kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Laski ale mi dzis nogi spuchly. Wczoraj mieliśmy gosci i troszke postalam pozniej siedzialam i niby nic mi nie bylo a dziś pojechaliśmy z malym do kina i jak wróciliśmy to stopy jak bomby.... oczywiscie madra naczytalam sie glupot w internecie ze jak przed 36 tygodniem puchna stopy to moze dojsc do stanu przedrzucawkowego.... i stres mam nieziemski.
-
Justa co do hcv to ja nie mialam biopsji ani tego fibroskanu bo poprzednia pani doktor hepatolog stwierdzila ze skoro aspat, alat w normie i nie mam aktywnego wirysa to nie musze robic nic wiecej tylko co Pol roku robic aspat i alat i raz na dwa lata hcv rna. A ta do ktorej poszlam juz w trakcie ciazy najpierw mnie opierdolila kto mi takich glupot nagadal ze nic więcej nie musze robic i kto pozwolil mi zajść w ciaze skoro jestem niezdiagnozowana. Kazala mi przyjść po porodzie i ma nadzieje ze urodze zdrowe dziecko. Wiec badz tu madrym.....
-
antonówka wrote:Laski ale mi dzis nogi spuchly. Wczoraj mieliśmy gosci i troszke postalam pozniej siedzialam i niby nic mi nie bylo a dziś pojechaliśmy z malym do kina i jak wróciliśmy to stopy jak bomby.... oczywiscie madra naczytalam sie glupot w internecie ze jak przed 36 tygodniem puchna stopy to moze dojsc do stanu przedrzucawkowego.... i stres mam nieziemski.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 22:32
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Antonowka zrob skan:)bo wyniki krwi nie mowia wszystkiegio,wiec ta druga osobs ma racje ze pelna diagnoza to krew plus fibro.(chyba co 4lata)i usg co jakis czas.
Ayka mam inna odmiane.
Antonowka pij duzo wody(leciutko osolona sola himalajska)pokrzywy i ukladaj nogi do gory.
Moja mala wczoraj leniwa, dzis nadrobila;)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2017, 22:38
ayka lubi tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Wiem ze spokojnie z tymi nogami ale cos mnie wczoraj wystraszylo jak malolate dzis juz ok. Przespalam sie i jest dobrze. Wody to ja pije sporo i przeciez niby wiedzialam co robic zeby mi pomoglo.... ale bylam wczoraj niewyspana bo gosci mielismy w sobote a wczoraj byla moja przyjaciolka z mezem a pozniej przyjaciel meza jeszcze wieczorem przyjechal....
-
Hejka dziewczyny, przepraszam, że nie daje znaku życia, ale końcem tygodnia miałam mnóstwo spraw do ogarnięcia. Nadrobię wszystko wieczorem.
Dziś na 19.10 idziemy na USG pooglądać Kropka. Trzymajcie kciuki, bo stres mam coraz większy. Oby było wszystko dobrze...ayka lubi tę wiadomość
-
A tak w ogóle, to nie miałam pojęcia, że tak trudno jest dorwać w szybkim terminie endokrynologa-ginekologa na NFZ. Jeszcze nic nie załatwiłam, mam dzwonić w środę, czy pan doktor łaskawie przyjmie mnie na samym końcu, po innych pacjentach. Grrrr...
-
Mraugosia mysle ze cie przyjmie spokojnie tylko czasami trzeba chwilke poczekac ale ba szczęście nie kilka miesiecy. W rejestracji musza zapytac lekarza bo tylko on powie w jaki dzien. Oczywiscie ze trzymamy kciki. I wiemy ze beda tylko dobre wiadomosci:-)
ayka lubi tę wiadomość
-
szlak mnie zaraz jasny trafi !!!!!!! dzwonili z przychodni karta szczepień się nie znalazła młodej muszę jechać do przychodni zrobić grandę bo karta musi się znaleźć zaraz mnie jasny gwint trafi (28 kwietnia przepisywałam oliwię do innej przychodni oddalonej o 40 km bo byłą chora a ja tam akurat byłam na 2 tygodnie okazało się że moja dotychczasowa przychodnia wysłała wszelkie potrzebne dokumenty do nowej przychodni w tym kartę szczepień która nagle zaginęła i nigdzie jej niema ) !!!!!!!!! teraz dzwonią do mnie i każą mi iść wyjaśniać sprawę nosz kur.. mać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lipca 2017, 12:01
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny