kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja kuzynka mówi to samo a urodziła trzy miesiace temu mówiła ze po 2 miesiacach miała mniejszy brzuch niz przed ciaza. W koncu z tego co słyszałam karmienie piersia wyciaga jakies 500 kalorii, a to bardzo duzo...
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Mnie dzisiaj mąż zabrał na ostatnią randkę przed pójściem do szpitala... Pyszna kolacja. A teraz jeszcze popijam piwko bezalkoholowe. Ciężko uwierzyć, ze to tak blisko.
Jeszcze dzisiaj szwagierka przywiozła mase ubranek. Szkoda, że tak późno, bo nie zdążę tego ogarnąć. Jest tam pełno ślicznych sukieneczek. Już się zastanawiam w co ubrać królewnę na święta
I jeszcze dzisiaj kupilismy prezenty na dzień babci i dziadka. Wybraliśmy kubki. Dla babć z napisem "Tylko najlepsze mamy awansują i zostają babciami" a dla dziadków: "Jest dziadek, jest impreza". Mam nadzieję, że będą zadowoleniLyanna lubi tę wiadomość
-
100krotka wrote:Oublier, prezenty dla Babci i Dziadka super.
Kiedy idziesz do szpitala?
Już w ten poniedziałek Akurat tak się złożyło, że wtedy moja mama ma dyżur i będzie siedziała ze mną do 19 a mój mąż nie idzie do pracy, więc będe miała towarzystwo. -
Wow,aż sama się stresuję, jakby to chodziło o mnie. W takim razie wykorzystaj jutro ostatnią taką niedzielę i liczę na jakieś newsy z porodówki.
Ja w poniedziałek mam wizytę, stresik jest,ale ciekawość bierze górę, strasznie jestem ciekawa jak wygląda teraz mój Dzidziuś i czy poznamy płeć już na 100%Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 stycznia 2018, 20:34
Nasze Dzieciątko 11t6d [*] -
nick nieaktualnyEdzia1993 wrote:Nie wiem czy to ta pogoda, ale zaczęłam sie stresować jak na poczatku ciazy czy na pewno wszystko bedzie ok. Czy ta heparyna dziala, czy.nie biore jej za mało itditd dostaje swirka a bylo tak dobrze...
-
Oublier, życzę udanej niedzieli! To pewnie będzie Wasz ostatni wieczór we dwoje - potem kolejne będą już we troje
No i w miarę możliwości daj nam znać co u Ciebie. Wszystkie będziemy czekać na wiadomości o Twojej księżniczce
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
Czara - nie robiłam. Pisałam do doktora, o moich watpliwosciach, mowil ze mam byc spokojna ze dawka jest w porzadku i mamy cAs na zwiekszenie dawki od III trymestru.
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
nick nieaktualnyCo do kurtki to ja już dawno przestałam mieścić się w swoją więc na początku grudnia wylicytowałam używana ciążową na allegro. Była wtedy za duża a Teraz już jest opieta ale jeszcze ma zamki po bokach które pozwalają ja poszerzyć. Super sprawa.
Oublier, jak ten czas szybko leci, trochę Ci zazdroszczę że niedługo utulisz swoją kruszynke trzymam kciuki i również czekam na wieści.
Ostatnio czytam Was, ale na pisanie jakoś czasu brak, wykończenia domu koniec co raz bliżej, także walczę w tym temacie. -
nick nieaktualnyEdzia1993 wrote:Czara - nie robiłam. Pisałam do doktora, o moich watpliwosciach, mowil ze mam byc spokojna ze dawka jest w porzadku i mamy cAs na zwiekszenie dawki od III trymestru.
-
Zaraz padnę z nerwów Torbę spakowałam do końca, zabrałam męża na zakupy, bo miałam ochotę na niezdrowe żarcie (a niech mam odrobinę przyjemności na finiszu).
Poprałam ubranka aby mąż miał co prasować...
No i dowiedziałam się, że szwagierka wymyśliła sobie aby urządzić 2 urodziny dla swojej córki na sali zabaw. Poinformowała nas o tym dzisiaj, tydzień później niż całą resztę, bo założyła, że i tak nie przyjdziemy. -
Oublier, nie będę Ci mówiła, żebyś się nie stresowała,bo sama będę umierać z nerwów jak dojdzie do tego momentu.;)Ale pomyśl sobie, że już niedługo przytulisz swoją Córunię.♥ Jakie imię wybraliście?
A ja, jak to w dzień wizyty, obudziłam się już po 7 i nie mogłam zasnąć,więc błąkam się po domu. K. jeszcze sobie smacznie śpi. Ogarnę się i idę na zakupy,zrobię jakiś obiad, żeby do 16 nie zwariować...
Trzymajcie kciuki, Dziewczyny.
100krotka, trzymam kciuki za wizytę!
Ja też dzisiaj wizytuję ale troszkę wcześniej, o 14 mam USG 3 trymestru. Może uda się zrobić jakieś ładne zdjęcie 3d, wcześniej takich nie miałam, bo mój gin nie ma usg 3d a na prenatalnych też było 2d (mimo że sprzęt mają). Kurcze, dopiero co jechałam przestraszona na pierwsze badania prenatalne a tutaj już 3 trymestr. Wg aplikacji ciążowej do terminu zostało mi 67 dni. A przy mojej cukrzycy poród prawdopodobnie będzie wcześniej. Heh, trzeba na poważnie myśleć o wyprawce
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
Trzymam kciuki za Was dziewczyny
Lyanna, życzę pięknego ujęcia na USG, żeby była cudna pamiątka dla Was
Oublier, mam nadzieję, że wszystko pójdzie dziś gładko i będziesz tulić już Waszą córeczkę
Ja czekam na wizytę w czwartek. Chciałabym usłyszeć jakieś wstępne potwierdzenie płci przez gin. I mam nadzieję, że będzie moja gin, bo mam wiele pytań, chciałabym móc wreszcie wiele kwestii wyjaśnić, bo to już połowa ciąży.
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Lyanna, trzymam więc kciuki,aby usg przebiegło pomyślnie.
Alphelia, mi też codziennie nasuwają się jakieś pytania i wątpliwości,a jak chciałam dziś wszystko spisać na kartce,to połowy nie pamiętam...chyba będę musiała zapisywać na bieżąco...
Czara wrote:Trochę dziwne, bo mi i ginekolog, immunolog, i hematolog kazali zrobić. Hematolog nawet co 6 tyg każe. Ale ja małą dawkę biorę - 0,4 wiec może dlatego? Niestety do końca ciąży będę musiała już to brać.
Ja Kochana biore dawke 0,2...
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
100krotko trzymam kciuki!!!
Outbiler - dzis wielki dzien! Ale jestem ciekawa jak sie rozstrzygnie.
Czara - teraz to już sama nie wiem co robic, ale na stronie czytałam, gdzie opisywali każdy rodzaj heparyby, ze kobietą przy tej mojej czyli Fragmin, kobietą do 100kg daje sie dawke 0,2 a w III trymestrze podwaja.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 stycznia 2018, 12:47
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc