kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ma co się teraz denerwowac i maleństwo niepokoić. Miałyście dziewczyny wykonywane usg prenetalne w 12 tygodniu ciąży ? Bo mi lekarz zlecił i mam się wybrać 14 listopada. I gdzieś czytałam ,że przy tak dokładnym usg można już poznać płeć ? To prawda ?
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
Ja miałam robione, ale akurat mała nie chciała pokazać co ma między nogami i dopiero miesiąc później dowiedzieliśmy się, że czekamy na małą królewnę. Jednak są przypadki, że już w 12 tyg uda się podejrzeć, ale na tym etapie jest wysoki margines błędu.
Jest nawet taki wątek na forum https://bellybestfriend.pl/forum/i-trymestr/plec-dziecka-znana-w-12-tc-ktora-tak-miala,7418.html -
Kajula my właśnie na tym USG do wiedzieliśmy się ze będzie córeczka i na każdym kolejnym ta informacja byla potwierdzana
Oublier głupich ludzi niestety nie brakuje i na prawdę niema co się nimi przejmować bo szkoda naszego zdrowia
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Kajula cudowna wiadomość ciesze sie razem z Toba! Mój w poniedziałek mial 2cm to teraz bedzie ok 3 Kochana wiesz ze razem rodzimy?
Oublier - masakra no chyba bym jem kopla w dupsko! Brrrrr
Wczoraj mialam apoguem rzygalam, mdlilo mnie caly dzien, az do zaśnięcia, Fasola wczoraj przegiela
W czwartek umawiam sie na prenatalne. KAJULA gdzie bedziesz robic prenatalne?
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Kajula Zielona Góra się wita U nas też najlepiej te badania w szpitalu zrobić. Moja lekarka pracuje też w szpitalu, ale tak się złożyło, że dzień wcześniej miałam u niej wizytę i wszystko mi ładnie pomierzyła a następnego dnia tylko wrzuciła parametry do komputera aby obliczyć ryzyko
-
Kajula wrote:Edzia1993 a Tobie jak wyliczyło termin ? Ja mam z om na 23 maja a z usg już drugi raz się potwierdziło,że na 28 maja
Kochana pewnie że raźniej! Będę sobie myśleć, że nie tyko mnie teraz zwija z bólu, a to zawsze pocieszenie xD
Wiesz co mi gin nie wyliczył daty, właśnie sie zapomniałam go zapytać, ale według kalendarza 21 maj, a dzidzia jest wielka, bo na usg sa tygodnie od zapłodnienia niby, czyli od owulki i według usg wychodziłoby, że zaszłam w trzeci dzień okresu, więc raczej nieprawdopodobne xD Po prostu wielki człowiek to bedzie, także juz współczuje swoje doooopie xD
Ja w Zorach bede robic tutaj jest klinika, ale podobno lekarz nie pozwala sie odzywac bo on musi sie skupic - że taki sztywniak
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Edzia1993 wrote:Kochana pewnie że raźniej! Będę sobie myśleć, że nie tyko mnie teraz zwija z bólu, a to zawsze pocieszenie xD
Wiesz co mi gin nie wyliczył daty, właśnie sie zapomniałam go zapytać, ale według kalendarza 21 maj, a dzidzia jest wielka, bo na usg sa tygodnie od zapłodnienia niby, czyli od owulki i według usg wychodziłoby, że zaszłam w trzeci dzień okresu, więc raczej nieprawdopodobne xD Po prostu wielki człowiek to bedzie, także juz współczuje swoje doooopie xD
Ja w Zorach bede robic tutaj jest klinika, ale podobno lekarz nie pozwala sie odzywac bo on musi sie skupic - że taki sztywniak
Kajula ja się godzę z wielkim dzieckiem, mój M 193 - 100kg a od tzreciego DNIA życia był karmiony sucharkami namaczanymi w herbacie, bo mleko mu nie wystarczało bo był za duży...
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Edzia1993 wrote:Kajula ja się godzę z wielkim dzieckiem, mój M 193 - 100kg a od tzreciego DNIA życia był karmiony sucharkami namaczanymi w herbacie, bo mleko mu nie wystarczało bo był za duży...
Edzia1993 wrote:O kurde wygrałaś xD
U mnie będzie podobnie ja mam delikatna urodę, a M czarne oczy, bujne włosy, wiec raczej nie ma co liczyc ze bedzie podobne do mnie. A ja wlasnie od trzech dni czuje sie idealnie, jedynie brodawki mnie bola i to wszystko mdlosci przeszly, zgaga przeszla - blogi stan a jak u Ciebie?
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Ja z tymi mdłościami to tak strasznie dziwnie mam. Bo nie mam tak,że mdli konkretnie i nie mogę nic zjeść a jedynie jem i nagle mdłości łapią chwilę robie przerwy i później ok albo złapią jak wodę piję. A tak poza tym ok tylko,że upławy Mnie męczą Momentami to mam wrażenie,że to krew bo nagle tak mocno to poczuje i biegam do wc sprawdzić czy ok wszystko taka schiza,że hej..
Tak syndrom mokrych majtek jest i u mnir ale to przez lutke i niestety zlapalam zapalenie pochwy dzisiaj sie umowilam na prenatalne mam termin na 09.11 uuu to bedzie dla mnie mega stres
Ty masz juz zaplanowane?
Ja sie martwie ze zapalenie zaszkodzi dzidziusiowi
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Hej dziewczyny, ja zaraz lecę po zakupy aby mieć z czego zrobić obiad dla ukochanego męża... tylko pomysłów brak tak czy owak spacer się przyda, bo ile można siedzieć w domu. Wczoraj mąż zabrał mnie na papu do restauracji, ale dzisiaj tak dobrze już nie będzie