Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję i też życzę miłego dnia Magdzia my wstajemy i będziemy szykować długie, niedzielne śniadanie. A potem się zobaczy
Magdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Hej dziewczyny,
u mnie plany na niedziele, jak na każdą od kilku miesięcy...kościół, o 11.00 Martyna Wojciechowska później pisanie ;( chyba skończę ten doktorat równo z ciążą ...haha....a wtedy będzie ciężko....inaczej to chciałam rozegrać, ale cóż, życie pisze własne scenariusze. Ale, ale.........dziś coś dla duszy i tylko dla mnie wieczorem - idę do teatru !!!! YUPI !!! UwielbiamMagdzia85F, APrzybylska, grzanewino lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAPrzybylska a Ty jak się czujesz???
Tęskniąca no ja do kościoła, to nie pójdę, bo odpadam po 15 minutach i półprzytomna do domu wracam. Ostatnio sama poszłam, to myślałam, że nie dotrę do domu.
A na co do teatru?
Dasz radę z pracą! Trzymam kciuki! -
nick nieaktualny
-
Ja czuję się wzdęta i cały czas czuję ucisk na pęcherz. Staram się odpoczywać, nawet synka siostry nie brałam na ręce. Jak on się cudownie uśmiecha
Emily tak, jak Magdzia pisze domowe sposoby plus Prenalen. Na zatoki możesz spróbować też inhalacji.
Tęskniąca o czym piszesz pracę?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Dziś w kościele musiałam usiąść tylko raz - jestem z nas dumna, tym bardziej, że maleństwo strasznie rozrabiało
Do teatru idę na "Siostrunie" - farsa - mój ulubiony gatunek
Pracę piszę z pogranicza chemii, mikrobiologii i nauk technicznych.
Emily zdrówka życzę !!!!Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAPrzybylska dobrze, że nie brałaś. Pomimo, że malutkie dziecko ale jak zakaz to zakaz.
A jak samopoczucie?
Tęskniąca o super, że już prawie bez zmęczenia w kościele. Może mnie też niedługo się uda. Ale mnie lepiej jak chodzę, bo jak stoję, to coś mi błędnik wariuje i się kręci w głowie.
A Maluszek fajnie, że tak się rusza. U mnie nadal cisza :'(Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2017, 12:01
-
Tęskniąca czyli typowo ścisły umysł ja jestem humanistka i szczerze się przyznam, że boję się matmy, fizyki i chemii podziwiam. A jak Ci wychodzi skupienie się na tak wymagających tematach?
U mnie samopoczucie takie sobie. Zastanawiam się nad każdym ruchem czy dziecka nie gniotę, czy tak mogę siedzieć itd. Do tego po wczorajszych pracach remontowych mieszkanie wygląda jak po tajfunie, co mnie dodatkowo dobija. Jutro będzie ciężko się opanować żeby nie chwycić za odkurzacz. A mój siostrzeniec waży już ponad 7 kilo, więc już czuć go na rękach14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Tęskniąca - dasz radę, teraz masz motywację większą niż kiedykolwiek wcześniej
PS. ja też umysł ścisły
APrzybylska - u mnie solary mają montować na wiosnę, chyba wtedy oszaleję, zwariuję normalnie jak mi będą łazić, wiercić, tłuc się jak dzidziuś akurat zaśnie. A i bałagan będzie na pewno okropny w całym domu jak będą się podłączać do istniejącej instalacji. Sama teraz nie wiem czy nie zrezygnować z tego projektu -
APrzybylska wrote:TA jak Ci wychodzi skupienie się na tak wymagających tematach?
Dobre pytanie.... max 2 godz. dziennie,i to tylko wtedy kiedy czuje się na siłach. Dlatego mam żółwie tempo
7 kg siostrzeńca to już spora masa a ile ma juz miesięcy?
U mnie dziś nawet ładne słoneczko, aż mi się w domu nie chce siedzieć, tyle tylko że zimno bardzo na dworze.
-
Rybcia witaj u nas i rozgość się Jak się czujesz?
Tęskniąca mój siostrzeniec urodził się 29.07 więc niedawno skończył 3 miesiące. Rośnie też na długość i wygląda bardzo dobrze a siostra karmi tylko piersią. Na pewno dasz radę a z dzidzią musisz porozmawiać i wytłumaczyć, że to ważne. Myślę, że chętnie pomoże
Grzanewino no ja już na przyszły rok nie planuję remontów. A może da się przesunąć trochę wcześniej termin? Zanim urodzisz.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Czesc ! U mnie niedziela na spokojnie. Rano sniadanie, leżenie plackiem, zakupy, McDonald, odwiedziny , a teraz teraz odpoczywam. Jutro part2 ocieplenia . U mnie pogoda była piękna! Moja pirania rozrabia po obfitych posiłkach, smieszne uczucie.
Czesc rybacka.
Na moje zaparcia działają płatki owsiane, kefir i jagody , nie ma sobie równych -
nick nieaktualnyWitak rybko!!!
No niestety jeszcze może Cię trochę pomęczą mdłości, ale zapewne już niedługo:)
Ilona oo avatar
U Nas też super pogoda. Taka nie-listopadowa. Ale dzisiaj się jakoś mega nudzę.
We wtorek idę na badania krwi i moczu. Zobaczymy, co tam wyjdzie.
grzanewino u moich rodziców też była taka akcja, ale jednak zrezygnowali. Problem jest z zamontowaniem i dlatego.
APrzybylska dzieciaczki lipcowe są fajne, mojej siostry mała z lipca, ale sprzed 2 latIlona92 lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry ja sie dzis lenilam, bo wczoraj bardzo intensywny dzien byl- trzy imprezy obskoczkne ( w tym slub)
Za to dzis spacerek, kawa z paczkami i kino
Emily- u mnie przy przeziebieniu inhalacja pomogla ( rumiankiem lub woda z duza iloscia soli) iraz plukanie gardla woda z sola, szalwia albo z woda utleniona
Grzanewino- orientujesz sie w kosztach tych kolektorow? Ja bym chciala za 2-3 lata zalozyc, bo to bardzo oplacalne tutajIlona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość