Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
a mnie na fotelu badał tylko na pierwsze wizycie, usg dopochwowo tylko w I trymestrze, a teraz tylko usg przez brzuch a to dobry specjalista, dziwne a ciśnienie mierzy mi zawsze babeczka w rejestracji (podejrzewam że to położna).
powiedział mi wczoraj i w sumie pokazał łożysko "grube i solidne", ułożone na tylnej ścianie, mówi że to dobrze a maluch ułożony do góry nogami, chociaż mam wrażenie że tak się ułożył do badania, a całymi dniami koziołkuje
a z tą wagą to się jakoś specjalnie nie przejmuję, bo nawet widzę bo sobie że nie tyję, ale tak mnie ofukał za ten przyrost że a mi się głupio zrobiło.. -
nick nieaktualny
-
hej śniło mi się dzisiaj m.in. że poszliśmy na usg i tam pan doktor powiedział, że córki to on tu nie widzi i że się młodemu pięknie jajka dyndają
zobaczymy czy nadal mam prorocze sny
a my zaraz się zbieramy na randkę - mąż zabiera mnie na trójkę Listów do MMagdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Co do wózka to drogi ale kupiłam używany:) jak nowka a za bezcen
A co do szyjki tu w Holandii w ogóle nie sprawdzają.... będę teraz na urlopie w Polsce to się gdzies umowie do lekarza polecacie kogoś z Poznania lub okolic? -
nick nieaktualnyA mnie doktorek jeszcze ani razu nie badal na fotelu takze to dopiero ewenement raz tylko siedzialam jak pobieral cytologie. I usg do tej pory mialam dopochwowo. Moze teraz bedzie przez brzuch kupilam legginsy ciazowe. Wygladam w nich i czuje sie jak orka. Brzuch wielki ale chociaz nic nie cisnie ale moj tylek wyglada jak u starej zaniedbanej dresiary haha sam seks!
Pomaranczka mialam takie sny przy synu i sie sprawdzily haha -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewiec.zero śliczny brzusio
ja przez zapodaj.net też nie umiem wrzucić, ale używam strony https://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie masz tu możliwość zaznaczenia opcji że chcesz wrzucić na forum dyskusyjne (rodzaj kodów) i wtedy cały ten link kopiujesz i wklejasz i jest -
nick nieaktualnydziewiec.zero wrote:Chcialam wam.wstawic moj bebzol ale cos mi tu nie wchodzi tak bezposrednio
Ładny brzusio. i szczupła jesteś!
Przez zapodaj.net, trzeba wejść na forum, i ostatni link do skopiowania.
WTF?! Z avatarem?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 16:47
-
Czesc! Ja dzis poszłam zrobic adanua bo id 30.08 nic nie robiłam. Mam nadal skierowanie, ale nie miałam okazji byc w wawie. O dziwo wszystko w normie i to nie tej dolnej, jedynie gigant cukier w moczu, ale to wiedziałam bo w Nocy miałam wysoku cukier i nic nie piłam, zeby to "wysilać". Załatany dzien, zakupy, materiały budowalnae i co zgubiłam kilogram kawy ale jak? Wszystko włożyłam do auta i chyba jak sie cofałam znow w jedno miejsce parkuje a tam juz ktos do szyby puk puk, no bo ja bezdomny i pieniadze na jedzenie, a ja Aha panie mam bułki świeże( zwykle bułki z makiem, wiejskie, parówka z bułka i jakies trójkąciki z grzybami czy czymś) on ok. Przyjeżdżam dumna jak paw, ze upolowałam dalmayera 1kg za 40zl patrzę a tu ju ... jej nie ma? Człowiek pomaga bezdomnym to mu jeszcze kawe cos zwinie do tej pory nie moge tego przeboleć, ale podejrzewam ze wypadła jak wyjmowałam bułki... no cóż.
-
nick nieaktualnyaga_90 wrote:dziewiec.zero śliczny brzusio
ja przez zapodaj.net też nie umiem wrzucić, ale używam strony https://www.fotosik.pl/dodaj-zdjecie masz tu możliwość zaznaczenia opcji że chcesz wrzucić na forum dyskusyjne (rodzaj kodów) i wtedy cały ten link kopiujesz i wklejasz i jest -
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Ładny brzusio. i szczupła jesteś!
WTF?! Z avatarem?
Tez sie zadtanawialam gdzie moj avatar ale dzisiaj jakies prace konserwacyjne byly moze przywroca
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 17:10
-
nick nieaktualnyaga_90 wrote:i wydaje mi się że to już jednak 5 miesiąc, ale sprawdź sobie dla pewności nad forum "Moje Belly- kalendarz ciąży" po lewej jest zawsze napisane dokładnie
grzanewino lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMój Avatar się nie podobał, bo Ilony jest:-)
O kurczę 1kg dallmayer to faktycznie super promo, a gdzie?
Szkoda, żeby niestety ale wcięło.
Właśnie się zastanawiałam się, gdzie się podziewasz dziś?
Dziewiec.zero powiem Ci, że nie widać tych kg! Na serio.
Przeglądam gazetkę biedronki od jutra i ile słodyczy!!! Mmm -
Co do lekarza mnie badała raz na fotelu, jesli na usg wyglada wszystko dobrze nue ma potrzeby ram zaglądać a no i warzyw sie u lekarza bo w Donu nie mam wagi ciemnienie zawsze mi sprawdza bo jest ważne, pomimo tego ze mam je niskie lub w nirmie. Az boje sie patrzeć na następnej wizycie.
Dziewięć. Zero dzis zaczęłaś 5 miesiąc. Średnio przyjmując miesiąc za 4 tyg cykl to 4, 8,12,16,20 zaczynajac kolejny miesiąc czekamy tydzień tj 17 tc 5mies, 21 tc 6mies, itp
Co do awataru to sprawdz czy sie zapisało bo rożne kwiatki tu wychodza -
Magdzia85F wrote:Mój Avatar się nie podobał, bo Ilony jest:-)
O kurczę 1kg dallmayer to faktycznie super promo, a gdzie?
Szkoda, żeby niestety ale wcięło.
Właśnie się zastanawiałam się, gdzie się podziewasz dziś?
Dziewiec.zero powiem Ci, że nie widać tych kg! Na serio.
Przeglądam gazetkę biedronki od jutra i ile słodyczy!!! Mmm
ja to bym sie napiła takiej dobrej (prawdziwej nie z dodatkami kw tłuszczowych i innych) naturalnej czekolady z bita śmietana mhmmm