kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
A więc tak rozmawiałam przed chwilą z panem dr. teraz 17 lipca będzie to jego ostatnia wizyta u nas w przychodni odchodzi i wraca jakoś w połowie października (czyli nie długo po moim porodzie)
Na kolejną wizytę kazał się zapisać do tego drugiego p.Dr. albo do położnej z zastrzykami z ze zwolnieniem podobno mam nie mieć problemów powtórzył woje zalecenia czyli clexan do końca 35 tc i odstawiamy w każdej chwili mam do niego dzwonić gdy tylko będę miała taką potrzebę .....
Jak mu przypomniałam że teraz byłam z nim umówiona na usg III Trymestru to powiedział że ten nowy doktorek nie za bardzo się do tego nadaje i lepiej żebym poszła do właściciela przychodni i on mi zrobi konkretne usg (oczywiście do niego tylko prywatnie a cena ok 300 zł my chcieliśmy z płytą filmem i w ogóle no to 370 zł) ale czego się nie robi dla swojego maleństwaWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2017, 12:48
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualnyJusta, gratuluję 3 trymestru!
Antonówka, a Twój starszy Synek nie wyczyniał czasem podobnych historii przed rozwiązaniem? Może masz drugiego podobnego Urwisa Mam nadzieję, że już czujesz się lepiej.
Oliwcia, dobrze, że już masz czarno na białym jak wygląda sytuacja w przychodni. Próbuj z nowym lekarzem, no i z właścicielem przychodni. W ostateczności 150 km to nie jest koniec świata Mam nadzieję, że jednak będziesz dobrze zaopiekowana i nie będzie potrzeby nigdzie indziej jeździć. -
Kochane wlasnie jestem na oddziale patologii ciazy..... znowu dzis mnie tak mocno zabolal brzuch w gornej czesci o to tak ze az plakalam wiec postanowilismy ze pojedziemy sprawdzic co sie dzieje. I okazalo sie ze musze zostac bobpodejrzewaja cholestaze.... dodatkowo szyjka mega krotka 15mm. I pewnie opuszcze szputal już z malym na rękach.... jestem tak przestraszona ze kosmos.
-
Antonówka kurde przykro mi kochana łez i wypoczywaj straszycie mnie Mordki ciągle coa sie dzieje czy u nas nie moze być chociaż jedna spokojna ciąża od poczatku do końca ??? A ja sie teraz czujesz ???
Ayka Powiem tak umowilam się na kolejna wizyte usg III Trymestru do właściciela przychodni nie chce ryzykowac ze pojde do tamtego a on cos istotnego przegapi no bo się nie zna i najprawdopodobniej zostanę u niego już tak do końca (fakt ze znowu to mnie mega pociągnie za portfel no ale trudno od dwóch Wizyt u swojego byłam na NFZ wiec mi kapke ulzylo a tu znowu ) co chwile dostaje kolejne opinie ma temat tego doktorka co ma być w zastępstwie i wszystkie są takie ze włos sie na głowie jeży i kaza mi od niego uciekac jak najdalej
Powiem wam ze tak czytam i myślę jak by u mnie wynikła taka sytuacja ze musiala bym isc teraz do szpitala to szczerze nie mogla bym sobie na to pozwolić maz w delegacji ja z młoda sama w domu makabra
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Ja w sumie czuje sie dobrze w miate oprocz stresu oczywiscie którego sie nabawilam wczoraj. Na podstawie bardzo mocno podniesionych prob watrobowych. Nie pjechalismy do bydgoszczy bo w sumie stwierdzilismy ze i pewnie nic sie nie dzieje i pojedziemy dla spokoju ducha niech zrobia usg. To nie chodzi o to ze Toruń to mega zle ale wolalam Bydgoszcz. Moze dobrze ze jestem blizej domu zawsze moze maz podjechac a tak byl problem skoro przewiduja ze ja tu dluzej pobede
-
Oliwcia współczuję przeżyć z lekarzem... Niepotrzebny, dodatkowy stres dla Ciebie... Ja na Twoim miejscu chyba też chodziła bym do teho właściciela... Wiadomo że sporo kasy ale jak jest super to pewnie warto. Ja trafiłam na I usg na jakiegoś showmana który tylko nastraszył i naciągał na dodatkową kasę... Więc bogatsza o to doświadczenie na kolejne wybrałam się już do 1 z 3 najlepszych specjalistów w moim mieście
-
nick nieaktualnyJusta teraz to poleci zobaczysz! :*
Olwicia, współczuję perypetii, miałam tak w pierwszej ciązy, że ok 20 tc zostałam bez lekarza, to bardzo stresujące.
Antonówka Kochana trzymaj się tam w tym szpitalu! :* Dobrze, że pojechałaś :* Naprawdę u nas w wątku zawsze coś się musi dziać inaczej chyba by było za nudno co? -
nick nieaktualny
-
Antonówka nie narzekaj na Toruń jak Ci źle to zapraszam do nas do Włocławka tu dopiero ponarzekasz
Buma słonko najlepszy lekarz według mnie to ten mój no ale niestety trudno jakoś to ogarnę co do glukozy i głodu to ja byłam głodna jak nie wiem ale jak wypiłam ten eliksir życia HiHI to się tak zapchałam że hej zapomniałam o jedzeniu i mi pogaduszki w głowie nie były okrutnie mi się chciało spać po takiej dawce cukru a Małgosia cały dzień wtedy miała ADHD
Kaktus co tam u Was słychać jak maleństwo???
Asiek a u was jak tam???
Ayka mam nadzieje że chociaż odrobine się lepiej czujeszbuma, ayka lubią tę wiadomość
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe