kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
antonówka wrote:Oliwcia zaraz wstawie ale na fejsa bo tutaj nie potrafie. Nie ogarniam tego
Słonko wchodzisz na zapodaj.pl po lewej stronie masz opcje wybierasz na forum wgrywasz zdjęcie zaznaczasz rozmiar np 150/150 wgrywasz wyskakuja 3 linki kopiujesz ostatni tzw BbCode i wklejasz w komentarz
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualnyOliwcia, padłam jak Cię przeczytałam Totalnie mnie rozbrajasz
A propos miodu i wymiotowania, ostatnio miałam ciekawą rozmowę z moją koleżanką weganką na temat miodu. Była obrzydzona, że ja jem miód. Spytałam dlaczego i mi powiedziała, że ona tego nie je, bo to "odzwierzęce rzygi"0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Ayka Ja na co dzień uwielbiam rozbrajać ludzi chociaż dzięki mnie się przez chwile rozerwałaś a jak tam u ciebie mordko ?? Jak dzieciaczki ??
ayka lubi tę wiadomość
Aniołki
nick nieaktualnyJa nadal walczę z bólem Co prawda spojenie już mnie tak nie boli, chyba zarasta i jest poprawa, ale z rwą jest gorzej, jak było kiedykolwiek. Ryczę z bólu, w nocy jest najgorzej, nie mogę wstać do dzieci Rehabilitacja już za parę dni i czekam z utęsknieniem.
Dzieciaczki super, choć dają mi ostro w kość. Mój Struś Pędziwiatr znalazł sobie sposób na zwrócenie mojej uwagi, gdy zajmuję się Synkiem, stoi i radośnie piszczy Ton jest tak wysoki, że uszy mi więdną i chodzę pijana Może moje dziecko chce mnie znieczulić w ten sposób i pomaga mamusi w walce z bólem Ale mówię Wam, rośnie śpiewaczka operowa Synek nadal spokojny i grubiutki Pasztecik, gada jak nakręcony, śmieje się, chwyta pierwsze zabawki, bawi się rączkami, pięknie leży na brzuszku i trzyma główkę. Mam wrażenie, że przy Córce rozwija się szybciej.
Oliwcia, nie zmieniaj się, nadal mnie rozbrajajWiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 10:00
-
Mam nadzieje że ta rehabilitacja Ci trochę ulży a z tą Rwa to makabra u ciebie a możesz brać coś Przeciwbólowego czy nie bardzo ??
Co do dzieciaczkow to czas tak szybko leci pamiętam jak nie dawno pisalas ze urodzilas makabra nawet nie wiadomo kiedy to minęłoayka lubi tę wiadomość
Aniołki
Hej dziewczyny, świetnie się czyta, że u Was wszystko w porządku Moje życie ostatnio kręci się wokół pracy i remontu. Nie mam czasu na internety W poniedziałek mam wizytę u lekarza i zobaczymy czy tym razem moja historia potoczy się nieco inaczej.
Czytałam sobie Wasze historie z odwiedzinami zaraz po porodzie. Ja jestem przerażona jakby to u mnie wyglądało, jak sobie przypomnę, że godzinę po tym jak wróciłam od dentysty po kanałowym leczeniu zęba, przyszła moja matka (zaprosiła przy okazji do mnie moja teściową i szwagierkę z dziećmi) i oczekiwała, że będę koło niej skakała: "zrób kawę", "pokrój ciasto" i bla bla bla a ja najchętniej poszłabym spać.
-
Ayka kochana wspolczuje bolu biedna z tym jestes. Oby szybko puscilo po rehabilitacji. Co do spiewaczki operowej to swoja droga tez nie jest latwo wytrzymac takie tony wysokie. Mu wystarczy ze mlody czasami zacznie swoje cyrki i juz nerw i glowa peka. Super ze mlody tak fajnie rosnie i jest silnym chlopcem zawsze to jest rekompensata za te nasze bole i cieprienia w ciazy i zaraz po. Patrzysz na takiego szkraba i myslisz ze warto bylo.
ayka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiekawa to może być zatkany kanalik przy oku. Mi pediatra polecił masować w kąciku oka i przemywać solą fizjologiczna w kierunku od lewej do kącika oka. Podobno ma pomóc jeśli pojawilaby się opuchlizna to wtedy trzeba wdrożyć jakieś krople do oczu.
ayka lubi tę wiadomość
-
Kochane muszę się wam trochę wyżalić mam za sobą kiepski dzień ..... Nawet nie mam siły iść się wykąpać .... Ciśnienie 80/50 bolący brzuch , udo i pośladek, mega mdłości kosmiczne wymioty i nie wiem czy zaraz znów nie pojde na randkę z sedesem .... A jeszcze musze zrobić sobie zastrzyk nie mam siły i mam dość
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2017, 21:09
Aniołki
nick nieaktualnyOliwcia Odpoczywaj i nic nie rób, okropnie współczuję złego samopoczucia. Musisz wytrzymać jeszcze parę tygodni. Potem już będzie lepiej i będziesz tulić swoją Córeczkę w ramionach.
Na tę rwę to niby dostałam silniejsze leki przeciwbólowe i przeciwzapalne, ale karmię i ich nie biorę Muszę się zatem wspomagać jedynie Paracetamolem, który same wiecie jak działa...
Czas koszmarnie szybko leci, sama nie wierzę, jakie już postępy robią moje dzieci, a dopiero co nosiłam je pod sercem. Tak, patrzę na te moje Maluszki i jestem w stanie znieść dla nich każdy ból. Masz rację Antonówka, naprawdę warto.
Oublier, wierzę, że tym razem będzie dobrze i będziesz nam się chwalić kolejnymi USG przez długie tygodnie, aż do szczęśliwego rozwiązania. Kciuki zaciśnięte za poniedziałkową wizytę.
Janina, jak Twoja wizyta?
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Witajcie moje Kochane
Nadrobilam ale niejestem w stanie odniesc sie do wszystkich watkow.
Napewno bardzo mocno kciukam za wizyty i gleboko wierze ze bedzie wszystko dobrze.
Oliwcia idz do tego fizjoterapeuty uparta babo bo inaczej niepowiem!!!
A ja dziekuje za gratulacje. Mikus jest cudowny najedlismy sie sporo strachu ale najwazniejsze ze wszystko dobrze. Dzisiaj Wam sie troche pozale dzisiaj sie szczepimy a jutro jestesmy dedykowani do wyjscia do domku. Slyszymy to od 3 dni ze w pon do domku.
Udalo Nam sie zalapac o co chodzi z cycaniem i poza nocnym posilkiem jestesmy na piersi ale dzisiaj rano bylismy wazeni (codziennie o 5 rano wazenie, my jestesmy tak dlugo tu i dogadalam sie z poloznymi ze waza Mikusia w porach jego jedzenia bo inaczej go rozbudzaja i Pni doktor jakas inna stwierdzila ze jak jeszcze spadniemy w wagi (od wczoraj ok 10g) to Nas niewypuszcza (a niespadlismy przepisowych 10% tylko mniej). Powiem Wam ze az sie zagotowalam. Walcze o kazda krople mleka a tu lekarz ktory powinien byc ambasadorem kp mowi mi ze mam podawac mieszanke. Jestem zagotowana normalnie. Taka dumna bylam ze udalo sie przejsc na kp i wogole a tu takien cos. Wiadomo ze musi zaskoczyc do konca i dlatego noca podawalam mm ale bez przesady. Wiec dzisiaj chyba moje mleko powinnam oddac do banku mleka a Dziecku podawac mm zeby wyjsc do domu. A na pytanie ile powinien wypijac niemoze mi powiedziec co zawsze ma w brzuszku cos z piersi.
Sie pozalilam.ayka lubi tę wiadomość