kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja wlasnie zabieram sie za obiad kochane chili z indykiem ryz i napadlo mnie na salte ze smietana, nie wiem czy do tego pasuje ale trudno M musi znieść ciążowy czas polecam Wam stronę kwestiasmaku - zawsze wszysyko wychodzi i toooo OGIEŃ!!!
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Też często korzystam z tamtej strony Ja już po zakupach zapomniałam kupić ryż i migdały, ale biedrze takie tłumy, że miałam problem aby przeciskać się między półkami. Specjalnie przed wyjściem zjadłam, ale znowu jestem głodna, więc leżę, regeneruję siły i podjadam.
Teraz czekam aż skończy się pranie, ale trochę za późno się skapnęłam, że ustawiłam trochę za wysoką temperaturę. Mam nadzieję, że nic mi się nie zniszczy
Jeśli chodzi o luteinę... to niestety podrażnia i sprzyja grzybicy Przez nią nasze życie seksualne nieco zamarło, bo ciągle mnie tam boli i piecze i seks niewiele ma wspólnego z przyjemnością. Na szczęście mój mąż jest bardzo wyrozumiały. Anioł a nie mężczyzna.
Właśnie zadzwoniła matka i kazała jechać na drugi koniec miasta -
Moj M tez w ogole nie napiera, wiex tu nie mam problemu, ale mi juz tego brakuje, tzn kochalismu sie trzy dni temu, ale tak robimy to codziennie, ale poki co wygaldam tam jak rak i nie ma szans. Chce podpytac ginka czy nie.moge brać wiecej dupka zamiast lutki.
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Kochame zrobilam z tej stronu ciastka z jablkiem i krowkami.... aaaaaaaa szał pał! Zróbcie sobie boooo przeeeeepyszne!!!
Kochana a ile tej lutki bierzesz? Ja 3x100 z tego co.mowil mogę zamieniac brac 2x100 ale za to zamiast dwa razy dupka to trzy i zastanawiam sie czy nie zaczac tak robic. Masz moze zdanie co do tego co lepsE dupek czy lutka niby to to samo ale lutka natualna.
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Ja dopiero do domu wróciłam W rezultacie obiad nie jest zrobiony a teraz łupie mnie w krzyżu i nie ma szans abym ustała przy garach.
Z dupkiem nie mam doświadczenia... ja biorę luteinę 2x100. Z dwojga złego chyba wolę się przemęczyć z naturalną luteiną. Tym bardziej, że u mnie do końca bliżej niż dalej. Z mojej strony tylko podpowiem Wam, że progesteron rozszerza naczynia krwionośne i przez to nieco je osłabia i u mnie pod koniec II trymestru pojawiły się krwotoki z nosa. Teraz biorę rutinoscorbin i od prawie 2tyg mam spokój.
Jutro muszę lepiej ogarnąć dzień, bo przydałoby się w końcu obiad zrobić i posprzątać... Czuję się jak nierób na tym L4 -
Hej słonka aż miło tu zajrzeć i poczytac jak tu gwarno
Szkoda ze jest nas co raz to więcej ale fajnie że się wspieracie
Jeszcze trochę i każda z was będzie przytulać swojego szkraba
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Hej dziewczyny mam problem. Od południa boli mnie prawa strona pleców. Jak leżę jest ok ale jak stoję albo siedzę to ból nie do zniesienia do tego brzuch tak jakby twardawy. Nie wiem czy czekać do jutra czy przejdzie czy jechać do szpitala i zobaczyć co mi powiedzą ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 19:51
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
0202oliwcia wrote:Hej słonka aż miło tu zajrzeć i poczytac jak tu gwarno
Szkoda ze jest nas co raz to więcej ale fajnie że się wspieracie
Jeszcze trochę i każda z was będzie przytulać swojego szkraba
Kajula mi na szkole rodzenia powiedzieli, że jeżeli jest cokolwiek co nas niepokoi to lepiej pojechać na Izbę Przyjęć/ zapytać lekarza. Lepiej pojechać 10 razy za dużo niż raz za mało i mieć do siebie żal do końca życia. Tym bardziej jeśli boli... a przez neta pomimo najszczerszych intencji ciężko postawić diagnozę. Mam nadzieję, że to się okaże, że to będzie ten jeden z tych niepotrzebnych razów
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2017, 21:50
-
Wczoraj wziełam ciepłą kąpiel i jakoś trochę lepiej było. Ale dzisiaj przed 15 jadę do swojego lekarza na wizytę sprawdzić co się dzieje. Dam znać po wizycie co mi lekarz powiedział. Mam nadzieję,że to nic poważnego ale liczę się z tym,że może będe musiała być na oddziale.
o jak tam Kajula? Wszystko Ok?
Ja dzisiaj nieco zabiegana. Byłam na kawie z koleżanką. Jutro mija równo rok jak powiedziała rodzinie, że jest w ciąży, która okazała się zaśniadem groniastym, a który później przekształcił się w nowotwór złośliwy... Wspomnienia wróciły i dziewczyna przeżywa koszmar na nowo... ech... A przed chwilą wróciłam ze szkoły rodzenia. Nawet obiadu nie zrobiłam Taka wyrodna żona. -
Hej dziewczyny U Mnie ok. Ból trochę mniejszy. Lekarz powiedział,że jak bardzo będzie boleć to mogę wziąć paracetamol a jak dam radę to brać no-spe nawet 3 razy dziennie i leżeć odpoczywać,żeby nie przeciążać kregosłupa. Mega szybka wizyta była i nie jestem zadowolona bo dobrze Mnie nie słuchał i rzucał diagnozami i jeszcze zaczął mówić coś o tym,żebym zaczeła może jakieś ćwiczenia,żeby odciążyć kregosłup.
Co tam u Was Kochane?
Jak tam u malej Oliwci?
Ja bylam dwa dni temu u lekarza z tym Zapaleniem odstawil mi lutke mam brac tylko dupka. Sprawdzil Dzidzie bo takie infekcje sa dla szkraba niebezpieczne, i widzialam pulsujące serducho - ja do dzisiaj nie umiem uwierzyc ze ten mój ukochany Czlowieczek tam we mnie jest, chcialabym juz czuc ruchy, bo tak niedowierzaam w swoje szczescie, ze wydaje mi sie ze to mi sie przysnilo, bo przeciz nic nie czuje, a i objawy już minely
Dostalam leki na zapalenie jest o niebo lepiej, ale od jednej masci która mam na wieczór - tak cholera szczypie, ze mysle ze popuszcze z bólu, po okolo 2min mija. M mowi ze pewnie od tego ze mam tak mocno zapalona małą a ja ocZywiście czarbe mysli - skoro tak szczypie nie zaszkodzi Dziecku? Na ulotce pizzę, ze moze lekko szczypac i krotko.
Byłam wczoraj tez na wspolnym pamiatkowym nagrobku dzieci nienarodzinych zapalilismy z M znicz, ocZywiście poryczałam sie jak dziecko, ale Nasze Maleństwo w Niebie musi wiedziec ze o Nim zawsze pamiętamy, a jak u Was Kochane?
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Mnie wczoraj pogoda pokonałam. Mieliśmy iść na grobing, ale w trakcie drogi tak zachciało mi się spać, że byłam w stanie zasnąć na stojąco. Odpuściliśmy i zawróciliśmy, Byliśmy 22października. Jeśli nie będzie padało to pójdziemy w tę sobotę również.
Co do ruchów dzidzi, to spokojnie Jeszcze będziesz miała dosyć. Mi już moja mała wiercipiętka nie daje spać po nocach. Ja pierwszy raz poczułam w okolicach 20tyg, ale łożysko jest na przedniej ścianie i wtedy czuć ruchy nieco słabiej. Jednak fakt faktem, człowiek jest wtedy dużo spokojniejszy.
No i cieszę się Kajula, że to nic poważnego. Czasami jednak lepiej dmuchać na zimne
Dzisiaj kolejna szkoła rodzenia, ale jest taka pogoda, że strasznie mi się nie chce... Ma być chyba kąpiel maluszka, więc lepiej być.
Spróbuję dzisiaj zrobić obiad, może tym razem się uda -
Edzia ja mam to samo już czekam na te pierwsze ruchy bo tak się cieszę tym szczęściem,któe nas spotkało ale chciała bym,żeby to było takie bardziej namacalne
Oublier fajnie,że idziesz na zajęcia zawsze się czegoś ciekawego dowiesz Jeśli chodzi u Mnie o kąpiel malucha to mam to w krwi Chrześniaczke kąpałam pierwszy raz jak miała tydzień w tym czasie jej mama wyszła z łazienki a ja musiałam ją ogarnąć od początku do końca,także tym się nie martwię Może tym razem zrobisz hehe Ja nie długo się zbieram do miasta i na zakupy coś na obiad trzeba kupićEdzia1993 lubi tę wiadomość
Ech, właśnie mąż dzwonił, że się rozchorował i nie czuje się na siłach aby iść ze mną na szkołę a ja czuję się tak koszmarnie senna, że praktycznie jeszcze z łóżka nie wstałam. Jeszcze macica uciska na przeponę i mam problem ze złapaniem głębokiego oddechu... no i mała strasznie się wierci. Muszę wziąć się w garść i zrobić obiad i to będzie chyba jedyne co dzisiaj pożytecznego zrobię.
-
Ounlier i jak dałaś radę iść do szkoły sama czy zostałaś w domku ? Obiad udało ci się zrobić ? Ja właśnie wróciłam z mini zakupów. Stwierdziłam,że muszę kupić chociaż jeden porządnie dopasowany stanik bo te co mam toproszą się o wizytę w śmietniku. No i okazało się,że na dzień dzisiejszy mam rozmiar 80E a zawsze nosiłam 75D także produkcja mleka trwa haha Jak Wam mija wieczór ?
Zostałam w domu. Przespałam cały dzień i jeszcze problem ze złapaniem oddechu i ból żeber A tak dobrze znosiłam ciążę. Obiad zrobiłam, zainspirowałam się przepisem z azjatyckiej gazetki biedronki. Korma z kalafiorem czy jakoś tak. Bardzo smaczne. Jakoś ten kalafior za mną chodził.
Jeśli chodzi o stanik, to rozważ zakup takiego bez fiszbin. Za jakiś czas prawdopodobnie zaczną Cię uwierać.
Mąż czuje się lepiej i zagoniłam go aby zrobił mi kawę z kardamonem.
Ała moje żebra