajmie.

Także mam gdzieś obrazy, na razie czerwiec jest na ogarnięcie całej naszej czwórki. Poza tym jakimś pociotkom,które wcześniej zero zainteresowania, a teraz raptem wielce chcą odwiedzać mówię - spadać na drzewo :P

ayka, Justa87 lubią tę wiadomość

• 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie słonka jak Wam mija Weekend ??? my siedzimy na wsi <3

ayka lubi tę wiadomość

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • AgaSY Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwcia przeczytałam Twój wpis i pierwsze co pomyślałam "już jest weekend?" :-) ja nie ogarnęłam się jeszcze na tyle, żeby odróżniać dni hehe :-P. Właśnie położyłam Młodego i wysłałam Dużego do sklepu po leżaczek :-). U nas dziś w końcu gorsza pogoda i jest czym oddychać. Tak jak wczoraj Leo budzil się co godzinę tak dziś staliśmy do 11, a on w sumie spał rano prawie 4,5h już myślałam czy go nie wzbudzać :-P. Zazdroszczę Wam pobytu na wsi Oliwcia :-). Może jak Leo trochę podrosnie to pojedziemy na trochę do którejś prababci.

P. S. Przeżyliśmy wizytę teściów bez wiekszego uszczerbku. Całe szczęście widzieli, że bidulek jest marudny, tylko się tulil do mamy i chciał do cyca, wiec nikt nie brał go na ręce, nawet nie robiło mu zdjęć :-).

0202oliwcia, ayka lubią tę wiadomość

12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwcia to wypoczywacie sobie super. A u nas super. Wczoraj wyprawa do mojego chrzestnego. Pozno wrocilismy dzis triche pospac mi chlopcy dali wiec odpoczelam po wyprawie. A teraz wiadomo pranie obiad sprzatanie. A i przyszly ciuszki dla malego i oszalalam. Musialam paczke otworzyc od razu i wszystko obejrzec. Sa super a nie były droge jak cos polecam. Dosc dobra jakosc ubranek. A do wieczorka to juz tylko slodkie lenistwo bedzie. Caluski

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzisz Aga czasami nie jest taak zle jak nam sie wydaje nawet z tesciami. Nie martw sie ja wiem ze jest weekend tylko dlatego ze moi chlopcy sa w domu

zi13dqk3oxil4saa.png
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 16 czerwca 2017, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sobie nie wyobrażam swojej teściowej u mnie ... Szczerze jeszcze nigdy nas nie zaszczyciła swoją obecnością nawet jak sie masza Oli urodzila to my jechalimy do niej (dewota jedna ) :-) Teraz od jakiś 3 miesięcy u niej nie byłam i nie planuje jechać (ostatnio jak byłam to na drugi dzien mnie obgadala do Ludzi i Rodziny "WIELKA PANI PRZYJECHAŁA SIE BRZUCHEM POCHWALIC " -sucz jedna

Antonowka słonko a skąd zamawiałas ubranka?? Pochwal się jakiś fotkami

A takie o to cuda dostarcza nam sąsiadka prosto z pasieki :-) szkoda tylko ze ja jedynie moge powachac i popatrzeć bo wiem ze jak bym sie skusila to skonczylo by się mega wymiotami

https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd8707a0075d.jpg

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 czerwca 2017, 17:16

ayka lubi tę wiadomość

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
‹‹ 323 324 325 326 327 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ