X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    APrzybylska wrote:
    Magdzia u mnie Triumph nadal daje radę :) ostatnio na black friday upolowałam nowy model - 30% :)

To może pojadę do outletu w Piasecznie. Dziwne, bo ja noszę teraz E 75 i cycki nie wypadają, tylko ten ciężar powoduje że się podsuwa do góry! Tylko ja kupiłam z takimi miseczkami miękkimi, co się rozciągają trochę.

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Poszukuję biustonosza, który utrzyma mój biust 103 pod 75. Sieciówki na deski. Pomoże któraś?

Magdzia! Nie kupuj w sieciówkach! Idź do braffiterki - serio :)

Poczujesz niesamowitą róznicę! Ja mam obecnie 65 J i już się robi za mały (nowy stanik kupiłam miesiąc temu, o jedną miskę większy niż przed ciążą)...
    Wiem, boli jak się płaci 200 zł za jeden stanik, ale uwierz mi, że warto!
    Podtrzymanie biustu jest takie, że ja prawie nie czuję, że noszę cycki i stanik :)
    Polecam staniki z firmy Dalia.

W moim przypadku została już tylko jedna miseczka zapasu, więc trochę się boję, zwłaszcza karmienia :P
    No ale cóż zrobię :P

No chyba, że jakimś cudem przytyję w obwodzie pod biustem <modlę_się>

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2017, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Poszukuję biustonosza, który utrzyma mój biust 103 pod 75. Sieciówki na deski. Pomoże któraś?
    A Triumph?

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2017, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily89 wrote:
    No chyba, że jakimś cudem przytyję w obwodzie pod biustem <modlę_się>

Ja przytyłam i "pod" i "w" :/
    A w sumie może nie tyle że przytyłam, co jestem tak w połowie między 70 i 75 i wygodniej mi teraz już w 75 jest :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 14:21

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pod to ja muszę być ściśnięta żeby oczy mi wychodziły ;) więc 65/70, ale miseczkę już teraz mam F <duma> ;)

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    APrzybylska - zazdro F #poproszęDwaNamiotyZDostawąDoDomu :(

BP 02, olKaczucha lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily89 wrote:
    APrzybylska - zazdro F #poproszęDwaNamiotyZDostawąDoDomu :(
    Twój mąż na pewno cały szczęśliwy ;D Ta firma, którą polecasz ma sklep online?

• BP 02 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Machirude z Sopotu jestes? :) ja pochodze ale juz nie mieszkan :(

Emily- lacze sie w bolu, ja juz mam nadzieje nie rosnac w biuscie... nessa ma chyba troche bardziej rozbudowana rozmiarowke- ja ostatnio dostalam 65L, w tym sklepie co polecalam

Magdzia- a propos brafittingu ja tez polecam! Nie wszystkie kosztyja fortune :)

Emily89 lubi tę wiadomość

dxomclb10296nsxe.png
  • BP 02 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa... i w ogole poprawilyscie mu humor tym kalkukatorem wagi :) jestem na dolnej granicy normy wg nich i od razu mi sie humor poprawil bo tez czuje sie wielka przy moim 1,60m :)

Magdzia85F lubi tę wiadomość

dxomclb10296nsxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2017, 14:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Machirude u mnie na wydruku każda część ciała, to inny tydzień, najmniejszy brzuszek. Gin jednak mówił, że ok wszystko.
    Z resztą Maleństwa się różnie rozwijają i na pewno podgoni!!!

U mnie szyjkę sprawdza na wizycie zwyklej a łożysko sprawdził teraz na połówkowych.
    No mam nadzieję, że będzie dobrze.
    U nas akurat brzuszek i udo największe:)

Mi szyjke tez na kadej wizycie sprawdza, z tym, ze tylko na fotelu i tak się zastanawiam czy na połówkowym w ogole bedzie ją badal, bo to inny lekarz bedzie.
    Z drugiej strony, pewnie gdyby coś było palpacyjnie nie tak, to pewnie moja prowadząca sprawdziłaby jeszcze przez usg :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2017, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BP a L to na jaki obwód biustu? Zaraz sobie pooglądam te dobory.

No i trochę się obawiam, że jak teraz kupię, to jeszcze mi urosną. Pod biustem nie utyłam.

Triumph zaraz skończy fabrykę, bo tam jest do 75h.

Machirude mnie gin na zwykłej sprawdza też USG dopochwowe szyjkę, nie tylko na fotelu.
    A ja na połówkowe chodzę też do innego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 14:57

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2017, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BP 02 wrote:
    Machirude z Sopotu jestes? :) ja pochodze ale juz nie mieszkan :(
    A, nie ale śledzę co się w 3miescie dzieje, bo mam niedaleko :)

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    APrzybylska wrote:
    Twój mąż na pewno cały szczęśliwy ;D Ta firma, którą polecasz ma sklep online?

Szczerze - nie mam pojęcia. Ja zawsze mierzę, bo niby ta sama firma i ten sam rozmiar a może różnie leżeć :) Zalezy od kroju i takich tam :)

No mąż się cieszy, ale generalnie to już przestaje być zabawne, żeby stanik przestawał być dobry po miesiącu :P

Magdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2017, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O właśnie. Różnie leżą. Dlatego ja zawsze mierzę i nigdy nie kupuje przez internet.

Ilona92 lubi tę wiadomość

• BP 02 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia L przy obwodzie 65 to na 101 cm biustu

dxomclb10296nsxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2017, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BP a to jeszcze nie dużo. Mąż do mnie ostatnio, że mam 120 cm!!! :O

ibishka lubi tę wiadomość

• BP 02 Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja zawsze myslalam ze tylko Dolly Parton i ja jestesmy takimi wybrykami natury ;)

Magdzia85F, ibishka lubią tę wiadomość

dxomclb10296nsxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 grudnia 2017, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BP 02 wrote:
    a ja zawsze myslalam ze tylko Dolly Parton i ja jestesmy takimi wybrykami natury ;)

E tam, wiesz przy takiej figurze, to trochę większy biust wygląda zjawiskowo :)

• APrzybylska Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę się pochwalić, tak abstrahując od biustów, że zrobiłam dziś pierwszy raz w życiu kluski śląskie i wyszły rewelacyjnie :D

Jutro jedziemy do teściów, więc nie będzie testów pierniczków :/ przyszły weekend już koniecznie. Troszkę nie mam ochoty u nich nocować, bo ja wstaję do wc dość często, a tam trzeba obejść pół domu, do tego w egipskich ciemnościach. No ale już 3 miesiące tam nie byliśmy.

BP 02, Tusianka, ibishka, Ilona92, Magdzia85F, Monnn, Etoilka lubią tę wiadomość

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 1 grudnia 2017, 18:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brawo Aniu !!! oj zjadłabym takie z sosikiem !!!! Masz latarke czołówkę ? Weż do tesciow ;)
    Mój debiut gołąbkowy bez szału był.
    My jutro robimy pierniczki z moim P. - sam zaproponował - jestem w szoku ;) i odwiedza nas codziennie - chyba dojrzewa - haha ;)

APrzybylska, ibishka, grzanewino, Ilona92, BP 02, Magdzia85F, Monnn, aga_90 lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
‹‹ 203 204 205 206 207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ