kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
100krotko mamy dwa pokoje - 55m^2 w sumie.
Takze sypialnie urzadzam bardzo praktycznie zeby wszystkie meble zostaly dla Oliwki i ładnie wyglądały, lacznie z łóżkiem kupiliśmy łóżko z Ikei hemnes ktore rozklada sie i jest na dwoje, a bez rozkładania jest pojedyncze,, i wtedy Babelka bedzie sobie po prostu spała na.dwóch materacach jeden na drugim a my będziemy musieli isc do duzego pokoju, ale czego sie nie robi dla Księżniczki!
Zresztą na tym mieszkaniu wychowywalo sie piecioro dzieci...
Andzaiq dodam, dodam jak juz wszysyko bede miala gotowe i licze ze Ty tez sie pochwalisz - ja uwielbiam oglądać wnętrza! ))
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Edzia, nasze mieszkanie ma niecałe 52 m, więc metraż podobny. Też mamy 2 pokoje i teraz śpimy w mniejszym,ale też za jakiś czas przeniesiemy się do salonu. Dużym plusem naszego mieszkania są 2 balkony, jeden mniejszy, na który wychodzi się z kuchni(tam wieszam pranie) i od salonu mamy wyjście na duuży taras.
Nasze Dzieciątko 11t6d [*] -
U nas jest jeden balkon nie za.duzy w sypailni dlatego juz zamawiamy klamki do okien kluczem Dzieci maja rozne pomysły ZobacZcie sobie ta stronę:
http://www.jagodowykot.pl/kategoria-produktu/dziecko/tekstylia-dzieciece/
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Lyanna, jeszcze u Was się nie spieszy z łóżeczkiem, więc w porządku Niezłych masz teściów! To musi być ogrom tych ubranek, więc zakupy będziesz mieć z głowy
Edzia, no wyobrażam sobie ogrom Waszej pracy. Czekam niezmiernie na zdjęcia efektów końcowych!
Andziaq jak się obrażą to nie są naprawdę poważni Nie zawsze każda prośba musi się kończyć zgodą, a oni nie są w sytuacji z nożem na gardle, żeby mieli uznać to jako brak pomocy w ciężkiej sytuacji.
100krotka, Edzie no właśnie wiem, że są piękne Zakochałam się w nich od początku. Już mam upatrzony wzór, ale czekam jeszcze, bo może akurat będą jakieś promocje lub rabaty to coś zaoszczędzę Zobaczymy.
Edzia też muszę oblukać tę stronę co wysłałaś, bo wygląda przyjemnie na pierwszy rzut okaWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 17:39
Edzia1993 lubi tę wiadomość
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Oublier cudowne zdjęcie
Małgosia Pozdrawia
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0c2c35780d33.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2018, 18:56
Edzia1993, Kajula, Haana, 100krotka, Lyanna, Alphelia lubią tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Oliwcia, cudna ta Twoja córeczka
Edzia1993 wrote:Lyanna 7kg?! O jacie... to sie rodzice postarali, a jak w Twoim guscie sa czy tak sobie?
Dzisiaj przyszedł leżaczek Tiny Love 3w1. Trochę się bałam, bo kupiłam używany na olx ale jest w dobry stanie i wszystko działa
Edzia1993 lubi tę wiadomość
06.2016 [*] Aniołek 6 tc -
andziaq wrote:Oublier, pięknie. a jaki koszt takiej sesji?
My płaciliśmy 350zł. W pakiecie możemy wybrać sobie 10 zdjęć, które zostaną obrobione + możemy dokupić kolejne zdjęcia za 30zł sztuka.
http://czarnasosna.com/ -
Hej Dziewczyny, witamy się z Wami w lutym i na półmetku.:)Wierzyć się nie chce, że już połowa ciąży za mną,a za drugie tyle Szymuś już będzie na świecie.♥
Życzę Wam miłego dnia,a ja zabieram się za składanie choinki. Pora szykować się do Wielkanocy.Edzia1993, Lyanna, Alphelia, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
100krotko zazdroszcze figury Ty po ciąży wiele nad soba pracować nie będziesz musiała. Wlasnie sobie weszlam zobaczyc siebie w 19tyg i mialam gdzies cztery, pięć razy wiekszy brzuszek.
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Dziewczyny,dziękuję za komplementy. Faktycznie jak na 20 tydzień to mnie mało,ale podejrzewam, że teraz dopiero zacznę przybierać.
Andzia, ja w 32 tygodniu pewnie też będę bałwankiem.
Posprzątałam salon,łącznie z myciem podłogi i czuję się jak po przebiegnięciu maratonu...Jeszcze trochę i sprzątanie będzie musiał przejąć mąż.
Za cztery dni wizyta - 05.02 - po przeszło miesiącu nie umiem się doczekać, a jak u Was kiedy się wwizytujecie, bo zawsze jakoś w jednym czasie miałyśmy?
Mam nadzieję na ładne zdjęcia
Ja pisze pracę, a tak mi się nie chce...
ide sobie zrobić maseczkę może zniweluje troche moje wypryski... ble!
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Oublier księżniczka cudowna. Wycalowala bym całą
Oliwcia Malgosia jaka już duża dziewczynka.
100krotka Jakbym siebie widziała na półmetku
Jeśli chodzi o wizytę to My dziś po. Nadia waży 612 gram oczywiście leży w swojej ulubionej pozycji czyli posladkowo. Przez to lekarz powiedział że wymiary sa trochę mniejsze niż powinny być gdyby była ułożona prawidłowo. Jutro idziemy na krzywą cukrową i resztę badań zaleconych. A w sobotę lecę do Norwegii na tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 14:39
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
Kajula masz jakieś zdjęcia?
Skąd plan na tygodniowy wyjazd do Norwegi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2018, 15:04
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Kajula Ty nadal taka chudziutka, ja przy Was czuje się jak hipcio!
Nie widziałam Twojego partnera - ale dobrze, że do Ciebie będzie śliczna po mamusi! ))) u mnie każdy mówi, że cały Łukasz i szczerze mówiąc jak patrze na te zdjęcia 3d 4d to siebie w ogóle nie widze i faktycznie zauważyłam, że nosek ma typowo po tatusiu, tylko nie wiem skąd takie duże usta - o to ewidentnie widać, a my mamy takie standardowe, ale wiadomo takie zdjęcia jeszcze niczego w stu procentach nie oddają. ZObaczymy w poniedziałek podobno juz ma być widac buziuchne dużo lepiej ale zobaczymy czy mała będzie skora do pokazania się
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Moja mama mieszka w Norwegi a dziś ma urodziny. Przyjazd w sobotę to prezent niespodzianka
My 15 lutego idziemy na usg 3d wtedy się okaże czy faktycznie Nadia do Mnie podobna. Mój facet przystojny jest dla Mnie oczywiście ale ma wąskie usta. Górna warga bardzo schowana a dolna proporcjonalna do Niej ale ciut większa. Ja mam usta duże pełne za to nosy mamy identyczne z Marcinem. Jeśli chodzi o dziewczynkę to bd piękna z takimi pełnymi ustami
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r