Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Znowu jakieś prace na serwerach, nie mogłam się do Was dostać
Byłam dziś z siostrą na szybkich zakupach (musiałam zaopatrzyć się w rajstopy z dodatkowym miejscem), potem podrzucić L4 do pracy. Dowiedziałam się, że ktoś próbował ukraść moje służbowe autko (stało na parkingu przy CH, bo nie było go komu odwieźć do centrali). Gdy ja go używałam i dbałam o niego to niedobrze, bo na L4, ale jak stał tak długo, że się złodziej napatoczył, to jest dobrze. Uszkodzone drzwi i zamki, wyrwane uszczelki. Ehhh ...
Dziewięc.zero śliczny brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2017, 17:45
dziewiec.zero lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
http://akpolbaby.pl/pl/content/104-promocje-wyprawkowe-gdynia?utm_source=strona-glowna&utm_medium=JezyczekGdynia2017&utm_campaign=Banery-glowna Dziewczyny z Pomorza. Znalazłam jakas promo wyprawkowa na ten weekend:)
APrzybylska lubi tę wiadomość
-
U nnie wszystko dobrze, dzieki co prawda dzien pelen jakis koszmarnych wiadomosci. Najbardziej chyba mna watrzasnelo ze kolezance z pracy zmarlo 3 miesieczne dziecko nie wiem zbytnio co sie stalo, ale troche mnie to przybilo
Ja sie powoli nastawiam na usg polowkowe w poniedzialek- mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze -
coś dzisiaj nasze forum szaleje, może jutro oddadzą awatary
a ja jak się warstwowo ubrałam to mi prawie brzuszka nie było widać
film nawet fajny ale oboje stwierdziliśmy, że starzy już jesteśmy bo strasznie nas dzieciaki wkurzały (końcówka podstawówki - początek gimnazjum) my to już jednak insze pokolenieAPrzybylska lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
dziewiec.zero wrote:Pomaranczka czy ty mieszkasz w polsce? Czy tylko mi jest tak zimno i chodze juz w kurtce zimowej ?Kirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
Dzień dobry czy dziś strona będzie normalnie funkcjonować?
Tęskniąca piękny avatarek
Jak Wam się dzisiaj spało? U mnie jak zwykle koszmarna noc, ale nie będę już Wam o tym marudzić. Dziś gotujemy fasolkę po bretońsku, mam trochę kiełbasy "zaległej" w lodówce i jakoś muszę ja wykorzystać. Nie znoszę wyrzucania jedzenia.
dziewiec.zero ja już też w pierzynce jestem typowym ciepluchem, mój mąż się ze mnie śmieje, bo jemu jest zawsze ciepło.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Oj ja też już w zimówce latam Jestem strasznym zmarzluchem. Mąż za to całkowita odwrotność.
Wczoraj byliśmy w Tesco i kupiłam sobie kalendarz adwentowy, tak coby ograniczyć słodycze. Tylko że jeszcze sobie 2 tygodnie poleży
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
ja wyjątkowo dzisiaj kiepsko spałam, tzn. głupie sny i częste pobudki ale to dlatego, że dzisiaj mamy to połówkowe usg i strasznie świruję, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze ale dopóki tego nie usłyszę to się nie uspokoję echh... byle do 19Kirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
nick nieaktualnyHej!
Pomarańczka ja ze wschodu a i tak mi zawsze zimno:-P i też już w zimowce chodzę, ale krótki rękaw pod spodem.
U mnie też brzuszka nie widać, jak wychodzę tak do ludzi.
Tęskniąca super Avatar:-)
APrzybylska mnie ostatnio śpi się git! Nawet na boku mi już wygodnie.
A Ty jak się czujesz?
Ilona Ty wiesz, że ja nigdy nie piłam czekolady na gorąco?
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Tusianka wrote:Oj ja też już w zimówce latam Jestem strasznym zmarzluchem. Mąż za to całkowita odwrotność.
Wczoraj byliśmy w Tesco i kupiłam sobie kalendarz adwentowy, tak coby ograniczyć słodycze. Tylko że jeszcze sobie 2 tygodnie poleżyKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
pomarańczka_33 wrote:ja wyjątkowo dzisiaj kiepsko spałam, tzn. głupie sny i częste pobudki ale to dlatego, że dzisiaj mamy to połówkowe usg i strasznie świruję, mam nadzieję, że wszystko jest dobrze ale dopóki tego nie usłyszę to się nie uspokoję echh... byle do 19
Ja czuje się dziś jakby mnie walec przejechał możliwe, że będę chora, bo głowę mam ciężką i wszytko mnie boli. Ale w brzuszku dobrze i to najważniejsze
Też nigdy nie piłam czekolady na gorąco.pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
no i oto my:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bd5ca418d8ba.jpg
jak widać jestem największym kotlecikiem z naszego gronapomarańczka_33, Ilona92, monroe, ibishka, aga_90, grzanewino, dziewiec.zero lubią tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]