Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Cos wiem na temat dawania. U mnie jedno nigdy nic nie wypomniało, a ojciec do tej pory ze mu studia płacił...ja nie lubie brac bo jak to kaczucha powiedziała nie lubie sytuacji gdy ktos o tym wspomni, ze ja dałem bla bla:/ mize poprostu chwile sie wstrzymajcie z remontem? Chyba, ze macie zburzone cos i trzeba to pozbierać do kupy?
Hmm co do partnera to ja tak mam... libido mam na minusie, az przykre . Nic na mnie działa by pobudzić libido:/ -
Magdzia85F wrote:Tęskniąca a czemu chcesz mieć niespodziankę?
Zawsze chciałam zrobić sobie niespodziankę, to takie magiczne...tylko ciężko kupić neutralne ciuszki i inne gadżety, no i ciekawość mnie zżera, myślę, że do połówkowych podejmę decyzje, czy chce wiedzieć. Wiem, że bardzo trudno będzie mi wytrzymać te prawie pół roku i czy dam radę być aż tak cierpliwa. Ojciec dziecka też powiedział "OK" jak stwierdziłam, że chyba nie chce wiedzieć, więc w razie czego miałabym wsparcie..oj ciężki orzech do zgryzienia
-
Ilona92 też cię kuje w pipce? Kurcze leżę i szukam informacji skąd to bo też coś mnie chwyciło i od godziny się zastanawiam dlaczego. A lekarz już nie przyjkuje, no nic do poniedziałku muszę wytrzymać. Auto sprzedaliśmy więc na wizytę jadę busem ale powiem wam że i nam ma powiedzieć dottoro jaka płeć. Czuję że będzie baba. I to gorsza ode mnie
-
Tęskniąca - można dostać sliczne uniwersalne ciuszki na ten pierwszy czas, po prostu omijasz sukienki
My pomimo, że znamy płeć to i tak wyprawkę robimy uniwersalną.
Łóżeczko, pościel, otulacze, chusta do noszenia - wszytsko jest w uniwersalnych kolorachTęskniąca lubi tę wiadomość
-
Pościel? Żadna poduszka i kołderka na poczatku nie sa potrzebne , nawet ochraniacze na łóżeczko, to tylko zwiększenie sprzedaży:) ja tez jestem za otulaczami. Czekam na wyprzedaże i bede sie wyprawkowac.
To kłucie w pochwie jest normalne, rozciąga sie Wszystko, dziecko buszuje, więzadła pracuja, macica sie podnosi, wszystko ma większe ukrwienie . Jesli nie ma plamien, boli i skurczy to wszystko jest ok, a szyjkę to i tak tylko lekarz moze zbadać.
Kaczucha to zmienia postać rzeczy, weźcie pod uwagę wszystkie za i przeciw i zróbcie to na spokojnie, bo wiem jak to potrafi zniszczyć psychicznieWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 08:57
-
nick nieaktualnyJak dla mnie ochraniacz na lozeczko fajna sprawa bo pozniej dziecko nie wali glowa o szczebelki wyposazenie wozka? Ale ze co? przescieradelko i kocyk zalezy jaki nas kwiecien zastanie. Ja mam troche rzeczy po synu ale wiekszosc kupie nowych i takich uniwersalnych jesli bedzie dziewczynka to zdaze dokupic rozowe czapeczki
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:A ja nie. Kurde. Jakaś opóźniona jestem.
Magda kazdy organizm reaguje inaczej, ja zauważyłam to dopiero ok 2 tyg temu, czyli w 18tc. Tak jak w 18 ledwo miałam brzuch tak teraz juz go nie ukryje:) dzis po śniadaniu nawet soczystego kopniaka dostałam . Jak nawet nie było bulgotania, tak od razu pełna paraWiadomość wyedytowana przez autora: 4 listopada 2017, 14:58
-
Hej ja dziś musiałam zmienić lokalizację, bo szlifowanie gładzi się zaczęło i szwagier przyjechał do pomocy. Ewakuowałam się do siostry.
Cycki mam wieeeelkie i wrażliwe, ale nic nie leci. Czasem sutki mam jakby tłuste.
Zapomniałam pisać, że mam łożysko na przedniej ścianie, więc na kopniaki jeszcze trochę poczekam.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Ilona92 wrote:Mi pępek juz sie zrobił wypukły
Zgadza sie z ciąża, kazda inna
Co do łożyska tez nam je na przedniej ścianie. Moze dzis z rana dziecku owsianka z jagodami, Bananami i jabłkiem zasmakowała.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wrote:U Ciebie na brzuszku nie było grama tłuszczyku to może dlatego pępek masz wypukły i nie masz warstwy izolującej ruchy ale po słodkich rzeczach czuję więcej bulgotek.