kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Lyanna wrote:Jeśli chodzi o wózek, to zamówiliśmy przed Świętami Bebetto Holland. Do tego fotelik Cybex z bazą Isofix. Na razie wpłaciliśmy zaliczkę, na odbiór umówiliśmy się w połowie lutego. Kupowaliśmy w sklepie stacjonarnym BoboWózki, ceny takie same jak w internecie, a nawet niższe, bo za wszystko zapłaciliśmy mniej, niż gdybyśmy zamawiali przez internet. Podobała mi się też obsługa w tym sklepie ale to wiadomo - zależy jak się trafi.
oo! dobrze wiedzieć w sumie to mam ok godziny od siebie sklep bobowózki to może faktycznie warto tam zajrzeć.. ale ceny sa niższe w związku z wyprzedażami? czy ogólnie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 10:47
-
Kajula - o malo zawału nie dostalam jak zobaczyłam to Zdjęcie ze szpitala... jak dobrze ze wszystko jest w porządku
Ja niestety sie pochorowałam. Pojechaliśmy do Wrocławia na sylwka, ale źle sie poczulam i teraz leze w łóżku.
Co do wózków we Wroclawiu zauważyliśmy z M wózek ktory nam sie bardzo spodobal i jest mega, mega solidny. Ma same dobre opinie i dodatkowo to polski produkt wiec duza zaleta a jest to - JEDO trim 2018. Myśleliśmy jeszcze nam quinny moodd ale jak zobaczyliśmy na zywo jeden i drugi to jakoś Jedo wygrał i w testach zreszta tez. Podobno zelowe kółka sa super.
Co do fotelików wlasnie sie z M zastanawiamy. Niby duzo osob kupuje maxi cosi, ale mysle tez o cybex i izi go.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 14:43
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
My też powoli musimy się rozglądać za wózkami. U nas taki minus, bo obecnie mieszkamy na 4 piętrze, więc dobrze by było gdyby wózek był lekki. Na wózek raczej nie zamierzamy wydać więcej niż 2000 zł. Podoba mi się Camarelo Carera i Bebetto Vulcano. Ponoć lepiej kupić 2w1, a fotelik inny dokupić.
Edzia, ty też na zastrzykach z heparyny? Jaką dawkę bierzesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 16:27
-
Edzia witaj w klubie chorych ciężarnych..Ja dziś obudziłam się z bolącym gardłem i zawaloną głową od bólu zatok. Mąż poleciał do apteki i kupił mi Quixx,ale póki co nos mam nadal zatkany,a na ból gardła Prenalen do ssania. Z gardłem już lepiej,ale zatoki bolą cały dzień...Jeden plus, że gorączki nie mam.Oby tylko Maluszkowi nie zaszkodziło to przeziębienie...;/
Nasze Dzieciątko 11t6d [*] -
taka ja, cena naklejona na wózku była taka, jak w internecie. Kiedy zdecydowaliśmy się na cały komplet (wózek, fotelik, baza, adaptery), to sumarycznie wyszło mniej. Nie mamy w tej chwili jeszcze rachunku, więc trudno mi powiedzieć co dokładnie kosztowało mniej Może dostaliśmy po prostu rabat na całość.
Haana, nam właśnie w sklepie doradzili żeby wziąć wózek 2w1 i osobno fotelik. Sprzedawca pokazał nam fotelik, dołączony do zestawu w Bebetto i nawet dla laika widoczne były różnice między nim a np. Cybexem. U nas wózek kupują moi rodzice, więc uznaliśmy, że możemy sobie pozwolić na zakup trochę droższego fotelika (ale w granicach naszych możliwości finansowych ).
100krotka, Edzia życzę Wam zdrówka! Nie wiem czy też do Was nie dołączę, bo dzisiaj kiepsko się czuję. I od razu cukier mi skacze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 23:38
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
Edzia1993 wrote:Ja tez biore acard, duphaston i jeszcze encorton. Ale wspominał ze acard maks do 32 tyg.
100krotka zdrówka!
Lyanna u mnie cukry nawet ok. Choć ostatnio znów ciągnie na słodycze. -
Hej dziewczyny My z wózkiem jesteśmy w tyle. Moja mama kupuje nam wózek albo będziemy mieć po mojej siostrze używke. A patrzę na te bebetto,holland i jestem zakochana może jeszcze zrobimy tak że mama da nam kasę my dołożymy i kupimy ten naj A dziewczyny jak z łozeczkami ? Kupujecie zwykłe standardowe czy najpierw dostawke do łóżka ? Bo My się właśnie zastanawiamy nad dostawka. Jak będę karmić piersią to będę miała Małą przy sobie a jak przejdziemy na mm to wtedy do łóżeczka normalnego ją przeniesiemy
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
100krotka tez sie balam ale RoZmawiałam z siostra mowila ze byla ostro przeziebiona w zeszlej ciazy poszla do ginka z.panice a.on jej.powiedzial ze powiklan u Dzidzi przez przEziebienie.to jeszcze nie widzial. Ja czuje ruchy wiex mam spokoj, csuje ze wszystko w porzadku.
Teraz jest okres.na.przeziebienia
Jutro II prenatalne!! ciesze sie na.nie
Ej czujecie ze.dopiero sie obudzilam???
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
My prawdopodobnie będziemy mieli kołyskę. Nie wiem jeszcze w jakim jest stanie, bo mamy ją po kimś i trzeba najpierw skręcić i obejrzeć. Na razie nie mam na to warunków, bo zaczęliśmy wstępny remont pokoju dla małej. Na początku będzie mieszkała z nami w sypialni ale do tego pokoju mamy już od dawna kupiony korek na podłogę i udało mi się nareszcie namówić, męża do położenia go. Łatwiej jest to zrobić teraz, bo klej bardzo śmierdzi i ze dwie noce będziemy musieli spędzić u moich rodziców.
Wracając do łóżeczka - jeśli kołyska nam się nie spodoba, to kupujemy łóżeczko Nie mam jeszcze wybranego ale dziewczyny z marcówek polecają Woodies. Koleżanka, która ma półtoraroczną córeczkę ma z firmy Klupś i jest zadowolona.
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
Alphelia wrote:A na co zwracacie uwagę przy zakupie fotelika samochodowego? Macie jakieś sprawdzone modele do polecenia?
warto bylo by 'przymierzy' dany fotelik do samochodu ale w praktyce sie przekonalam ze zwykle sklepy nie maja takiej mozliwosci.. bo zle przylegajacy fotelik do siedzenia nie daje dziecku takiej ochrony.. ja zwracac bede uwage takze na zapinanie pasow (niestety nie mam isofixu w samochodzie; jesli ktos ma to jak najbardziej polecam zakup z isofixem). Przede wszystkim bede sie kierowala wynikami w testach zderzeniowych ADAC. Poki co rozwazam cybex i maxi cosi -
Kajula wrote:Hej dziewczyny My z wózkiem jesteśmy w tyle. Moja mama kupuje nam wózek albo będziemy mieć po mojej siostrze używke. A patrzę na te bebetto,holland i jestem zakochana może jeszcze zrobimy tak że mama da nam kasę my dołożymy i kupimy ten naj A dziewczyny jak z łozeczkami ? Kupujecie zwykłe standardowe czy najpierw dostawke do łóżka ? Bo My się właśnie zastanawiamy nad dostawka. Jak będę karmić piersią to będę miała Małą przy sobie a jak przejdziemy na mm to wtedy do łóżeczka normalnego ją przeniesiemy
Obecnie w lozeczku spi moj prawie dwuletni synek. Jak drugi maluch pojawi sie na swiecie to planuje go przezucic do normalnego lozka a malenstwo do lozeczka. Jakos nie jestem przekonana do tych dostawek