kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam tak samo. Nie wiem skąd się to bierze ale kocham tego krasnala jak nie wiem. Nawet ciężko to opisać jaka to jest miłość. Jeszcze tak nie namacalna ale jak silna i bezwarunkowa. Ja już czekam na te chwile z maluszkiem ale najpierw na te kopniaczki,żeby to było bardziej namacalne już,że ten krasnal tam siedzi
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
Taaaaaaaaak!!! Ja też - znając życie poczujemy w tej sam czas xD
Jeju to musi być cudowne!
Ja wczoraj podczas cwiczen, jak sobie ruszałam miednicą to tak fajnie rekami czułam jak ta macica się w prawej na lewą przesuwa xD
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Kochana ja mam nadzieję,że na święta już ruchy będzie czuć przez brzuch Bo obiecałam siostrze,że jak przyjedzie na święta to bd mogła dotknąć brzuszka i będzie czuć ruchy dzidziusia To na pewno cudowne uczucie gorzej jak dostaniesz kopa w pęcherz albo żebra hehe ale mimo to nie mogę się już tego doczekać
Mam taką nadzieję,że będzie już czuć. Może nie jakoś super ale chociaż troszkę U Mnie nawet brzucha nie widać także nie wiem jak to będzie z tymi ruchami krasnala jeszcze przy tyłozgięciu podobno późno brzuch się pojawia.
Cos tam na dole wystaje, ale malusio ))) jeszcze sie doczekasz. U mnie pewnie tez dlatego tak widac, ze ja mam pogłębiona lordoze.
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Kochana może coś w tym jest. Ja to zdjęcie robiłam jakoś koło 17 chyba. Czyli po obiedzie i chwili odpoczynku na wieczór typowa ciążą spozywcza a rano brzuch płaski jak zawsze. Moja mama jak była ze Mną w ciąży to też nie było widać. Ma zdjęcie przed samym porodem to mówiła że nieźle musiała się wypiac żeby było widać. Kiedyś mi wkrecila że jestem adoptowana patrząc na jej ciążowe zdjęcia uwierzyłam haha.
Co tak się chwalicie brzuchami? Jak pokażę Wam mój to pospadacie z krzeseł
Ja wróciłam ze szkoły rodzenia, dzisiaj były zajęcia z lekarzem ortopedą. Przesympatyczna Pani doktor opowiadała o rozwoju ruchowym dzieciaczków i jak dobrze nosić dzieciątko aby nie zaszkodzić bioderkom. Każdy mógł popróbować na lalce Trochę nie chciało mi się iść, ale jestem zadowolonaEdzia1993, Lyanna lubią tę wiadomość
-
To Twoja siostrzyczka jest taka malutka?
Ja mam rodzeństwo - 35, 34, 33 lata i ja po 10 latach
Masz bardzo sympatyczna twarzyczke
Chcialabym zeby udalo nam sie spotkac ))
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Outbiler nie mozesz byc inaczej - czekamy na Twoj Brzusio!!!
Kajula - moja mama przytyla 30kg, wyglądała jakby miala wybuchnąć. Lepiej miec mniejszy
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Oublier a Ty szkoły nie masz we wtorki ? Super,że można się wcześniej wprawić. Ja też się zapiszę jakoś w styczniu. Pokaż brzucha pokaż Edzia moja siorka ma 6 lat skończyła we wrześniu między nami jest dokładnie 18 lat i 3 miesiące różnicy. Dostałam od mamy prezent na 18-nastke a od Ojczyma samochód i kurs na prawko haha. Oj kochana bardzo chce się spotkać u Ciebie z buźki taka fajna sympatia bije :p
Edzia1993 lubi tę wiadomość
Szkołę mam normalnie we wtorki i czwartki. Dzisiaj były dodatkowe zajęcia.
U mojego męża jest spora różnica wieku między rodzeństwem. Ma 13lat starszego brata i 7 lat starszą siostrą. On jest takim młodziakiem
Chcecie, to patrzcie na wieloryba
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 20:22
Lyanna, Edzia1993 lubią tę wiadomość
-
Oublier, jak czytam o Twoich zajęciach w szkole rodzenia to tym bardziej mam nadzieję, że uda mi się załapać. Dzwoniłam tam już raz (około 20 tygodnia) i pani powiedziała, że zajęcia można zacząć po 28 tygodniu, a zapisać się najwcześniej od 25 tyg. To jedyna szkoła w moim mieście, więc trochę się boję jak z miejscami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2017, 20:26
06.2016 [*] Aniołek 6 tc