Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
cześć asiq i Wy
u mnie dzień się zaczął bardzo dobrze, obudziłam się sama z siebie i się wsypałam, obudziłam męża, zrobił śniadanie i wtedy się zaczęło... sąsiad i jego wiertarka uroki mieszkania w bloku
dzisiaj najchętniej skręciłabym meblościankę Maleństwa, która w końcu dotarła do nas ale mam zakaz od Męża i Mamy więc chociaż książki rozpakuję i poukładam na półkach po ostatniej fazie przeprowadzkiKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
pomarańczka_33 ja też najchętniej już bym ogarniała pokój malucha, bo aktualnie jest tam rozpier...wszystko xD
Ale czekamy aż stolarz zrobi nam meble do salonu, żeby móc większość rzeczy z małego pokoju tam umieścić
I będzie wtedy akcja!pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Witam wszystkie Mamuśki Jak Wam mija sobota? Emily jaki śliczny brzuszek czekamy na ciekawostki z warsztatów.
Asiq witaj wśród nas, mam nadzieję, że znajdziesz tu swoje miejsce
Od rana forum i z resztą cała strona nie daje mi dodać postu, zawiesza się i wyskakują błędy masakra ... ale w końcu dotarłam aż tutaj, więc chyba się uda coś napisać.
Ja od 7 już przerzucałam się z boku na bok, a wstałam przed 9. Potem śniadanko, wypad do Komfortu po wykładzinę do sypialni, sprzątanie, pranie, naczynia ..., próbowałam pomalować sufit w wc (jak malowałam płytki, to się pomazał), ale stanie na drabinie mi nie posłużyło i teraz znowu boli mnie podbrzusze, czuję takie ciągnięcie i napinanie, więc zaległam na kanapie
U nas dziś pogoda jesienna, ale ciepło. Mąż dzielnie walczy w sypialni, niestety trochę hałasuje.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Magdzia85F wrote:https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e2fcfff2cd3f.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/fd75cd05d4ed.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/481587ae9864.jpg
Moje zakupy. Wiem, że duże, ale lubię takie, no i mam na długi okres ciąży:-)
1. Te wygodne spodnie,
3. Moje zwykłe legginsy
Koszulo-sukienka i sweter oversizeMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Też lubię takie luźne. A ostatnio jest mi we wszystkim tak strasznie niewygodnie, że nie wiem co ubierać. W domu nawet stanika nie zakładam, a potem ma wyrzuty, bo biust niedługo będzie obijać się o kolana ;/14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
asiq wrote:Witam się i ja:) do tej pory tylko podczytuje, ale myślę, że czas się przywitać. Termin na 31.03 ale bliżej mi jednak do was niż do marcowek
widzę, że kilka was jest ze slaska pytanie do was jakiego lekarza polecacie? Szczególnie z okolic Gliwic
Cześć asiq. Jeżeli chodzi o Gliwice-nie potrafiłam zaufać żadnemu lekarzowi stąd. Chodzę do Zabrza do dr Tomasza Kowalskiego. Przyjmuje niedaleko Schenkera i bardzo polecam. -
APrzybylska wrote:Też lubię takie luźne. A ostatnio jest mi we wszystkim tak strasznie niewygodnie, że nie wiem co ubierać. W domu nawet stanika nie zakładam, a potem ma wyrzuty, bo biust niedługo będzie obijać się o kolana ;/
-
APrzybylska wrote:Też lubię takie luźne. A ostatnio jest mi we wszystkim tak strasznie niewygodnie, że nie wiem co ubierać. W domu nawet stanika nie zakładam, a potem ma wyrzuty, bo biust niedługo będzie obijać się o kolana ;/
Ja zainwestowałam w dwa biustonosze: jeden sportowy ale z miseczkami z HM a drugi z Triumpha - gładki, bez fiszbin i szwów. Ja tez w zwykłym nie potrfie juz chodzic. Róznica jest kolosalna - kazdemu polecam
-
ja w domu to tylko bez stanika siedzę, no, chyba że jacyś goście mają przyjść to się poświęcam
ale odkąd mi zaczęły rosnąć (na co dzień rozmiar "orzeszka" :p ) i boleć przy tym to jak tylko nie muszę to się nie bawię w stanikiKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyDziękuję Rene:-)
A ja chodzę cały czas w biustonoszu. Kupiłam w Triumph taki z mięciutkimi miseczkami. Ale ogólnie piersi nie bolą. Są wrażliwe sutki, ale tak to ok. No i przy obecnym rozmiarze E, wolę nie zdejmować.
Podobno sportowe biustonosze są super.
Emily ładny brzuszek! Daj znać jak po warsztatach. -
Ja sportowym stanikom nigdy nie ufałam
od wielu lat jestem wierną miłośniczką Triumpha i w innych nie chodzę. Przed ciążą rozmiar D, teraz E. Jak zaczęły się powiększać, to uznałam, że muszę je więzić, żeby za bardzo nie obwisły. Gdy chodzę bez stanika mój mąż chodzi i powtarza: "o cycki"
Tylko, że mi po prostu wszytko na skórze przeszkadza. Czuję się jakbym oddychać nie mogła. Dziś dwa razy spodnie zmieniałam. Macie tak czasem?Magdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualny
-
APrzybylska wrote:
Tylko, że mi po prostu wszytko na skórze przeszkadza. Czuję się jakbym oddychać nie mogła. Dziś dwa razy spodnie zmieniałam. Macie tak czasem?
Nie aż tak bardzo, żebym się przebierała, ale tak, jest coś w tym. Najgorsze są skarpetki - w nich jak za karę, bez nich zimno nie do wytrzymania....
-
Magdzia85F wrote:APrzybylska też od kilku lat Triumph. Noszę też D albo i C.
Mój jak zobaczył biust po kilku tygodniach ciąży, to stwierdził, że mam armaty!
Nie mam tak. Ale mam wysypkę na brzuchu. I swędzi.
Magdzia skąd wysypka?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Hej kochane ja znowu z doskoku:) zgłosiłam w pracy, i nie zwolnili mnie fajnie wyszło nie muszę się już kryć w dodatku dzisiaj mieliśmy rozpoznanie płci i bedzie syn:) bardzo ruchliwy więc można było dobrze popatrzeć co tam ma między nogami:)
APrzybylska, Magdzia85F, Rene, Ilona92, Tusianka, Tęskniąca lubią tę wiadomość