kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Oubiler to witaj z klubie wlasnie sie wybieram do sklepu ale jeszcze glowr trzeba umyć. Ja mam dzisiaj ochote na spaghetti słodko kwaśne, a wczoraj podobnie jak u Ciebie Mężuś miał gest i zabrał mnie na randke do mojej ulubionej restauracji także leniuchowalam cały dzień na koniec dnia jeszcze wymyśliłam masaż, w końcu teraz to nie tylko dla mnie haahha xD
Kajula lubi tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Edzia1993 wrote:Tak syndrom mokrych majtek jest i u mnir ale to przez lutke i niestety zlapalam zapalenie pochwy dzisiaj sie umowilam na prenatalne mam termin na 09.11 uuu to bedzie dla mnie mega stres
Ty masz juz zaplanowane?
Ja sie martwie ze zapalenie zaszkodzi dzidziusiowi
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
Zakupy zrobione, ale sił na zrobienie obiadu już zabrakło poczekam i zrobimy razem. Kupiłam sobie też zestaw kreatywny do robienia na drutach, myślałam, że w środku znajdę instrukcję obrazkową, ale się przeliczyłam Nie wiem, czy dam radę to zrobić bez elementarnej wiedzy z dziergania
-
Mi sie udalo juz zrobić obiad, moj M jakby obiadu nie dostal po pracy ooooooo!!! Nerwowy:D na szczęście lubie gotować, jak nie mam sily to dzownie do M zeby po drodze cos wzial z knajpy. W zeszlej ciąży nie umialam wstac do 15 z lozka bo ciągle wymiotowalam i niestety musiak ogarniac obiad, a ze w ogole nie potrafi gotować zawsze zamawial i chodzio dumny jak paw ze taki obiad "ZROBIŁ"
Kajula to pare dni po mnie! W sumie bedziesz w ten sam dzieb co ja jesli chodzi o wiek Dzidzi - podzielimy sie informacjami - wyjdzie kto bedzie mial bardziej przerabane w dzień porodu, a raczej czyja dooopa
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Tak dziewczyny pisalyscie o tych obiadach,że też zrobiłam spaghetti. Ja niestety obiad robię bo muszę a fanką gotowania nie jestem. Za to Mój lubi gotować i umie. Wstyd się przyznać ale robi to lepiej ode Mnie i ciągle się od niego uczę. Edzia Opowiedzialam mu o naszych przemyśleniach na temat wielkości dzieciaków i się śmiał Powiedział,że fajnie,że jest ktoś kto prawie w tym samym dniu będzie rodzić więc mamy wspólny temat i możemy się wspierać i radzić Wy już dziewczyny po obiedzie ? Czy któraś jada obiado-kolację ?
Hej dziewczyny , my zaczynamy znowu od tego mięsiąca może za czwartym razem się uda i nie dojdzi edo poronienia ... Dostałam progesteron od daty owulacji i biorę na rozrzedzenie krwi , dawkę 100, generalnie wszystkie badania są ok, może będzie dobrze, mam szczera nadzieję , bo z każdym razem coraz większy stres
Pozdrawiam wszystkich ciepło
JaninaAgaSY lubi tę wiadomość
Janina -
Janina12 wrote:Hej dziewczyny , my zaczynamy znowu od tego mięsiąca może za czwartym razem się uda i nie dojdzi edo poronienia ... Dostałam progesteron od daty owulacji i biorę na rozrzedzenie krwi , dawkę 100, generalnie wszystkie badania są ok, może będzie dobrze, mam szczera nadzieję , bo z każdym razem coraz większy stres
Pozdrawiam wszystkich ciepło
Janina
Janina będziemy Cie wapierac musi sie udac
Kajula - mi sie czasami nie chce robic obiadu, ale jak sobie pomyśle jaki humor miałby moj M bez obiadu.... to lecę szybko na zakupy i robie niby nigdy nic nie powiedzial, ale Łuki głodny Luki zły
A to zazdroszcze ze Twoj potrafi, moj M jak mowilam mu zeby ugotowal sobie ryż do sosu, dzwonił zapytac sie jak to zrobic, z ziemniakami to samo
Kajula tez masz takie sine brodawki?
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Edzia1993 kochana Mój to kucharz z pasji lubi gotować i sam się uczył wszystkiego zaczął jak miał 17 lat Na początku mi mówił jak mam makaron zrobić albo ugotować pierogi Teraz bez problemu gotuje ale jak robię zupę to zawsze go wołam,żeby doprawił bo jest "mistrzem zup" . Mam takie mocno sine żyłki na sutkach i zaczynają sie rozstępy na piersiach A już w wieku dojrzewania miałam i stare mi się pokazały
Kochana to cudownie, Twoj Babel bedzie wiekszy to ja mam prenatalne rowno jak zacznie sie 12tyd.
A 14 wizyta.
Wszystkie objawy mi praktycznie minęły, nie wiem czy sie cieszysz czy nie...
A smarujesz sobie piersi? Ja od pocZątku zaczekam smarowac codZiennie narazie nic nie widze, z tym ze mi duzo sie nie powiększyły piersi, brzuch za to bardzo ale poki co bez rozstepow.
Wczoraj bylam w rosmanir ogladalam kremy i byla Pani w bardzo wysokiej ciazy mowila zee to jej druga i ze nie ma żadnych rozstępów a kupuje krem marki rossman najtanszy za 13zl więc tez sobie wczoraj zakupilam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2017, 12:48
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Edzia1993 jeśli chodzi o smarowanie to u Mnie z tym problem. Nie lubię wszelkich mazideł i robię to jak mi się przypomni. Ja z tych leniwych a balsam do ciała to tylko ten pod prysznic,żeby nie trzeba było czekać aż wsiąknie w skóre. Mam taki z avon za 10 zł. Edzia 1993 to Twoj rocznik ? Bo ja z tego samego jestem
Edzia nie dość że praktycznie ten sam etap ciąży to i wiek ten sam Ten też mi się odrazu wchłania chyba,że dam za dużo. Ale ja ogólnie mówiłam o balsamach do ciała,które wcześniej stosowałam raz na jakiś czas zanim nie odkryłam tego pod prysznic Co dzisiaj dziewczyny robicie na obiad ? U Mnie pomidorówka z makaronem bo mam straaaaszna ochotę
Edzia1993 lubi tę wiadomość
Niestety dziewczyny, jak Wasza skóra ma skłonność do rozstępów to i tak dostaniecie . Ja nie miałam nic do 39 tygodnia... Na samej końcówce wyszly mi straszne rozstępy na brzuchu . A smarowalam Oillan Mama.
Pewnie większość z Was mnie nie kojarzy, ale spędziłam na tym wątku piękne 9 miesięcy . A teraz tule do siebie 20 tygodniowego synusia . Marzenia się spełniają!
P. S. Spijcie ile wlezie i uczcie się cierpliwości .Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Dziękujemy Aga
Kajula ja dzisiaj mialam potrawke meksykańska z ryżem, bierze mnie na ciacho marchewkowe ale nie umiem sie zabrac
Jutro chcialam zrobic ale mam fryzjera a potem ide do znajomej i tez nie zdążę.
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
AgaSY wrote:Niestety dziewczyny, jak Wasza skóra ma skłonność do rozstępów to i tak dostaniecie . Ja nie miałam nic do 39 tygodnia... Na samej końcówce wyszly mi straszne rozstępy na brzuchu . A smarowalam Oillan Mama.
Pewnie większość z Was mnie nie kojarzy, ale spędziłam na tym wątku piękne 9 miesięcy . A teraz tule do siebie 20 tygodniowego synusia . Marzenia się spełniają!
P. S. Spijcie ile wlezie i uczcie się cierpliwości .
U mnie dzisiaj był obiad wstydu tzn hot wingsy z KFC Miałam ugotować rosół, ale jak wyszłam z domu o 11 to wróciłam po 20.
Dzisiaj moja mama dobrodziejka kupiła mi stanik bez fiszbin, o matko jak dobrze... moje dotychczasowe, bardzo wygodne stały się bolesne.
Wpadłam też do pracy na ploty, trochę się stęskniłam za moimi dziewczynami. Jednak na L4 brakuje kontaktu z ludźmi.
No i na koniec miałam dzisiaj pierwsze zajęcia w szkole rodzenia Dostałam pełno prezentów, jutro sobie poprzeglądam na spokojnie. -
Oublier wrote:U mnie dzisiaj był obiad wstydu tzn hot wingsy z KFC Miałam ugotować rosół, ale jak wyszłam z domu o 11 to wróciłam po 20.
Dzisiaj moja mama dobrodziejka kupiła mi stanik bez fiszbin, o matko jak dobrze... moje dotychczasowe, bardzo wygodne stały się bolesne.
Wpadłam też do pracy na ploty, trochę się stęskniłam za moimi dziewczynami. Jednak na L4 brakuje kontaktu z ludźmi.
No i na koniec miałam dzisiaj pierwsze zajęcia w szkole rodzenia Dostałam pełno prezentów, jutro sobie poprzeglądam na spokojnie.
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r