Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCześć!
APrzybylska dokładnie z tym celem to fajnie założyłaś jest kameralnie, kulturalnie i miło.
Nie martwcie się, tu nie będę pisać nic chamskiego.
Dziewiec.zero ale wypasiona lista!!! A ja jakoś szybko załapałam cykle, bo miałam starszą siostrę na ogólnym chyba już będzie spokojniej.
Tęskniąca piękne zdjęcie! Jak Ci fajnie, że Dzidzię czujesz!!!
Dreamnes a jaki ma?? Bo u mnie 150.
Rene a Ty jak??? U mnie dziś w planach hybrydy na stopach:-) bo na rękach coś paznokcie mi się kruszą. Może krótkie zrobię.
APrzybylska u mnie Mąż też ma problem ze snem:-P no ciąże przechodzi równo ze mną. Wczoraj mi oświadczył, że widać po mnie, że już grubsza jestem. Bo jak tyję nie mam brzucha:-P a rano znowu normalnie wyglądam.
A co działasz dziś?
Mnie też coś bolało a już przeszło, oby to było tymczasowe.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 08:56
-
Ja mogłabym stworzyć listę rzeczy do zrobienia na dziś i do końca tygodnia. Niestety w trakcie remontu sypialni mam małe pole do popisu, a wszędzie jest bałagan. Co posprzątam to zaraz nakurzy się od nowa.
Ale jest w miarę ciepło, więc może w końcu balkon
Rene w takim razie nóżki do góry i odpoczywaj
Tusia zgadzam się z Tobą w 100% kultura jest bardzo istotna w kontaktach międzyludzkich czy to osobiście, czy w sieci.Magdzia85F, Tusianka lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
położyłam się przed kompem i korzystam z chwili spokoju,póki mogę
Magdzia moje paznokcie bardzo się wzmocniły i zauważyłam że szybciej rosną,od jakiegoś czasu zastanawiam się czy by sobie z nimi coś nie zrobić
Długo jesteście użytkowniczkami forum?Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Już doczytałam o Rene:-)
Tusianka racja!!! I Ilona też
A co dziś na obiad??? Nie mam pomysłu. No i nie mogę nic pieczonego, tak mi śmierdzi kurczak z piekarnika! Tzn.ciasto mogęTęskniąca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHehe świetnie zrobił zakupy:-) chyba sam zadecydował
Ja jestem kwiecień/maj. Ale na innym forum jestem od kilku ładnych lat. Tylko tam jest moderator i pilnuje.
Mnie paznokcie szybko rosną, ale się zadzierają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 09:18
-
Jak mojego wysyłam na zakupy to zawsze pisze SMS lub kartkę, zapomina poprostu i lepiej nie robic zbędnego smrodu przy tym. Ja zaraz wyjmę nogi kaczki lub gęsi jak wylosuje i upieke bo ostatnio była spina, ze miesa nie było na obiad :o ale tak wychodza problemy w pracy lub za duzy stres. Ja na forum weszłam jak zaszłam w ciąże, Facebooka nie mam od prawie 2 lat i dopóki nie bede musiała czegos reklamować pozostanę "nikim". O ja zrobie ciasto francuskie z gruszkami ale to na ciepło jak moj przyjedzie bo wtedy sa najlepsze . No i jakas zalewajkę bym zjadła moze fasolka szparagowa bo mam je multum w zamrażarce i do tego warzywa korzeniowe.
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa tak, jak Ilona albo kartka, jak rusza z domu albo SMS, jak z pracy wraca.
Mam Facebook, długo już. Mój Mąż też, wchodzi tam raz na pół roku:-P
A ja miałam zrobić sernik, tylko nie wiem, czy królewski, czy karmelowy. Oba pyszne.
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry,
a propos edukacji - ja jestem po katolickiej szkole średniej (choc nie z katolickiej rodziny), gdzie oprócz nauki, dostałam tez solidna porcje wychowania. Mialam 4 osoby w klasie o profilu biol-chem. Poziom nauki wysoki, jak na prywatnych korepetycjach. Ponadto, miałam przedmiot, który w świeckich szkołach też chyba jest -"wychowanie do życia w rodzinie", z tym, że nikt z tego nie śmieszkował, traktowaliśmy go poważnie, mieliśmy kartkówki z kobiecego cyklu i z spermatogenezy ( do dzis pamietam niektore pytania - dlaczego jadra sa na zewnatrz ciala ?, co to jest kapacytacja? ) Co prawda w pozytywnym swietle byla przedstawiana antykoncepcja "naturalna" a w gorszym tabletki, wkladki itd., no i liczylismy zawsze dni plodne a nie te nieplodne...ale wiadomo - taka szkola.
Uczac sie tam zawsze mowilam ze wolalabym, zeby moje dziecko bylo "normalne"...tzn, chodzilo na imprezy, czasem na wagary i mialo 30 kolegow w klasie , ale teraz zmienilam zdanie...to byla najlepsza szkola na jaka w zyciu moglam trafic, przekazala mi nie tylko wiedze ksiazkowa ale rowniez nauczyla duzo z zycia.
dzis bylam na badaniach krwi przed kolejna wizyta, wstalam i juz bylam zmeczona, teraz wrocilam i musialam sie polozyc, chcialabym skorzystac jeszcze z pogody i odwiedzic dzis park, jak znajde sily. Choc z tylu glowy slysze glos - papierki, praca, terminy...bbbuuu...
pomyslu na obiad jeszcze brak
Milego slonecznego dnia zycze wszystkim
Magdzia85F, Rene, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTęskniąca też chodziłam do katolickiego liceum. Tylko u mnie było 17 osób w klasie. Przedmiotów bardzo dużo. I poziom też wysoki. Też nie imprezowałam, na studiach się nadrobiło.
Do piątku ma być pogoda. My jutro z Mężem pospacerujemy, bo samej mi tak dziwnie, nawet nie ma do kogo buzi otworzyć.
Rene lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Ja tak, jak Ilona albo kartka, jak rusza z domu albo SMS, jak z pracy wraca.
Mam Facebook, długo już. Mój Mąż też, wchodzi tam raz na pół roku:-P
A ja miałam zrobić sernik, tylko nie wiem, czy królewski, czy karmelowy. Oba pyszne.
Karmelowego nigdy nie jadłam... -
Magdzia85F wrote:Tęskniąca też chodziłam do katolickiego liceum. Tylko u mnie było 17 osób w klasie. Przedmiotów bardzo dużo. I poziom też wysoki. Też nie imprezowałam, na studiach się nadrobiło.
Do piątku ma być pogoda. My jutro z Mężem pospacerujemy, bo samej mi tak dziwnie, nawet nie ma do kogo buzi otworzyć.Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Sernik krolewski najlepszy Oj, dawno juz nie jadlam, moze jak bede w PL to bede miala okazje
U mnie remont szaleje, czesc okien juz zrobiona, reszta jak dobrze pojdzie dzis ma byc a od jutra rana malarz wchodzi- juz bym chciala miec to z glowy, bo ciezko sie zyje w walizkach
Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry
Ale żeście naskrobaly, gaduly jedne
Rene noc przespana, mały dziś wstał przed 8. Normalnie szok
Co do ruchów to ja wczoraj wieczorem coś czułam, nie wydaje mi się żeby to były jelita
Dzisiaj mamy w planach jeździć za kanapa bo musimy kupić.
A jutro wizyta, już się doczekać nie mogęTęskniąca, Magdzia85F, APrzybylska, Rene lubią tę wiadomość
-
Jestem na forum podobnie jak Magdzia kwiecień/maj - po pierwszej straconej ciąży miałam trochę obsesję i stwierdziłam, że stanę na głowie i się uda i się udało
Facebooka mam już całkiem długo, ale jest na nim teraz tyle spamu, że loguję się na sekundę i wylogowuję, bo mnie wkurza. Równie dobrze mogłabym go nie mieć. Jestem bardziej za osobistymi kontaktami
Widzę, że wiele nas łączy - ja liceum salezjańskie , ale wychowanie do życia w rodzinie prowadziła u nas bibliotekarka, która zazwyczaj coś czytała, a my no cóż ...
Ja mam jeszcze fasolową z wczoraj i zaraz pakuję manele i uciekam na pogaduchy do siostry i mojego pięknego siostrzeńca. Wiecie jak on się już uśmiecha, małe cudeńkoTęskniąca lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyRene http://www.mojewypieki.com/post/sernik-banoffee
Pyszny jest
Oj tak, jak będę z Dzidzią chodzić, to będę Jej gadać. Z mojej siostry Małą jak chodziłam, to nadawałam Jej jak głupia.
BP królewski to klasyka:) uwielbiam. W ogóle serniki są pyszne. Chyba najlepsze ciasta.
O to malarz, jak wchodzi to coraz bliżej końca! A jak u Ciebie pogoda?
Tęskniąca za mną sernik chodzi od 3 tygodni
Elka hello!!! u mnie raz smyrało a już nic nie smyra. Ech... Na którą jutro wizyta?
APrzybylska no ja też się zapisałam tu po stracie.
Fajnie Ci, że masz blisko rodzinę. Ja mam daleko i w sumie, to trochę, jak kołek sama siedzę ;/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 10:10
-
Ellka wrote:Dzień dobry
Ale żeście naskrobaly, gaduly jedne
Rene noc przespana, mały dziś wstał przed 8. Normalnie szok
Co do ruchów to ja wczoraj wieczorem coś czułam, nie wydaje mi się żeby to były jelita
Dzisiaj mamy w planach jeździć za kanapa bo musimy kupić.
A jutro wizyta, już się doczekać nie mogę
na którą masz jutro wizytę?