Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Magda, powoli tak zaczynam sie czuc, haha. W grudniu bede sie juz toczyć .
Emily jesli bylas szczepiona to niestety byli do przewidzenia to przeziębienie. Dobry jeszcze jest syrop z imbiru cytryny i miodu. Inhalacje, tak jak piszą dziewczyny.
Bp na czym bylas w kinie?Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Hej! Witam Was po przerwie my dzisiaj wróciliśmy z wojaży, cała trasa piękna, przekroczyliśmy tabliczkę “Łomianki” i się zaczęło... Korek gigant... Odbiliśmy w bok bo chcieliśmy być sprytni a tam za zakrętem niespodzianka... Korek mega gigant i tak zamiast od Łomianek jechać max 15 minut do domu, nam to zajęło prawie godzinę piętnaście
Ale już jesteśmy w domu, zaraz zabieram się za mamine jabłka, będę robić dżem
A w ogóle to apetyt mi wrócił i Maleństwo odobraziło się na mięso jem więcej i normalniej więc i pewnie waga zaraz poszybuje w górę
A wieczorem będziemy oglądać “Strażników galaktyki”, byliśmy kiedyś na tym w kinie i się świetnie bawiliśmy
Miłego wieczoruIlona92, Magdzia85F, Tusianka lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyIlona mnie też dziś ciężko było, bo normalnie czułam jakby miał brzuch mi eksplodować. Rozciąga się i boli.
A zimą to Mąż na sankach będzie Cię ciągał
Pomarańczka oglądałam już tą część.
No i fajnie, że apetyt wrócił teraz to przynajmniej pojesz że smakiem.
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
U nas weekend leniwy, siedzimy i oglądamy przeróżne filmy
Mi pomógł syrop z Prenalenu i duże dawki herbaty z miodem, jakoś udało mi się wyleczyć, choć z rana gardło jeszcze pobolewa.
Jutro rano jadę na badania i na miasto pozałatwiać parę spraw. Mam nadzieję, że jakoś się dotoczę mimo mojej rwy, chociaż jak się rozchodzę to nie jest najgorzej.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Dzien dobry
Dzieki Grzanewino- myslalam ze drozej bedzie Taka cena do zaakceptowania
Ilona- bylam na nowym wegierskim kryminale, pieknie zrealizowany w realiach lat 30stych, choc fabula troche naciagana Moze trafi do PL- warto zobaczyc:
https://youtu.be/hqGPNiFztxw
A w kwesti przezeiebienia po szczepieniu sie z Toba nie zgadzam Ja sie szczepie od paru lat i nie lapie od razu przeziebieniaIlona92 lubi tę wiadomość
-
Objawy grypowe moga, ale nie musza wystapic a moze to wcale nie jest związane ze szczepionka
W kazdym razie czuje sie juz troche lepiej i wlasnie siedzę w pociagu do Bydgoszczy ♡
Chusta zabrana - bedzie zabawa ))Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie
Jestem już po badaniach będę miała synka.
Wszystko ok, ale
Jest niewielka torbiel w główce która zazwyczaj się wchłania około 30 tyg, ale ze względu na moją poprzednią ciaze z ZD mam możliwośc wyboru to zależy tylko odemnie, jutro mam genetyka i poddam się amniopunkcji wezmę fischa i w piątek wyniki, nie wytrzymam tej niepewności wiem że jest wszystko dobrze ale jednak jakieś ale jest, nie wiem jak przeżyje ten tydzień będzie,ciężkoMagdzia85F, dziewiec.zero, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgii lubie to za synka, a dopiero dotarlo do mnie ze ta torbiel to nie na jajniku tylko w glowce dziecka... moj boze, trzymam kciuki jednak osobiscie jestem troche przerazona bo nie wiem co i jak.. a czlowiek sobie mysli ze na tym etapie to juz nic nie moze sie "okazac" ze ten najgorszy strach tylko do prenatalnych
-
Agiii na pewno wszystko będzie dobrze, jesteśmy z Tobą i trzymamy kciuki. Mam nadzieję, że ten tydzień szybko Ci minie.
U nas dziś szaro i buro Bólem brzucha i lekką depresją zaczynamy 20 tydzień.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Agiii37 wrote:Witajcie
Jestem już po badaniach będę miała synka.
Wszystko ok, ale
Jest niewielka torbiel w główce która zazwyczaj się wchłania około 30 tyg, ale ze względu na moją poprzednią ciaze z ZD mam możliwośc wyboru to zależy tylko odemnie, jutro mam genetyka i poddam się amniopunkcji wezmę fischa i w piątek wyniki, nie wytrzymam tej niepewności wiem że jest wszystko dobrze ale jednak jakieś ale jest, nie wiem jak przeżyje ten tydzień będzie,ciężko
Moze genetyk stwierdzi, ze to nic powaznego?
Trzymam mocno kciuki zeby wszystko potoczyło sie dobrze!
Duzo siły i wytrwałości Wam zycze ❤️ -
Hej znajdzie się dla mnie miejsce w Klubie Lenia? od czwartku już jestem na urlopie, ale leniuchować zaczęłam dopiero dzisiaj, jeeeeej, jakie to cudowne uczucie
podczytywałam Was wcześniej, ale jak nie jestem w pracy to trudniej mi się dorwać do komputera, stąd cisza z mojej strony Dzieciątko moje kopie jak szalone, ale chyba najbardziej po pęcherzu
witam się w 19tyg, leci teraz ten czas jakoś szybciej, a wraz z nim- rośniemy coraz bardziej.. szukałam ostatnio w sklepach sukienki na imprezę rodzinną i powiem Wam, że ciężko, bo większe rozmiary też już są takie dosyć dopasowane aale na wadze póki co jakieś 2,5kg więcej od początku ciąży, więc nie jest źle
Agi- 3mam mocno kciuki że wszystko będzie w porządku!Tusianka, APrzybylska, Emily89, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
U mnie za to dzisiaj deszczowo, buro i ponuro.
Agiii, gratuluję synka! Na pewno wszystko wyjdzie dobrze
Mi za to wyszły liczne bakterie w moczu, chociaż nic mnie nie boli ani nie piecze. I niski hematokryt, a hemoglobina na skraju normyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 listopada 2017, 13:43
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm