Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia, to powinnaś być zahartowana jeszcze bardziej niż ja
Tusianka, szkoda szukamy takich z gorzką czekoladą i nigdzie znaleźć nie możemy
APrzybylska, dzięki - staram się nie świrować i nie choruj, zrób sobie gorącą herbatkę i wskocz pod kocyk
A ja gorącej czekolady też nigdy nie piłam - nawet jak jeszcze nie wiedziałam, że jej nie mogęIlona92 lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyAPrzybylska super zgrabny brzuszek:-) i czemu kotlecik??? Nie widzę żadnego:-)
Pomarańczka no jak mieszkałam we Wrocławiu, to się mi dziwili, że w płaszczyku chodzę a tam ciepło było.
Od kilku lat jestem zmarzluch i ubieram się ciepło:-)
U mnie pyka już kolejny tydzień ciąży:-)APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Ja witam sie w 6miesiacu. Bąbel z rana tak rozrabiał w brzuchu, ze byłam w szoku, chociaż mnie to tak łaskocze ze śmieje sie sama do siebie.
No to Panie ze stolycy (jak to Małopolanie mówią) zapraszam na czekoladę na gorąco. Lub zamiennik jesli ktos nie mkze. Ja w tamtym roku zrobiłam takie cos na wigilie i myślałam, ze zwrócę wszystko takie słodkie było i jeszcze bita śmietana po śledziach i rybach hahaha
APrzybylska taki z Ciebie kotlecik, ze spokojnie wrzucę Ciebie na patelnie i na rok czasu starczyło , na obiady
Powodzenia na wizycie!
Ja w zimowe chodzę juz dłuższy czas, mam swoją owieczkę i jest dobra na porę przejściowa i mega zimowaMagdzia85F, pomarańczka_33, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tak Magda termin mam na 28.03 czesto cukrzykom wywołuje sie porod wczesniej lub robi cc także bede chyba ta pierwsza od Nas.
Co to ruchów na poczatku cos pływa, pozniej cisza, kulka uderzeń, cisza i teraz coraz cześciej wyczuwalne. Ostatnio to az mu brzuch skacze!
To tylko od popołudnia a no i wczoraj z rana. Na dodatek nam łożysko na przedniej ścianie. Boje sie co bedzie w 3trym, brzuch gigant i wszystkie wnętrzności moje zgniecione, a dziecko pod skora ha ha -
Ilona ja w poniedziałek dołączę do Ciebie, też rozpocznę 6 mc
Staram się uświadomić męża, że czas leci jak szalony, a dużo przed nami do zrobienia. Doszłam do wniosku, że u mnie nie obędzie się bez stołu do przewijania. Znalazłam całkiem fajny w Ikea i w sobotę chcę się wybrać go pomacać. Gdy w sypialni stanie komoda, zaczną w niej pojawiać się malutkie ubranka Mam już cały karton od siostry, ale na wyjście ze szpitala będą nowe.
Ale wózek, niestety nadal nic
Ilona92 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyIlona będziesz przecierać szlaki:-)
Też właśnie mnie zastanawia to, jak to będzie, jak wszystko zgniecione. I jak jedzenie wejdzie?
Pomarańczka nie martw się. Początkowe ruchy są słabe. U mnie też nie kopie. Tylko czuję po prostu, że coś się rusza.
I ciągle na wieczór mam gulke widoczną na dole.
Sylwia super!
APrzybylska my dziś z mężem zastanawialiśmy się, kiedy pokój przemalować. I nadal brak pomysłu.
My komodę mamy upatrzoną. Musimy stojak i wanienkę kupić.
Wózek jedziemy obejrzeć dziś.
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Pomarańczka, może Maluch jest tak odwrócony, że Cię kopie w kierunku kręgosłupa i nie czujesz Wiesz, gdzie masz łożysko? Podobno jeśli jest na przedniej ścianie to też odczuwa się słabiej bo łożysko działa trochę jak poduszka amortyzująca
Magdzia, ja bym pomalowała jak najszybciej. Niestety farby śmierdzą dość długo, u nas po remoncie jeszcze jakoś z 3-4 tygodnie czułam zapach farby, mimo że malowaliśmy Fluggerem który jest bardzo delikatny, nie wprowadziliśmy się od razu i wietrzyliśmy z rozkręconymi kaloryferami. Lepiej pomalować póki jeszcze jesteś w miarę na chodzie No i póki jest dużo czasu do pojawienia się Maluszka.pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
My do sypialni kupiliśmy Dulux, o kurczę, jak to śmierdziało Na szczęście już udało się pozbyć tego smrodu, ale okno było otwarte non stop kilka dni.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Ilona92 wrote:Ja witam sie w 6miesiacu. Bąbel z rana tak rozrabiał w brzuchu, ze byłam w szoku, chociaż mnie to tak łaskocze ze śmieje sie sama do siebie.
No to Panie ze stolycy (jak to Małopolanie mówią) zapraszam na czekoladę na gorąco. Lub zamiennik jesli ktos nie mkze. Ja w tamtym roku zrobiłam takie cos na wigilie i myślałam, ze zwrócę wszystko takie słodkie było i jeszcze bita śmietana po śledziach i rybach hahaha
APrzybylska taki z Ciebie kotlecik, ze spokojnie wrzucę Ciebie na patelnie i na rok czasu starczyło , na obiady
Powodzenia na wizycie!
Ja w zimowe chodzę juz dłuższy czas, mam swoją owieczkę i jest dobra na porę przejściowa i mega zimowa
Oczywiście nie bierzcie tego dziewczyny do siebie -
nick nieaktualnyMyszkaka no właśnie. Ogólnie pogoda już taka nie do malowania.
My malowaliśmy mieszkanie bondexem i magnatem. Ale w sierpniu. Więc to co innego.
APrzybylska niektóre to dają czadu, racja!
Ibishka ja ze wschodu, a tu się przeprowadziłam, więc słoik:-Dibishka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ibishka wrote:Haha `Małopolanie' raczej mówią nie ze że 'stolycy' tylko że 'warszawiaki cholerne'
Oczywiście nie bierzcie tego dziewczyny do siebie
To moze zalezy, ktora czesc małopolski ja tam ze stolycy nie jestem i tam nie mieszkam, a wiecej jest słoików niz warszawiaków
Ja chce malować magnatem -
Na początku roku dość często bywałam w Warszawce (wiem, że tak nie można mówić ), otwieraliśmy sklep na przeciw Pałacu Kultury. Przyzwyczaiłam się do tego miasta i trochę mnie tam teraz ciągnie.
Fasolka się gotuje, machnęłam jeszcze na szybko pastę rybną na jutro do kanapek chodzi za mną ciasto czekoladowe z orzechami.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
a ja nie lubię Warszawy ale mój rodzinny region słynie z najwyższego bezrobocia więc jest jak jest ;] a teraz mam już tu pracę, męża i mieszkanie tak więc nigdzie się już stąd nie ruszam, tylko centrum omijam szeeeroookim łukiem
Magdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka