kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
A ta promocja w Lidlu nie jest od 22 lutego? Tak mi się jakoś wydawało.
https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?id=492&week=2Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2018, 11:24
-
Oublier wrote:A ta promocja w Lidlu nie jest od 22 lutego? Tak mi się jakoś wydawało.
https://www.lidl.pl/pl/Asortyment.htm?id=492&week=2
W Polsce tak, w Niemczech od dziś ale i tak macie inne produkty niż my
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny Widziałam,że pisalyscie trochę o pracy. Moja umowa skończyła się w październiku także po porodzie mogę liczyć tylko na kasę z opieki. Ale najważniejsze,żeby mała była zdrowa a reszta się ułoży Ja też zmieniłam pracę zanim zaszłam w ciążę. Zwolnilam się na koniec maja a jakoś na początku września zaszlam w ciążę i też uznałam,że to dzięki zmianie pracy Wczoraj byliśmy na usg 3/4d bardzo jestem zadowolona ale niestety Nadia nie chciała współpracować Ciągle się zasłaniala. Koty były na sterylizacji i kastracji zaczynają po malu dochodzić do siebie. Zastanawiam się czy nie podać koteczce czegoś przeciwbólowego bo widzę,że się męczy bidulka ciągle chodzi z otwartym pyszczkiem.
Wrzucam zdjęcie naszej niuni
100krotka, Oublier, Edzia1993, Alphelia, Lyanna lubią tę wiadomość
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
Hej Dziewczyny, ja żałuję,że nie mam nigdzie w pobliżu Lidla...
Dzisiaj jedziemy odebrać moje tabletki prenatalne do apteki w centrum handlowym i już nastawiłam męża,że przy okazji chcę wejść do H&M-u kupić trochę ciuszków dla Młodego. Już się nie mogę doczekać.
A paczka z Allegro wciąż nie dotarła...od 3 dni nie może dotrzeć z sortowni, już pisałam w tej sprawie do sklepu, z którego zamawiałam.Może coś załatwią, bo ja wczoraj cały dzień dzwoniłam na sortownię,ale oczywiście nikt nie odbiera...
Kajula, tak z ciekawości, ile płaciłaś za to usg? Ja za miesiąc też chcę się wybrać,a jestem ciekawa ile taka przyjemność kosztuje.
A zdjęcie super, wyraźnie widać buźkę(szkoda tylko że nie całą).
Nasze Dzieciątko 11t6d [*] -
nick nieaktualnyJa się zastanawiam nad zamówieniem paru ciuszków stąd https://www.patpat.com/ są takie śliczne
100krotko, ja obecnie w pobliżu nie mam żadnego sklepu trzeba za każdym razem wziąść w auto, tak czy siak więc nie masz najgorzej hehe
Kajula, też uważam że praca pracą, ale dziecko jest teraz najważniejsze, a pracę jakąś zawsze się znajdzie. -
Ja też jakiś czas temu patrzyłam na tą stronę,ale przeraża mnie w płacenie w innej walucie niż nasza. Nie ogarniam tego.
A to moje dzisiejsze zdobycze:
Pierwszy zestaw jest z FF,a cała reszta z HMu.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2018, 15:34
Lyanna, Edzia1993 lubią tę wiadomość
100krotka u Mnie w mieście Gorzów zapłaciłam 280zł razem z filmem na cd. Chociaż podobno 280 samo badanie z pełną oceną anatomii malucha +30zł za płytę. Chyba jakieś promo mieliśmy
Andziaq: Dokładnie tak jak mówisz. Najważniejsze,że malutka zdrowa a pracę się znajdzie w odpowiednim czasie tym się akurat nie martwię wgl
Byłam dziś U swojego gina na monitoringu szyjki. Niestety jestem uziemiona Szyjka jest na granicy normy. Mam leżeć jedynie mogę iść do wc. Mogę zapomnieć o gotowaniu obiadu a o sprzątaniu to mogę tylko myśleć ahh Nie wiem jak to przeżyje. Jeśli dalej bd źle to zakładamy krążek.
Nasz Aniołek 10tc [*] 10.05.2013r -
A początkowo ile miałaś? Ja ostatnio miałam właśnie pierwsze usg szyjki i moja szyjka ma 3,5 cm.Lekarz mówił, że wszystko w normie,ale czytałam właśnie,że trzeba to kontrolować,bo niewiele trzeba żeby zaczęła się skracać.
Kajula urocze zdjęcie małej uważaj na siebie teraz, współczuję, że musisz przejść na ten leżący
100krotka bardzo fajne zdobycze Ja na razie patrzyłam na ogłoszenia z używanymi ciuszkami, ale jakoś jeszcze nic mi tak nie wpadło w oko.
Zamówiłam dziś łóżeczko i przewijak z Woodies i zrobiłam w programie graficznym zestaw obrazków do kącika Lilki Sprawia mi dużą przyjemność robienie takich rzeczy
Szyjkę najlepiej kontrolować co wizytę u lekarza. Mnie najpierw bada na fotelu, a później mierzy dopochwowo. Kajula, leż i się nie przemęczaj. Bierz to co lekarza każe i powinno być dobrze. Dasz radę.
Odnośnie ubranek to moja mama znalazła fajny lumpeks. Ciuszki są po 3 zł, ale głównie wycenione. Niektóre firmówki. Mam pełno fajnych pajacyków za grosze, jak będą ładnie wyprane to pokażę. Uważam, że na sam początek nie opłaca się kupować nowych ciuszków, bo dziecka i tak raz dwa z nich wyrośnie. Ale też mam coś z nowych rzeczy, bo jak w sklepie się spodoba to kupuję.
Dużo jest ogłoszeń na olx, ponoć fajne są rzeczy z firmy next.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2018, 09:03
-
Kajula, to uważaj teraz na siebie, masz leżeć i pachnieć.
Co do ciuszków używanych, to przeglądałam wiele razy,ale też nic mi nie wpadło w oko.
Miałam tak okropny koszmar, że jak się obudziłam to myślałam, że popłaczę się ze szczęścia że to tylko zły sen...
Ja właśnie mam ciuszki z Nexta i są bardzo fajne Na pewno porządne i super jakość. A jak nie znajdę niczego fajnego i taniego gdzie indziej to stamtąd zamówię.
Też miałam koszmar... ostatnio śni mi się najpierw jakiś miły sen typu, że jest już dziecko na świecie i się nim zajmuje - nie umiem wszystkiego, ale jakoś idzie A potem jakiś koszmar, że się z kimś tak strasznie kłócę, a jeszcze jestem w ciąży i boję się, że coś się stanie dziecku albo przedwcześnie urodzę. Ale w tej ciąży też już miałam takie koszmary, że jak się przebudziłam to dosłownie płakałam, bo jeszcze miałam te nieprzyjemne emocje ze snu.
nick nieaktualnyMi na szczęście nic się takiego nie śni. Ale już mi strasznie ciężko. Chwilę postoje a później stopy bolą mnie jak nie wiem, nie mogę znaleźć na ten ból sposobu.
Ostatnio jak z kimś dłużej rozmawiam to też że tak powiem sapie zastanawiam się jak ludzie mający duża nadwagę mogą to wytrzymać.