Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAPrzybylska wrote:Magdzia u mnie Triumph nadal daje radę ostatnio na black friday upolowałam nowy model - 30%
To może pojadę do outletu w Piasecznie. Dziwne, bo ja noszę teraz E 75 i cycki nie wypadają, tylko ten ciężar powoduje że się podsuwa do góry! Tylko ja kupiłam z takimi miseczkami miękkimi, co się rozciągają trochę. -
Magdzia85F wrote:Poszukuję biustonosza, który utrzyma mój biust 103 pod 75. Sieciówki na deski. Pomoże któraś?
Magdzia! Nie kupuj w sieciówkach! Idź do braffiterki - serio
Poczujesz niesamowitą róznicę! Ja mam obecnie 65 J i już się robi za mały (nowy stanik kupiłam miesiąc temu, o jedną miskę większy niż przed ciążą)...
Wiem, boli jak się płaci 200 zł za jeden stanik, ale uwierz mi, że warto!
Podtrzymanie biustu jest takie, że ja prawie nie czuję, że noszę cycki i stanik
Polecam staniki z firmy Dalia.
W moim przypadku została już tylko jedna miseczka zapasu, więc trochę się boję, zwłaszcza karmienia
No ale cóż zrobię
No chyba, że jakimś cudem przytyję w obwodzie pod biustem <modlę_się>
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEmily89 wrote:No chyba, że jakimś cudem przytyję w obwodzie pod biustem <modlę_się>
Ja przytyłam i "pod" i "w"
A w sumie może nie tyle że przytyłam, co jestem tak w połowie między 70 i 75 i wygodniej mi teraz już w 75 jestWiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 14:21
-
Emily89 wrote:APrzybylska - zazdro F #poproszęDwaNamiotyZDostawąDoDomu14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Machirude z Sopotu jestes? ja pochodze ale juz nie mieszkan
Emily- lacze sie w bolu, ja juz mam nadzieje nie rosnac w biuscie... nessa ma chyba troche bardziej rozbudowana rozmiarowke- ja ostatnio dostalam 65L, w tym sklepie co polecalam
Magdzia- a propos brafittingu ja tez polecam! Nie wszystkie kosztyja fortuneEmily89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:Machirude u mnie na wydruku każda część ciała, to inny tydzień, najmniejszy brzuszek. Gin jednak mówił, że ok wszystko.
Z resztą Maleństwa się różnie rozwijają i na pewno podgoni!!!
U mnie szyjkę sprawdza na wizycie zwyklej a łożysko sprawdził teraz na połówkowych.
U nas akurat brzuszek i udo największe:)
Mi szyjke tez na kadej wizycie sprawdza, z tym, ze tylko na fotelu i tak się zastanawiam czy na połówkowym w ogole bedzie ją badal, bo to inny lekarz bedzie.
Z drugiej strony, pewnie gdyby coś było palpacyjnie nie tak, to pewnie moja prowadząca sprawdziłaby jeszcze przez usg -
nick nieaktualnyBP a L to na jaki obwód biustu? Zaraz sobie pooglądam te dobory.
No i trochę się obawiam, że jak teraz kupię, to jeszcze mi urosną. Pod biustem nie utyłam.
Triumph zaraz skończy fabrykę, bo tam jest do 75h.
Machirude mnie gin na zwykłej sprawdza też USG dopochwowe szyjkę, nie tylko na fotelu.
A ja na połówkowe chodzę też do innego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 14:57
-
nick nieaktualny
-
APrzybylska wrote:Twój mąż na pewno cały szczęśliwy Ta firma, którą polecasz ma sklep online?
Szczerze - nie mam pojęcia. Ja zawsze mierzę, bo niby ta sama firma i ten sam rozmiar a może różnie leżeć Zalezy od kroju i takich tam
No mąż się cieszy, ale generalnie to już przestaje być zabawne, żeby stanik przestawał być dobry po miesiącuMagdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Muszę się pochwalić, tak abstrahując od biustów, że zrobiłam dziś pierwszy raz w życiu kluski śląskie i wyszły rewelacyjnie
Jutro jedziemy do teściów, więc nie będzie testów pierniczków przyszły weekend już koniecznie. Troszkę nie mam ochoty u nich nocować, bo ja wstaję do wc dość często, a tam trzeba obejść pół domu, do tego w egipskich ciemnościach. No ale już 3 miesiące tam nie byliśmy.BP 02, Tusianka, ibishka, Ilona92, Magdzia85F, Monnn, Etoilka lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Brawo Aniu !!! oj zjadłabym takie z sosikiem !!!! Masz latarke czołówkę ? Weż do tesciow
Mój debiut gołąbkowy bez szału był.
My jutro robimy pierniczki z moim P. - sam zaproponował - jestem w szoku i odwiedza nas codziennie - chyba dojrzewa - haha
APrzybylska, ibishka, grzanewino, Ilona92, BP 02, Magdzia85F, Monnn, aga_90 lubią tę wiadomość