Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry!
Zdjęcia są cudne! To prawda, że śliczne mamy maluchy. I co najważniejsze, zdrowe. Oby tak dalej!
U mnie też już trochę przybyło, 6kg na plusie - niech przybędzie, ile trzeba na razie specjalnie tego nie odczuwam.
Wizytuję też 7 grudnia.
Mój mąż niedawno napisał książkę i dziś mamy jego spotkanie autorskie, także muszę się wyszykować na tę okazję Wojtuś się już chyba nie może doczekać, od rana harcuje!
Miłego dnia!APrzybylska, Tęskniąca, Ilona92, Magdzia85F, Monnn, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Pierścionek się nie znalazł niestety
A od kiedy ten VAT podnoszą? Od 1 stycznia? Czy później? Bo ja kurde laktator miałam w planach w styczniu kupić a w grudniu juz kiepsko z dodatkowymi wydatkamu.. Hehe jak to w grudniu u mnie póki co 2 kg na plusie ale tylko czekam kiedy mnie dopadnie skok wagi
Chociaż z racji startowania z wysoką waga staram się pilnować bo kurcze jak przytyje nawet te książkowe 14 kg to i tak zobaczę 90 na wadze... Ojej ojej. Wiem że to się zgubi później jakoś no ale i tak włos sie jezy na głowie na samą myśl ja już się tak nie mogę doczekać moich połowkowych, a tu jeszcze całe 2.5tyg -
nick nieaktualnyDziewczyny zapamietalam tylko odciagacze mleka i.... prezerwatywy i ze prowadzacy powiedzial ze w zwiazku z tym zmieniaja im sie plany na weekend haha
Ilona ja mam polowkowe 7.12 zapamietam kiedy ci zyczenia zlozyc a w zamian bedziesz trzymac kciukiIlona92, Magdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jakby co, ja korzystam z tego kalkulatora, jak chcę sprawdzić czy prawidłowo przybieram. Generalnie jestem w dolnej granicy wagi, dla danego przedziału, ale chociaż wiem że tyję tyle, ile trzeba
http://babyonline.pl/kalkulator-wagi-w-ciazy.htmlIlona92, Monnn, Etoilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaka wrote:Jakby co, ja korzystam z tego kalkulatora, jak chcę sprawdzić czy prawidłowo przybieram. Generalnie jestem w dolnej granicy wagi, dla danego przedziału, ale chociaż wiem że tyję tyle, ile trzeba
http://babyonline.pl/kalkulator-wagi-w-ciazy.html
To mnie dobiłaś! Ja mam wg tego 2,5 kg za dużo!
Zaraz poszukam o tym Vacie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 grudnia 2017, 12:12
Etoilka lubi tę wiadomość
-
myszkaka wrote:Jakby co, ja korzystam z tego kalkulatora, jak chcę sprawdzić czy prawidłowo przybieram. Generalnie jestem w dolnej granicy wagi, dla danego przedziału, ale chociaż wiem że tyję tyle, ile trzeba
http://babyonline.pl/kalkulator-wagi-w-ciazy.html
Ufff, mieszczę się w średniej, No chyba, że dodałam sobie kilka centymetrów Hahaha
-
nick nieaktualnyWiem, wiem. Tylko po prostu mi tak jakoś głupio. I wygląda, jakbym żarła ile wlezie. Mężowi już dziś ryczałam.
Sprawdzałam cm ile mi doszło...i yyy dużo. W samym biuście 10 cm!!! Z brzucha to się cieszę, bo widać tu 20 cm. Ale w tyłek poszło 8 cm!!! -
Magdzia85F wrote:To mnie dobiłaś! Ja mam wg tego 2,5 kg za dużo!
Zaraz poszukam o tym Vacie.
Magdzia, polubiłam przez przypadek, przepraszam. Nie przejmuj się wagą, naprawdę. Być może tyle Twoje ciało potrzebuje teraz, żeby maluszkowi było dobrze. Ważne, że wiesz co jesz i to kontrolujesz. Głowa do góry
-
Lubie ten kalkulator wg niego powinnam już mieć min 80 z hakiem w max 81.6 czyli mam zapas
Ja się zastanawialam czy może np dzidzia bierze sobie co potrzebuje z tych kg które mi przybyło przy leczeniu:-) zresztą.. Zdrowie dzieciatka najważniejsze i pewnie jakby się się pojawiła jakąś wróżka teraz i powiedziała że jeśli zgodzę się przytyć 30 kg to moje dziecko będzie całe życie zdrowe to bym pewnie i z 40 kg wzięła heheMonnn, Etoilka, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMonnn Mąż też mi tak mówi, że zrzucę. Tylko jak się całe życie odchudzam, ciągle na dietach. Po prostu dołujące to. Przez 2 tygodnie jadłam sałatki, co 3 h pięknie ładnie i tak poszło ponad 1 kg!
TSH mi świruje, może to też dlatego?
Etoilka czasem mnie też się coś nie tak kliknie.
Sylwia a tu jeszcze do kwietnia trochę zostaje. Jakbym przybrała jeszcze te 8 kg, to ok. Ale dziecko przytyje przynajmniej 3 kg, więc wody etc. niemożliwe.
Dziękuje dziewczyny...wybaczcie za to smęcenie. -
Według kalkulatora na koniec mogę ważyć 75kg, o mamciu jak będę wtedy chodzić? A teraz mieszczę się w górnej granicy.
Moja siostra w 3 miesiące po porodzie ważyła już 12kg mniej, więc jest nadzieja14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]