X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr kolejna ciąża po poronieniu
Odpowiedz

kolejna ciąża po poronieniu

Oceń ten wątek:
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2017, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa gratuluje 3 z przodu. Super. Teraz juz zleci szybciutko zobaczysz....

zi13dqk3oxil4saa.png
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2017, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A więc tak rozmawiałam przed chwilą z panem dr. teraz 17 lipca będzie to jego ostatnia wizyta u nas w przychodni odchodzi i wraca jakoś w połowie października (czyli nie długo po moim porodzie)
    Na kolejną wizytę kazał się zapisać do tego drugiego p.Dr. albo do położnej z zastrzykami z ze zwolnieniem podobno mam nie mieć problemów powtórzył woje zalecenia czyli clexan do końca 35 tc i odstawiamy w każdej chwili mam do niego dzwonić gdy tylko będę miała taką potrzebę .....
    Jak mu przypomniałam że teraz byłam z nim umówiona na usg III Trymestru to powiedział że ten nowy doktorek nie za bardzo się do tego nadaje i lepiej żebym poszła do właściciela przychodni i on mi zrobi konkretne usg (oczywiście do niego tylko prywatnie a cena ok 300 zł my chcieliśmy z płytą filmem i w ogóle no to 370 zł) ale czego się nie robi dla swojego maleństwa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 12:48

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2017, 00:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa, gratuluję 3 trymestru!

Antonówka, a Twój starszy Synek nie wyczyniał czasem podobnych historii przed rozwiązaniem? :-D Może masz drugiego podobnego Urwisa :-) Mam nadzieję, że już czujesz się lepiej.

Oliwcia, dobrze, że już masz czarno na białym jak wygląda sytuacja w przychodni. Próbuj z nowym lekarzem, no i z właścicielem przychodni. W ostateczności 150 km to nie jest koniec świata :-) Mam nadzieję, że jednak będziesz dobrze zaopiekowana i nie będzie potrzeby nigdzie indziej jeździć.

• antonówka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 01:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane wlasnie jestem na oddziale patologii ciazy..... znowu dzis mnie tak mocno zabolal brzuch w gornej czesci o to tak ze az plakalam wiec postanowilismy ze pojedziemy sprawdzic co sie dzieje. I okazalo sie ze musze zostac bobpodejrzewaja cholestaze.... dodatkowo szyjka mega krotka 15mm. I pewnie opuszcze szputal już z malym na rękach.... jestem tak przestraszona ze kosmos.

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 01:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A dodatkowo leze w szpitalu ktory chcialam omijac szerokim lukiem

zi13dqk3oxil4saa.png
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 06:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonówka kurde przykro mi kochana łez i wypoczywaj straszycie mnie Mordki ciągle coa sie dzieje czy u nas nie moze być chociaż jedna spokojna ciąża od poczatku do końca ??? A ja sie teraz czujesz ???

Ayka Powiem tak umowilam się na kolejna wizyte usg III Trymestru do właściciela przychodni nie chce ryzykowac ze pojde do tamtego a on cos istotnego przegapi no bo się nie zna i najprawdopodobniej zostanę u niego już tak do końca (fakt ze znowu to mnie mega pociągnie za portfel no ale trudno od dwóch Wizyt u swojego byłam na NFZ wiec mi kapke ulzylo a tu znowu ) co chwile dostaje kolejne opinie ma temat tego doktorka co ma być w zastępstwie i wszystkie są takie ze włos sie na głowie jeży i kaza mi od niego uciekac jak najdalej

Powiem wam ze tak czytam i myślę jak by u mnie wynikła taka sytuacja ze musiala bym isc teraz do szpitala to szczerze nie mogla bym sobie na to pozwolić maz w delegacji ja z młoda sama w domu makabra

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Aniołki <3 <3 <3 <3
  • 1kaktus Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonowka spokojnie dasz rade i jak bedzie trzeba to wytrzymasz!!!
    A na jakiej podstawie podejrzewaja cholestqze? I czemu niechcialas jechac dobrego szpitala?

Tulam Cie mocno!!!

qdkki09kwrowb7nz.png

Aniołek 25.05.2016 [*] 6tydz.
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja w sumie czuje sie dobrze w miate oprocz stresu oczywiscie którego sie nabawilam wczoraj. Na podstawie bardzo mocno podniesionych prob watrobowych. Nie pjechalismy do bydgoszczy bo w sumie stwierdzilismy ze i pewnie nic sie nie dzieje i pojedziemy dla spokoju ducha niech zrobia usg. To nie chodzi o to ze Toruń to mega zle ale wolalam Bydgoszcz. Moze dobrze ze jestem blizej domu zawsze moze maz podjechac a tak byl problem skoro przewiduja ze ja tu dluzej pobede

zi13dqk3oxil4saa.png
  • Justa87 Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze czyli cholestaza moze byc?jak jestes pod opieka to wszytsko bedzie ok:)

Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
    CORCIA 06.09.17r.
  • buma Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2017, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwcia współczuję przeżyć z lekarzem... Niepotrzebny, dodatkowy stres dla Ciebie... Ja na Twoim miejscu chyba też chodziła bym do teho właściciela... Wiadomo że sporo kasy :( ale jak jest super to pewnie warto. Ja trafiłam na I usg na jakiegoś showmana który tylko nastraszył i naciągał na dodatkową kasę... Więc bogatsza o to doświadczenie na kolejne wybrałam się już do 1 z 3 najlepszych specjalistów w moim mieście

p19uskjopp0zufrx.png
  • buma Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2017, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonówka współczuję sytuacji :( trzymam mocno kciuki za to że bedzie dobrze! ;*

p19uskjopp0zufrx.png
  • buma Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2017, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę właśnie na krzywej cukrowej i się zastanawiam jak wy wytrzymalyscie bez jedzenia...

p19uskjopp0zufrx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2017, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Justa teraz to poleci zobaczysz! :*

Olwicia, współczuję perypetii, miałam tak w pierwszej ciązy, że ok 20 tc zostałam bez lekarza, to bardzo stresujące.

Antonówka Kochana trzymaj się tam w tym szpitalu! :* Dobrze, że pojechałaś :* Naprawdę u nas w wątku zawsze coś się musi dziać inaczej chyba by było za nudno co? :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 lipca 2017, 09:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Buma ja miałam pielęgniarkę gadatliwą, tak mnie zagadała, że dwie godziny zleciały w mgnieniu oka :D

buma lubi tę wiadomość

• 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonówka nie narzekaj na Toruń jak Ci źle to zapraszam do nas do Włocławka tu dopiero ponarzekasz :-)

Buma słonko najlepszy lekarz według mnie to ten mój no ale niestety :-( trudno jakoś to ogarnę co do glukozy i głodu to ja byłam głodna jak nie wiem ale jak wypiłam ten eliksir życia :-) HiHI to się tak zapchałam że hej zapomniałam o jedzeniu i mi pogaduszki w głowie nie były okrutnie mi się chciało spać po takiej dawce cukru a Małgosia cały dzień wtedy miała ADHD :-)

Kaktus co tam u Was słychać jak maleństwo???

Asiek a u was jak tam???

Ayka mam nadzieje że chociaż odrobine się lepiej czujesz

buma, ayka lubią tę wiadomość

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Aniołki <3 <3 <3 <3
  • buma Ekspertka

Wysłany: 11 lipca 2017, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiek co tam u was?

Oliwcia no właśnie tak mi się spanko włącza:P myślałam że będzie gorzej... Ze będzie mi niedobrze itd.. A tu w sumie godzinka nawet przeleciała:)

p19uskjopp0zufrx.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj nie narzekam az tak strasznie ale komunikacja z pacjetka koszmar.... dostalam sterydy i leze jak wazon. Najgorsze ze mysle ciagle o moim malym w domu...

zi13dqk3oxil4saa.png
  • antonówka Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oliwcia i widzisz bedziesz musiala zainwestowac w lekarza skoro tamten jest do tylka.
    Buma dasz rade wytrzymac na krzywej.

zi13dqk3oxil4saa.png
  • AgaSY Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antonowka trzymaj się! :-)
    Justa, mam wrażenie, że wczoraj narzekalas, że nie możesz się doczekać 3 z przodu, a to już! :O Super :-)
    Buma mnie mdlilo dopiero w drugiej godzinie :-P.

Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
    12.07.2019r. M.
    07.06.2017r. L.
    26.07.2015r. (*)
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 11 lipca 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś a jak u ciebie Leonek ???

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Aniołki <3 <3 <3 <3
‹‹ 354 355 356 357 358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ