Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Może jakis produkt spożywczy ?
Musisz poobserwować.
No w wawie na pewno jest sporo takich zajęć, ale nie u mnie w mieście
Co lubie u mojego? Dłonie, ramiona i jego podłużne oczy nienawidzę włosów feeee, nie daj Bóg musze wyciągać je ze spływu od prysznica nie ma nakazu golenia, ale jakos to nie dla mnie, a no i gładka klata bez włosów
Emily dasz rade, będziesz co najwyżej bobasa zasłaniać piersią
Pchle mogłas przynieść ze sklepu, spaceru.Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
I dziewczyny bardzo wazna zasada przy kp!
Nie dajcie sobie wcisnac, ze nie dacie rady karmic piersia, bo macie za male piersi, za male/duze brodawki, za male/za duze/wklesle sutki.
Dziecko nie zna innych piersi tylko te Wasze! I ono dostosuje sie i nauczy pobierac pokarm z takich piersi jakie dostanie
I po raz milionowy polecam blog Hafija - fo czytania dla Was, dla Tatusiow i calego najblizszego otoczeniaIlona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene
Agii B to bardzo wygodny rozmiar. I wg mnie przy większym biuście wyglądam bardziej ociężale.
Emily dobre z tymi poduszkami co do kp chyba bym przywaliła, jakby mi ktoś powiedział, że moje cycki są kiepskie. Do tego są stworzone!
Ilona OOo klata bez włosów, dokładnie! Mmm
Popatrzę na te kursy, na fejsie pewnie jest dużo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 19:32
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Emily89 wrote:I dziewczyny bardzo wazna zasada przy kp!
Nie dajcie sobie wcisnac, ze nie dacie rady karmic piersia, bo macie za male piersi, za male/duze brodawki, za male/za duze/wklesle sutki.
Dziecko nie zna innych piersi tylko te Wasze! I ono dostosuje sie i nauczy pobierac pokarm z takich piersi jakie dostanie
I po raz milionowy polecam blog Hafija - fo czytania dla Was, dla Tatusiow i calego najblizszego otoczenia
w moim przypadku problem z tzw płaskimi brodawkami sam się rozwiązał dziecko pięknie mi wyciągnęło sutki podczas karmienia:-)wielkość piersi nie ma znaczenia bo mleko produkuję się na bieżąco:-)
-
Magdzia85F wrote:Rene
Agii B to bardzo wygodny rozmiar. I wg mnie przy większym biuście wyglądam bardziej ociężale.
Emily dobre z tymi poduszkami co do kp chyba bym przywaliła, jakby mi ktoś powiedział, że moje cycki są kiepskie. Do tego są stworzone!
Ilona OOo klata bez włosów, dokładnie! Mmm
Popatrzę na te kursy, na fejsie pewnie jest dużo.
-
Agiii37 - nikt nie doświadczył tego co Ty, więc nikt nie ma prawa Cie oceniać.Poz tym jestesmy tu po to, by sie wzajemnie wspierac. Jestesmy z Toba - teraz bedzie dobrze
"Droga do Leszka" - rozwalila dzis system...haha
Ja z biustnoszowego rozmiaru przeszłam z 70B na 75-80D...a to dopiero poczatek.
Dzis mi znajomi powiedzieli, ze przytyłam..haha...no raczej - teraz mam do tego prawo...oczywiscie byli to "nieswiadomi znajomi"Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Agii - moim osobistym zdaniem na tym świecie nikt nie ma co kogo oceniać, moja opinia wynika z mojej wiary, oceniać nas będzie kto inny i kiedy indziej
Co lubię u facetów? może to się wydać dziwne ale ręka z zegarkiem na mnie działa poza tym włosy mojego faceta i plecy
co do chustonoszenia to jestem bardzo zrażona, bo moja siostra i jedna kumpela po prostu zesfiksowały na tym polu a dla mnie co za dużo to niezdrowo więc absolutnie siebie w tym nie widzę poza tym jestem tradycjonalistką i kocham wózki
Magdzia, co do krostek na brzuchu - ja mam i na brzuchu i na wewnętrznej stronie ud i nie jest to nic innego jak najzwyklejsze potówki
Zajęcia, warsztaty i kursy to pewnie fajna sprawa i z jednej strony poszłabym na coś takiego le z drugiej boję się że trafię na fanatyków, których niestety nie brakuje a ja jestem raczej za podejściem zdroworozsądkowymEtoilka lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
asiq wrote:Dziękuję za miłe powitanie.
Ja tez w domu siedzę bez stanika, strasznie mi przeszkadza nawet sportowy, mam nadzieję, że piersi za bardzo nie ucierpią na tym.
AnaMarie a wiesz już gdzie chcesz rodzić?
Hej asiq. Tak wiem-zabrze na zamkowej. Kilka koleżanek tam rodziło i były zadowolone, ja też byłam pod wrażeniem całego budynku opieki i sprzętu. Widziałam w necie kilka negatywnych opinii ale mimo wszystko wybrałam to miejsce. Mój lekarz tam stacjonuje i bardzo mi zależy by doglądał wszystkiego -
Kurde do porodu musze wybrać szpital 3 Stopnia referencji k. Mam cukrzyce i nie kazdy szpital wie jak dzialac , wiec czekać mnie bedzie koczowanie w wawie przed terminem bo tam sa 3 szpitale. W moim mieście jakis nie nam zaufania. Ja uwazam, ze wszystko , ale z umiarem
Co do zajęć nikt nie wymusza na Tobie podejścia prowadzacych , jesli masz dzueci to wiedze jakis posiadasz, zreszta mili jest spotkać kobiety w tej samej sytuacji zyciowejWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2017, 21:17
-
no ja właśnie nie mam dzieci to nasze pierwsze
dlatego coś by mi się przydało takiego
a ze szpitalem ciągle mam problem, znaczy z wyborem ;] jakbym mieszkała w małym mieście to byłby jeden i po problemie ale w stolicy wybór za dużyKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Kolezanka z Warszawy rodzila na Starynkiewicza i byla bardzo zadowolona...
A co do warsztatow - ja tez sie nie zgadzam z wieloma tresciami i wtedy smieje sie pod nosem ale wiele z nich jest bardzo wartosciowe - jak wspomniana wczesniej pierwsza pomoc czy przewozenie dzieci w samochodzie...pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Czesc! Pozdrawiam cieplo z nad morza- udalo sie w koncu wybrac do rodzicow
Agi- przede wszystkim, wyrazy wspolczucia, ze sie w takiej sytuacji znalazlas. Nawet nie chce sobie probowac wyobrazac twojego bolu trzymam kciuki za ciebie!
U mnie wiekszosc rodziny sie wczoraj dowiedziala, bo na chrzcinach bylismy znikam dalej pracowac nad waga- rodzinka rozpieszczaWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 08:49
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPomarańczka ja z Piastowa, więc raczej blisko;-)
A w Pruszkowie nie chcę!
O zazdroszczę śniadania. Mój z tych, co do kuchni wchodzi po to, żeby się zgubić
Ale teraz jak wstanę, to muszę poczekać że śniadaniem, bo mi niedobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 09:28
-
Magdzia, żona mojego kolegi z pracy jakieś 2 m-ce temu rodziła w Pruszkowie i oboje byli bardzo zadowoleni a no i też są z Piastowa
a co do Męża i kuchni - mój nie stronił ale wolał jak ja gotuję, ale odkąd jestem w ciąży i te moje samopoczucie takie raczej kiepskie to szaleje sam co prawda serce mi się kraje jak tam czasem zaglądam i widzę jak MOJA kuchnia wygląda ale teraz przymykam na to okoMagdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Emily89 wrote:Hej dziewczyny!
Udanej niedzieli
Takie pytanie - planujecie się w ciazy szczepic przeciwko grypie? Podobno wg polskich i amerykanskich zalecen szczepienia te sa wskazane dla kobiet w ciąży.
ja się nigdy przeciw grypie nie szczepiłam i teraz też o tym nie myślę, grypę miałam może ze dwa razy w życiu, mnie się bardziej imają wirusówki i anginy czyli gardłowe sprawyKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyPomarańczka pewnie ten nowszy szpital, bo są dwa. Z resztą na Starynkiewicza znam budynek, kojarzę lekarzy.
Chociaż ten nowy Banacha, jak już pisałam, to moje marzenie, ale nie mają z NFZ jeszcze kontraktu:-(
No ja jak źle się czułam, to nie gotowałam. Ale u mnie to nawet jak się kiepsko czuję, to coś zrobię do jedzenia. Raz po szpitalu, to Mąż w kuchni 4 dni rządził. I dało się zjeść. I zupę zrobił, pod moim nadzorem;-) ale wtedy tylko byłam w stanie dojść do WC.
Emily nie szczepie się. Nigdy nie szczepiłam się przeciwko grypie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2017, 09:58