kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
W końcu to są leki rozrzedzające krew wiec na logikę patrząc krew rzadsza to dłużej zajmuje jej skrzepniecie i zatamowanie krwawienia.
Brałam dwa cykle Acard bez przerwy w czasie miesiączki i u mnie nie miało to wtedy wpływu na obfitość i długość krwawienia, ja i tak mam długie i obfite miesiączki.
A teraz w ciąży krwawienie po pobraniu krwi... Nie istnieje u mnie cos takiego, bardzo szybko przestaje lecieć przy czym do probówki leci bez problemu.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Właśnie tak se pomyślałam że na każdego ten sam lek inaczej działa,moja babcia tez jak brała acard to były problemy straszne bo leciala krew a już przy pobraniu to masakra,na coś pomaga,na coś szkodzi, jak wszystko
A wam też jest zimno? Powinno być gorąco przecież.... -
Mi problemy z wypróżnianiem pojawiły sie jakoś niedawno.
A co do układu krzepnięcia to miałam całkiem niedawno robiony i wszyscy lekarze, którzy to widzieli, to stwierdzili, że super
INR 1,05 (0,85-1,25)
czas protrombinowy 11,6 sek
PT%WSK 102,6%
czas APTT 28.2 sek (22,0-37,00)
Fibrynogen 400,0 mg/dl (238,00-498,00)
AT III 113% (84-120)
D-dimery 261.00 ug/L (0.00-278,00) -
Ouliber - faktycznie wyniki dobre. Widziałam, że MamaOkruszka odpowiedziała ci w innym temacie, więc już wiesz co bardziej może być przyczyną i jak sobie pomóc.
Justi - ja tak miałam jakoś od maja do sierpnia prawie, mimo, że było ciepło, to w nogi poniżej kolan a szczególnie w stopy było mi zimno, nie mam pojęcia od czego, często zakładałam grubsze skarpetki, reszta ciała raczej normalnej ciepłoty była.12.12.2017 - jestem Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Justi u mnie zatwardzenia w zasadzie od samego początku i do dzisiaj nie umiem się uporac, robie raz na pare dni w mekach.
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Myślę, że możesz się napić. Raczej nie powinna zaszkodzić Wypij moje zdrowie Już nie mogę się doczekać kolejnej nieprzespanej nocy i jutro rano wyciągają mi to badziewie z nosa. Koniec z bólem głowy! Nareszcie będę normalnie oddychać i się wyśpię.
No i będę mogła jeść coś innego niż letnie papki i w końcu życie nabierze smaku Trochę się boję, bo pewnie będzie trochę bolało (chyba każdy zna to przyjemne uczucie odrywanego opatrunku z zakrwawionej rany), ale chyba bardziej się cieszę. Ta przygoda wymęczyła mnie strasznie. -
Hej dziewczyny Jak tam u Was ? Jak się czujecie ? Ja już dziś po wizycie,maleństwo rośnie jak szalone ma 2 cm Wszystko jest dobrze nic się nie dzieje. W przyszłym miesiącu mam zapisać się na badania prenetalne.
0202oliwcia, Edzia1993 lubią tę wiadomość
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
Super, że już takiego giganta masz w brzuchu
U mnie dużo lepiej niż wczoraj. Jestem już po wizycie u laryngologa. Szybko załatwiłam wszystko bez kolejki i mogę znowu normalnie oddychać. Te przywileje dla ciężarnych to jest skarb. Strasznie się cieszę, że nie musiałam czekać za długo i wysłuchiwać jęczenia narzekających pacjentów.
Wyobraźcie sobie taką sytuację. Jeden Pan zasłabł i zaczął się dusić. Pielęgniarka poleciała po lekarza na oddział, bo akurat żadnego nie było w pobliżu. Jakieś siksy komentują, że jak to tak, że jest się w szpitalu i nie ma kto pomóc. Chyba zapomniały, że teleporty nie istnieją. Jednak pewna babcia rozbiła bank... Lekarz już jest, udziela facetowi pomocy a wspomniana kobieta zawraca mu głowę miliardem pytań, bo ona nie wie czy ma czekać i się bulwersuje, że nie przerywają akcji ratunkowej aby jej udzielić odpowiedzi... W ciąży mam chyba mniej cierpliwości. -
Oublier- Faktycznie jak patrzę na te zdjęcie z tego usg a poprzedniego to się czuje jakby to był gigant Super,że lepiej się czujesz A jesli chodzi o cierpliwość w ciąży to chyba nie to,ludzie to poprostu debile są i na nich nie ma nigdy w cierpliwości niestety. A z tym Panem wszystko ok już było jak lekarz udzielił pomocy ?
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
Wcale się nie dziwię. Ja czasem myślę sobie "Boże widzisz a nie grzmisz" a później przypomina mi się przeczytane gdzieś na necie "Grzmię ale plastik prądu nie przewodzi" Ludzię są na prawdę nie czuli. Coś się dzieje a oni tylko o swojej dupie myślą.. Smutne to jest.
Oublier, AgaSY lubią tę wiadomość
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r